27

Анонимен

преди 1 месец

До за Сърбия - С такива "братски" народи като сърбите, врагове не ни трябват. Тези врели-некипели ги разказвай на някой учил история до 3-ти клас. При другите някак си не минават. Естествено недей да пълниш главите на децата с глу_пости. Коментирай си ей там с другите хора, които са със сходно на твоето "образование" т.е. ниво 3-ти клас максимум. Сърбофилите сте най-смешните българи. Сърбия ВИНАГИ е била против България, а вие ги харесвате. Значи желаете лошото на България т.е не сте българи!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

До за Сърбия - Кажи ми една причина (САМО ЕДНА), заради която да харесвам сърбите? Аз мога да ти изброя доста, заради които НЕ ТРЯБВА да ги харесваме. Сръбско-българската война от 1885-а. Междусъюзническата война, ПСВ, ВСВ, Македония, Ньойски договор и т.н. и т.н. Ти поне една можеш ли да ми посочиш или щом Сърбия са с Русия, значи са хубави, дори и да са срещу България. Ти руснак и/или сърбин ли си, или българин? Не звучиш като българин т.е. предполагам си българин,но със сръбско самосъзнание!

25

Анонимен

преди 1 месец

До за Сърбия - Сърбите са най-големия враг на България през последните 100 и повече години. Всяко друго твърдение показва липса на елеме_нтарни познания по история. Човек с липса на елеме_нтарни познания по история, който дава оценки по геополитика може да бъде единствено човек с елеме_нтарни познания, но огромни претенции. И Турция, и Гърция днес са ни съюзници в НАТО. А любимата ти Сърбия е причина днес македонците, които са ни братя, да ни мразят така, но ти откъде да знаеш...

24

Анонимен

преди 1 месец

До 22: това маzква ли ти го каза?

23

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да им пратят семена течност от руzия и фекална маса също за обяд на сърби Я.

22

за Сърбия

преди 1 месец

с братята- сърби сме видели войни, вярно е ,но все пак те са ни най-близкия народ на Балканите..............предпочитам ги 100 пъти повече от гадните гърци и турци!!!Сръбско - българската война беше една братоубийствена война, набихме ги сърбите, ако се ерчат много, ще ги бием пак, дори само със западняците..........Сърбия не е враг на България, истинските врагове на България са на юг.........Турция и Гърция!!!

21

До 24

преди 1 месец

Кои съседи са по-добри от сърбите, я кажи, да видим???Гърция, която открадна изконни български земи и ни лиши от излаз на Бяло море??Или Турция?? Турците, които 5 века клаха българи и изнасилваха български жени , те ли??

20

Анонимен

преди 1 месец

Александър Вулвин се занимавал с нсркотици, а бил вице намсикъвси на Сърбия... Такива са ни сръбските съседи.

19

Дон Кикот

преди 1 месец

Него огромния диоптър ще го спаси от куршума.

18

Свободен българин

преди 1 месец

И за какъв мир прокламират тия тримцата убавци.Да оставят Украйна без помощ и агресора Русия да си разиграва коня,както си иска.За мир се призовава страната,която напада,а не жертвата.*** то от копейки акъл и морал не търси.

17

Анонимен

преди 1 месец

Наистина. Само в рамките на 2 месеца имаше атентат срещу словашкия премиер Роберт Фицо, убийство на президента на Иран Ебрахим Раиси и атентат срещу президента Тръмп. Всеки един, който говори за Мир, излага живота си на смъртна опасност.

16

Алекс

преди 1 месец

Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак.На кой му пука за някакъв руски слуга? Вучич да не се притеснява.Путинският клоун в Сърбия не заслужава и един куршум.

15

Анонимен

преди 1 месец

ЛЪЖИ ОТ 1001 НОЩ !!! ЖЪЛТАТА ПРЕСА СНАСЯ ЗАПЪРТЪЦИ НА ГЛАДНИТЕ ЗА СЕНЗАЦИИ ТЪЛПИ И БАЛЪЦИТЕ ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ ДО НАСИТА !!!

14

д-р Дрегер

преди 1 месец

Видяла жабата че подковават коня - и тя вдигнала крак.

13

Анонимен

преди 1 месец

Вучо Трумпич ?

12

Анонимен

преди 1 месец

И тоя като наш Буда.Атовете се ритат обаче.....

11

Анонимен

преди 1 месец

Очилата му са марка Гучич

10

Анонимен

преди 1 месец

Kaт' я cъpбu, ga ce чeшe...

9

Анонимен

преди 1 месец

Вучич официално се преименува на Тръмпич.

8

Анонимен

преди 1 месец

Видяла жабата, че подковават вола и се напънала и тя. Аре нема нужда и сръбския циркаджия да се дуе.