92

Разбирам те

преди 1 месец

До ФАКТ 71 Значи, да разберем всички, че всичките отстреляни сащисани президенти са тъпутинисти. Май не си за сред хора.

91

тя

преди 1 месец

Стрелеца е наемник / физономия на ***/ ! Кой е поръчител ?

90

ха-ха-ха

преди 1 месец

Американската мечта ! Цености ,демакрация ! "Пази Баже" !

89

обикновен българин

преди 1 месец

Р. Рейгън бе страшилището на комунизма в България / 1980г./ Политбюро не изпускаше политически среща да не го напада . Защото направи ембарго на НРБ, БКП използваше в речите си да го описва като злобен капиталист , който ще пропадне . И социализма ще победи капитализма. А кмета на Тутракан с огромен плакат написа. - Тутракан обявява Роналд Рейгън за враг номер 1981г

88

Българин

преди 1 месец

Гру Украйна стои зад атентата целта да спечели Баидан неадекватния

87

Гай Баньо

преди 1 месец

Значи за 150 години 9 опита за убийство, някои успешни. И пак са си същата държава. Нито са сменяли конституция, нито политически строй, нито идеология, нито икономически модел. Тука нямаме такива изпълнения, но за 150 години си сменяме режима 4 пъти, конституцията 4 пъти, икономическия модел още не е ясно какъв ни е за 150 години и т.н.

86

Алекс

преди 1 месец

Америка да си пази демокрацията за собствена употреба.Да не я разспространява по Света.

85

ъ

преди 1 месец

Отдавна го казах - много взе да ги мързи нюйоркски еврей и агенциите на САЩ. Откакто взеха властта в държавата, за близо 100 години не са измислили нищо ново. Само износ на демокрация, тук-там цветни революции и гърмене на неудобни обитатели/претенденти за Бялата колиба. Ако им бях един началник на тези, щях да ги уволня дисциплинарно.

84

Анонимен

преди 1 месец

Време е пудинг да въоръжи мексиканските наркокартели с крилати ракети.

83

Ужас

преди 1 месец

Заговор с цел убийство на Тръмп.

82

Анонимен

преди 1 месец

Съществува зловещо индианско пророчество в американската история, наречено Проклятието на Текумзе. Според легендата умиращият вожд на индианско племе, наречен Текумзе, е проклел бледоликите заради нарушаването на договорите от тяхна страна. Проклятието се състои в това, че всеки американски президент, избран в година, завършваща на цифрата 0, ще умре или ще бъде убит преди завършване на президентския му мандат.

81

Анонимен

преди 1 месец

Много "демократично", нема що.

80

Анонимен

преди 1 месец

Мястото на шефа на секретните служби на Пиндостан е в затвора, заяви Мъск. Очевидци многократно съобщаваха за въоръжен мъж на покрива на съседна със сцената сграда, но полицията и службите игнорираха сигналите и не реагираха. Заговор ли?

79

Анонимен

преди 1 месец

Казаха ли вече дали стрелеца е Вълк единак, или е зомбиран от хора, които са го използвали да стреля?

78

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че момчето е с 20 диоптъра, за да не може да уцели в слепоочието Тръмп. Поне 9 изстрела е направил, за да го уцели, но все пак късмета на Тръмп, че извъртя в същата секунда главата си - го спаси. Това ако беше Зайцев от Враг пред портата - сега щеше да пеят попове над Тръмп, а в САЩ вече щяха да са в гражданска война.

77

Гражданска война

преди 1 месец

В сащ свидетели говорят за заговор,те са предопредили полицай за стрелеца и нищо,снайпера на секр.служби е застрелял стрелеца чак слет истрела.

76

Сиккрит килърс

преди 1 месец

Тези околни сгради не се ли проверяват или като при Кенеди ?

75

ФАКТ

преди 1 месец

ДЕМОКРАТИТЕ ИСКАТ ПОКУШЕНИЕТО ИНСЦЕНИРОВКА СРЕЩУ ТРЪМП ДА БЪДЕ ИЗЦЯЛО РАЗСЛЕДВАНО!!! ДА СЕ ДОКАЖЕ КАК ПОЛУ СЛЕПИЯ УМРЕЛ ПРЕДИ 24 ЧАСА ПРЕДИ АТЕНТАТА И ИМАЛ СНАЙПЕР Е ИЗВЪРШИЛ СТРЕЛБАТА ЩОТО НЯМАЛО И ВИДИМОСТ ОТ МЯСТОТО ОТ КОЕТО Е СТРЕЛЯЛ!

74

Анонимен

преди 1 месец

Републиканци искат покушението срещу Тръмп да бъде разследвано. Те открито обвиняват байДжо.

73

А бай Издън

преди 1 месец

пак се издъни...