169

Копейка

преди 1 месец

Пиши нещо ново

168

Една Копейка

преди 1 месец

С 200 празнооооглави коментари. Тоя става скучен

167

дедо поп

преди 1 месец

а оная мома от посолството що рече???

166

тя

преди 1 месец

Бандеровците са убийци и атентатори !

165

Анонимен

преди 1 месец

Мн.точен този снайперист;) От километър цели стотинка....Шоуто е на макс,но и предупреждението си е предупреждение.Зелевия беше мн.обнадежден

164

дедо поп

преди 1 месец

все още не съм прочел че Путин е замесен в стрелбата. Авторчето спиш спиш моетъо мемче

163

Анонимен

преди 1 месец

Който се опитва да спре войната демократите се опитват да го убият сега всички видяхме, че демокрагичните партии са изключително вредни за всичики държави. Тръмп трябва да спечели и да измете всичкага неолиберална демократична паsмина, къщато трябна да стане и в България.

162

Анонимен

преди 1 месец

Защо Зеленски не е възмутен.

161

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам как може да се връзвате на такова представление. Ей тъй се прави рейтинг в САЩ и на други места по света. Сега ще измерят подкрепата за единия и другия кантдидат президенти с точност, може да прокарат закон против оръжията, което си е тема за дебати, може също още скенери за контрол на достъпа на открити места да сложат. Откриват се нови възможности за развите на глобалния терор с фалшивите новини, отклоняване на вниманието например от Украйна .... и какво ли още не.

160

*_*

преди 1 месец

До тренерНе го мисли него - важното е твоят да е широко отворен.

159

тренер

преди 1 месец

Ся на другаря Орбан му се сви фекала.Ще увеличи охраната ми се струва:)))))

158

Анонимен

преди 1 месец

Американска традиция!

157

Христо Христов

преди 1 месец

Либералдемокрацията показа за пореден път истинското си лице на терорист и убиец, всяващ страх и опитващ се да спре демократичното развитие на държавите и обществата. Либералдемократите трябва да бъдат преследвани и съдени навсякъде по света, а шарлатанските им партии - забранени заради насаждането на човеконенавистна идеология и опит за завземане на властта чрез насилие. Факти.

156

Анонимен

преди 1 месец

В последно време много стрелят по приятели на Путин. Фицо, Тръмп. Очевидно Путин е решил че като жертви ще му свършат по добра работа .

155

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Според теорията на относителността от позицията на лудите отсрещните са луди . Побъркаха клетото човечество , това им е основния грях , но и човечеството го споделя

154

Загрижен

преди 1 месец

От тримата лидери, които не подкрепят категорично укронациста остана Орбан. Другите двама отърваха кожата, за сега.Да си прави сметката Орбан, това е "евроатлантизъм" в действие.

153

Анонимен

преди 1 месец

Аман от евроатлантическо лицемерие. До вчера се чудеха как да го отстранят о президентската надпревара, сега-съжалявали били, осъждали били... Ай сиктир! За какво съжалявате, че е жив още! Щом неадекватник е седнал на върха на света и иска Путин да е президент на украина, ясни сте ми! Поздрави от НЕНО!!! Един нормален евроатлантик няма! Един!!!

152

ъъъъъ

преди 1 месец

путин , песков или медведев нещо не са ли казали :)

151

Анонимен

преди 1 месец

Атентаторът е бил украинец, това е украински почерк на опит за убийство.

150

За Това Ли

преди 1 месец

Брюксел Праща Пари и Оръжие на 2мата ЮдеюСемити - Зеленски и СатаняхУ - да Убиват БезНаказано, дори последният - Деца в Инкубатори - щото нямало Място за Насилие?!