140

Анонимен

преди 1 месец

тъй като, откакто се появи, образуванието пъ-пъ не успя да покаже полезно политическо творчество, поради некадърност, не се очакват от тях оригинални политически ходове! Имали план, но щели да го предложат на Президента. Като се има предвид омразата на генерала от ДСБ към генерала Борисов, очакването е да предложат на Радев да назначи ново служебно правителство.

139

А бе

преди 1 месец

Избори и тези на снимката да станат история е спасението.

138

ароматния пръч

преди 1 месец

Пак чака на Бойко и да се уреди.

137

Анонимен

преди 1 месец

153 Да, подскача като козел. По-прилича на д-р Ливайн.

136

Анонимен

преди 1 месец

Ами, тогава не се опитвай. Или Лена от парапета пак стана хиперактивна, като издаде заповед, да се преговаря за правителство. Защото ситуацията се била променила. Не, не е, веднъж лека, лека за цял живот, Лена от парапета.

135

Илко

преди 1 месец

До ИлиянаНаистина е джуджевиден, но е хиперактивен. Да се очуди човек, каква воля има човечецът.

134

Илияна

преди 1 месец

Не мога да повярвам, че Денков малкото джудженце на 65 години е и прословут любовник.Нещо повече, та той диша едвам, толкова слаб направо с инхалатори, а и е замесен в "секс скандал", от едно плашило вмирисващо се на пръч намиращо се в Шумен (там редовно спират водата). Боже мой неведоми са пътищата господни...

133

Диляна Иванова

преди 1 месец

До ИванАз съм качествена жена и съм умна имам титли и пари и съм от Шуменския университет.И да съм се насрала какво от това, те извън България не са разбрали.Бях любовница на Денков няколко години преди да се разведе, и през това време бях сгодена и за мъжа си. Имам си и едно дете.

132

Диляна Иванова

преди 1 месец

До АнонименНе те подкрепям анонимен щом Денков е там, ще да има разцвет.Нали беше академик. Занимава се в областта в която аз съм специалистка,само че аз съм с пени, а той с емулсии. Това е колоидно-дисперсни системи.

131

Иван

преди 1 месец

До Диляна ИвановаЧакай ве, ти не си ли дрислата доцент от Шуменския университет?Ти си известна навсякъде в медийното пространство.Какво си се лепнала за Денков, та той е женен човек?Нещо се хвалиш и че любовница на Денков си била, докато си била докорант в СУ.Ама направо си леш.

130

Павел Сотиров

преди 1 месец

Денков, друже пак се ***, не ставате бе човек.Не се получава, нито с това правителство, нито с миналото.Опозорихте народа, подиграхте му се в лицето му теглихте доста заеми, вдигнахте данъците и таксите, абе... осрахте го.Засрамете се.

129

Диляна Иванова

преди 1 месец

От Диляна Стефанова Иванова-СтанчеваДенков, всичко което казваш е правилно, да така е.Наистина бе по-зле без теб. Знаеш как бе от преди.Ти винаги бе прав. Не мога да повярвам, че бе заменил жена си със Славка, така не бе редно. Знаеш го отлично.Ти заслужаваше повече.

128

Ха сега де

преди 1 месец

Киро и Асен се бяха подготвили да са в опозиция - сладка работа, никаква отговорност. А сега ще получат мандат.

127

Анонимен

преди 1 месец

Долу ПП крадците ,мушеници )))бегом на фронта при зелето

126

Анонимен

преди 1 месец

Тияот кви мерацида крадят милиарди от бюджета,а възраждане изникнаха много милиони от ПП за да гласуват против бойко

125

Анонимен

преди 1 месец

Сега е ред на ПП/ДБ да се разпаднат. Подхвърлят си го този мандат като горещ картоф и никой не го иска

124

Анонимен

преди 1 месец

До До 130Спориш с фактите не сс мен с фактите и математиката спорят само шарлатани и пациенти .

123

Анонимен

преди 1 месец

Сапунджи Кольо пак ни каза това, което всички знаем още от изборите. Отне му само седмици да го осъзнае. На Петков му трябваха само 136 пъти да му го каже зя дя си го на6ие в главата

122

Анонимен

преди 1 месец

Другата седмица ще отидат при Радев и ще кажат: Ние връщаме мандата, вината е на ГЕРБ.

121

Анонимен

преди 1 месец

Отговорността за правителство сега е на ПП. Да видим ще направят ли или ще се провалят. Те така казваха за ГЕРБ. Сега аналогично вината за несъставяне на правителство ще е тяхна. Но като гледам почват отново друга песен да пеят.