62

Мммм

преди 1 месец

Днес защо мълчи за Тръмп?Пише ви се в досието!

61

Who Cares

преди 1 месец

Половин ден се измина и нищо за неуспялото покушение срещу Тръмп в нито един от достъпните вестничета!? Стрелеца разбира се, както и зрител убити, а още двама зрители в критично състояние. Затова пък ни съобщиха за голата снимка на не знам коя си и за големите топки на някой си. Дерзайте, ***!

60

.

преди 1 месец

Съдейки по изцепките на дедо Байдън, личи, че скоро ше ходи при Св. Петър.

59

анонимен

преди 1 месец

У дома си имаме един такъв президент, на 89 години, не знае кой е, не ни познава и прави какви ли не щуротии, ако не го пазиш от самия него си! Та, не се съмнявам, че Джо иска още един мандат, като сърдито дете тропащо с крак! Топката е в американците, искат ли посмешище за президент!

58

не може да бъде!

преди 1 месец

Според мен единственият проблем на втория мандат на г-н Байдън е дали САЩ ще могат да го понесат!?Самият г-н Байдън казва че ще се върне в надпреварата по-силен отколкото преди ?!Тъй като много хора вече имат сериозни аргументи и основания за това откъде той черпи сили ,може да се постави сериозно въпросът къде ще бъде следващата война и дали ще бъде по-мащабна от тези в Украйна и Лалестина!?Но ако питате мен шансовете му за преизбиране са толкова големи колкото и да спечели Уимбълдън!?

57

Бай дън

преди 1 месец

Не ще да се отказва и ме съмнява, че ще бъде президент пожизнено...

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "С колкото наши емигранти в САЩ съм говорил тази година всички желаят Тръмп да спечели президентските избори наесен." ------------- ами нормално, гаааня си иска патриархата, двата пола, консервативното образование, консервативен социум, повече бели хора.. не иска да е модерен жендааарфлуииид неопределен с множество местоимения дето да целува кракаката на всякаква нелеегална сгаааан, не иска да вярва в "скоростта на науката".. абе дивааане

55

Анонимен

преди 1 месец

Абе тоя защо почна да се боядисва като Тръмп?

54

Анонимен

преди 1 месец

С колкото наши емигранти в САЩ съм говорил тази година всички желаят Тръмп да спечели президентските избори наесен.

53

АнонимеН

преди 1 месец

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНА РЕЧ ДАДОХА Я ПО ЕДНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ СА Я ДАЛИ ПО ЦЯЛ СВЯТ! ИМА ОЩЕ ЖИВОТ В ДЖО БАЙДЪН !

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 47АБЦОЛЩТНО СУМ СУГЛАСЕН. АБСОЛТНО ВЯРНО.

51

Анонимен

преди 1 месец

Нищо му няма на Дедо. Я как хубаво си каза вчера кой ще е президент на Украйна. Уж се объркал. Ама не се обърка да каже, че Зеленски е президент на Русия ... Дедо яко се бъзика с другите рептили :-)

50

Анонимен

преди 1 месец

Европейските лидери замръзнаха от ужас на сцената на срещата на върха на НАТО, когато на финалната церемония във Вашингтон президентът на САЩ Джо Байдън нарече Володимир Зеленски украинския президент Владимир Путин. Според европейското издание "Политико" след това много страни от ЕС започнаха да търсят контакти с екипа на бившия стопанин на Белия дом Доналд Тръмп, смятайки победата му на предстоящите президентски избори в САЩ за все по-вероятна.

49

Анонимен

преди 1 месец

Тов да не е рода на Корнелия или тя на него и двамата не се отказват

48

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 месец

Като чета заглавието, имам чувството, че тозЬ чиляк говори с памперса си.

47

Анонимен

преди 1 месец

Кой сега е лудият - Байдън, Путин, или И ДВАМАТА?! ЛУДИ ХОРА ВОДЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО КЪМ ПРОПАСТТА!

46

Анонимен

преди 1 месец

Байдън, иска ил не иска, ЩЕ спечели, защото лобито, което стои зад него ТАКА РЕШИ!

45

Анонимен

преди 1 месец

Медицински преглед нема ли за работа :)))

44

като

преди 1 месец

дай Боже да спечели и да навре америка там на където се е запътил

43

Deep State

преди 1 месец

Американските сатанисти желаят абсолютната власт над света за себе си. Нищо демократично няма в тази империя. САЩ = фашизъм