30

Анонимен

преди 1 месец

До 30. Ааа ясно защо нема всички лекарства, а има е- рецепти.:))

29

Анонимен

преди 1 месец

Ходим си в Гърция да си правим густото, не ни пука, че там има пожари, да гори, не ни интересува. Замърсяваме, но пак не ни пука - важното е да си правим кефа. Имаме пари, но изкарваме всичко през ***@ си, не даваме нищо ей така. 100 имота ще си купим ако можем, но нищо никому няма да дадем даром. Сечем гори, избиваме животни, не ни пука. И какъв е смисълът от такъв живот!?

28

Какъв е резултатът?

преди 1 месец

Продълж. - По законите на естествения подбор числеността на населението на света е била максимум 1 милиард. От началото на 20-и век до днес обаче набъбва със 7 милиарда, благодарение на огромните количества храни и медицинска помощ, подарявани на онези райони от света, в които блондини сред местните популации няма. Тоест, числеността на човечеството нараства главоломно вследствие на това, че хрантутим и лекуваме племена и народности,които се размножават бясно, но не са в състояние да се изхранят

27

Направете си извод

преди 1 месец

Вследствие на антропологични проучвания на тленни останки, взети от стари некрополи е установено, че до епохата на Средновековието блондините са представлявали 48% от населението на света. Днес те са само 2%. Знае се също кога е започнал демографският бум - от времето, когато по-развитите държави са започнали да изнасят за третия свят големи количества дарения под формата на храна и ваксини. Какъв е бил резултатът?

26

Анонимен

преди 1 месец

Спрете да ги приемате в Европа! Тук се напълни със всякаква ***! Те са като скакалците - просто минават да опоскат каквото могат и да се възпроизведат ако може 100 пъти!

25

Анонимен

преди 1 месец

Силно се съмнявам, при положение че населението е масово застаряващо в Европа плюс тенденцията на 30+ да имаш болести като на 60+ и отделно навлизането на новата мода да си ЛГБТдръндрън с което раждаемостта още повече спада.

24

Анонимен

преди 1 месец

според мен населението ще спадне до 0 след 100 милиона години , но никой не ангажирам ... просто като изчерпем запасите на планетата и ще настане колапс и ядрена война, ние сме агресивен животински вид гледайки 300 000 години назад в люлката на човечеството .. ще сме фосили кат динозаврите ..

23

Сата НАТО

преди 1 месец

До Златният милиард - 2....Предвижда се да бъде оставено да съществува само населението н Европа, Сев.Америка, Австралия, Япония и Израел. -----////------ Затова побърканите русофили - полезни иддийоти протестират - яд ги е, че ще ги оставят да живеят.

22

Анонимен

преди 1 месец

След 60 години се надявам да си имам уютно глобищно място и да нямам честтта да ви чета глупостите.

21

Анонимен

преди 1 месец

Не и ако се възроди манихейството. Или ако удари метеор или стане световна война.

20

Охи-бохи

преди 1 месец

А!Ами твоят пик, кога е???

19

Анонимен

преди 1 месец

Колко ще бъде населението на земята зависи от производството на чипове за чипиране на глави. Само чипираните ще се смятат за ЧоВеци... останалите ще са ***!

18

Златният милиард - 2

преди 1 месец

... Затова се предвиждат мерки, за които не се говори открито. Потърсете в мрежата данни за плана Калерги. Предвижда се да бъде оставено да съществува само населението н Европа, Сев.Америка, Австралия, Япония и Израел. Все още се обсъжда дали да не бъде пощаден и арабският свят, за да бъде нещо като резерва в случай на пагубна епидемия, с която медицината няма да може да се справи. Наводняването на Европа и Сев.Америка с известно количество хора от други раси също е с цел, но трябва да прочетете

17

До 17

преди 1 месец

Колонизацията на други планети е мираж. Според познатите закони на физиката е невъзможно да се изпълни чисто технически. Най близките планети на които потенциално може да има някакви условия за живот се намират на разстояние 4 светлинни г.(Проксима Кентавър Б и най близката открита досега). За да отидат хора до там ще трябва първо да открием нова физика и нови физични закони които да позволят или директна телепортация през време-пространството или начин за пътуване със скоростта на светлината

16

Златният милиард - 1

преди 1 месец

Изчислено е, че ако населението на Земята не е повече от 1 милиард човека, колкото е било в началото на 20-и век, тогава ресурсите, които човечеството изразходва за една година, се възстановяват по естествен път от самата природа в рамките на следващата календарна година. Изчислено е също, че ако числеността на човечеството нараства със същите темпове, след около три века ще бъдат окончателно изчерпани всички природни ресурси и няма да бъде възможно да се възстановят. Затова се предвиждат ...

15

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да са повече,за да се гарантира оцеляването на човешкия вид и за да може да завладеем и други планети.С този лабораторен вирус кой знае колко гении си заминаха...доказа се,че ковид както и самата ваксина увреждат мозъка.Вижте примерно Кирчо...от харвардски възпитаник сега едно изречение не може да върже.И не е само той така.Наблюдава се в целия свят деградация и затова сме на прага на световна война.Забравили са даже каква е формата на Земята,а това го учат в предучилищната.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пикът го преминахме преди 25 години. Всички бели и развити държави са в демографска катастрофа. Спадът на населението през последните 25 години се компенсираше чрез миграция на млади хора от бедните страни към богатите. Колкото по богата и развита става една държава толкова по малко деца се раждат там. В момента растежът на световното население идва само от няколко държави в Африка и Азия като азиатските и те скоро ще навлязат в отрицателен прираст. Ще продължи да расте само Африка.

13

Анонимен

преди 1 месец

Буквара и той исчезна тотално

12

Анонимен

преди 1 месец

Арабите и черните мюсюлмани сто процента ще са се опитали дотогава да създадат световен халифат, и може и да успеят

11

Анонимен

преди 1 месец

Бялото население ще исчезне до 30 г.