92

Dnes.news

преди 1 месец

Хамид Хамид : Гей скандалът между Илхан Кючюк и Валентин Тончев не е драма

91

Мария

преди 1 месец

Дамаджаната ,с 19 имота и тя ли е сезирала ВСС за заплашванията?! Тая Дамаджана що ракия е изпила с престъпниците ееее ,и сега пак му пълните джобовете Без умие !

90

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган е в криза и това не е добре за нас. Там губи контрол и власт. Ние сме удобни и слаби! Продадохте държавата заради лични интереси!

89

Анонимен

преди 1 месец

Опит за създаване на конфликт се нарича това. Дано не съм прав и най-накрая да се събудят хората и да спрът продажбата на България!

88

Хаха ха

преди 1 месец

Малкото -дпс се активира

87

Анонимен

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

86

Анонимен

преди 1 месец

Рашков а теб какво те интересува ДПС това са си техни работи Рашков защитник на Доган хахахахахахаха Къде е онзи Денков със снимките КОГО ИСКАТЕ ЛЪЖЦИ АЛЧНИ ОТБЛЪСКВАЩИ ВЪН

85

Анонимен

преди 1 месец

Ми то същото може ДА СЕ КАЖЕ И В ОБРАТНА ПОСОКА. ТОВА СА САМО ТВЪРДЕНИЯ , НИЩО ДОКАЗАНО. ЯВНО ПП СА СИ ДРУЖКИ С ДОГАН.:))) ИЗДАДОХА СЕ.

84

Анонимен

преди 1 месец

Всеки лидер трябва да докаже твърденията си, а не да ги пуска в ефира, кокто му дойде.

83

Подсказвам

преди 1 месец

лъсна топлата връзка на ПП с руските служби.

82

питам

преди 1 месец

А този и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов до кога ще е такъв? Той не е ли човек на Бойко, а да не говорим колко скандала имаше в миналото покрай него. До кога ще изпълнява тази длъжност?

81

Климбо

преди 1 месец

Кво сте се хванали за Дебелия,що не разследват Дръндарският сокол,как е забогатял? А и да е заплашвал,това не са на Рашко съпартийци,или?

80

Анонимен

преди 1 месец

заплашвали ги били,мааали голема работа в Монтанско отново жена на 81 г.е удушена от *** заради пенсията Държавата нехае

79

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

А къде е дюган, жив ли е въобще или е холограма като славуцата

78

Иб..ти турския

преди 1 месец

сериал ! А кой назначи Пеевски ? Доган . И си вкара змия в гащите ! Нали от една година ни го лансират като невероятен талант ? От тук от там четохме и че ще става премиер ! И сега .у.! Опитваше се публично да му се изчисти имиджа на мафиот и олигарх . И какво стана накрая ? След само 1 месец Пеевски глътна Доган и го изплю после

77

ЧЕРВЕН ЛЕВСКАР 74

преди 1 месец

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ......

76

ЛЕВСКАРЮ 74

преди 1 месец

ТИ ОЩЕ МАЛКО И НОТАРИУСА И ПУТИН ШЕ ВЗЕМЕШ ДА ОПРАВДАВАШ, ЩОМ ОПРАВДАВАШ И ВИДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ ЧАШКОВ-МЕНТОРАНА КИРЧО

75

до левскар

преди 1 месец

А вас много ли ви биха и заплашваха да вземете половин милион дарение от Пеевски преди две години?

74

Анонимен

преди 1 месец

Защо не изключите Илхан Кючук от партиите, щом той ви върти на шиш в АЛДЕ и ви разпарчетосва и насъсква един срещу друг? От какво ви е страх? Проследих му дейността преди малко, та той не работи за България или ЕС, а за Турция и Азия, нищо полезно не допринася за Европа, сега и ви е навредил на партията. Нито Доган, нито Пеевски са искали това разделение, но така се е случило , поради обстоятелствата и насаждане на етническа омраза! Но и това ще преживеем.

73

Анонимен

преди 1 месец

Точно така се подава сигнал в прокуратурата. "Вестниците писаха, че една жена каза..."