25

125

преди 1 месец

Законодателя знае ли какво е, да работиш при 33 градуса, ръчен тежък труд. Всички закони, са против работника. Тия синдикати и те са проформа.

24

Иванов

преди 1 месец

Направо като в Испания стане ли 14 часа и работата спира до късния следобед

23

Анонимен

преди 1 месец

Друг бг.живот сам си осигурявах водата, спенсъра, даже ми я присвоиха, вентилатора.Уж богата ай ти фирма, *** спести ли са ми от осигуровките.

22

така ли било

преди 1 месец

а "работника"даже присъствие не осигурява,само права имат българските неработници,просто едни заплатополучатели

21

..

преди 1 месец

Условията са мизерни е огромна част от фирмите..проверяващи няма или си затварят очите за 2лв

20

Анонимен

преди 1 месец

А ние какво да кажем, като работим на над 50 градуса в кабините на трамвайте. Ламарината горе като се напече вътре е мор и не се диша. Наказани защо няма? Къде тук са нормалните условия за работа? Някой интересува ли го това?

19

Бай Хой

преди 1 месец

Ми като си трае раята мишоци, шефовете ще злоупотребяват - нЕма студена вода, нЕма и климатик.Да пие роба тОпла вОда и да работи на отворени джамове, докато му дойде акъльо.

18

Той пари

преди 1 месец

Да дава пък за жегите не берете дерт!!! Като ви е жега и работите навън от рода на строителството от 6 до 2 и готово кво има да се мисли бре ид...ти???Жеги и то по-големи е имало и ще има НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАПАДНИЯ САТАНИЗЪМ С ТЯХНОТО ГЛОБАЛИСТКО ЗАТОПЛЯНЕ!!!

17

Интересно

преди 1 месец

Защо на закрито има температурни граници а на открито не? Нещо намирисва тук!

16

Dinosaurus

преди 1 месец

Ама синдикалистката Ваня Григорова стана общински съветник, щото там се папка и е работодател, а не се джавка по "гадните" работодатели. Що някой не тръгне на проверка по фирмите, ще го разкостят. А държавните чиновници са си добре обгрижени шот са от младите и умните и красивите ПП. А на тях не им пука за нищо,освен за гушките им

15

пияница мистик

преди 1 месец

То затова си има сиеста в Испания, а и не само там в нормалните държави

14

Зоорбас Узо Сиртаки

преди 1 месец

ДАНАКОЗПЛАТДЖИИТ ДАНЕ БИ ДА СЕ ОПЛАКВАТ НЕЩО ТОПЛО ЗИМАТА НЕ ПЛАЩАТ ОСВЕТЛЕИЕ СЪЩО ВОДА СЪЩО КЛИМАТИЦИТЕ НОН СТОП РАБОТЯТ ПОВЕЧЕТО ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ В БЪЛГАРИЯ СА.НЕНУЖНИ ИЛИ С МАЛКА ПОЛА ОТ ТЯХ ЕЛЕ ОБЩИНАРИТЕ СЪС СЕДМИЦИ ПО СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ НИКОИ НЕ ХОДИ ПРИ ТЯХ ЗА НЕЩО . МНОГО ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ В МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЕЩО ЯСЛАДДЖИИ.ПРИ НЯКОЙ ОТРАСЛИ ОТ ИКОНОМИКАТА КОЯТО КРЕТА В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ ДОБЪР КЛИМАТ САМО С ПРОМЯНА НА РАБ.ВРЕМЕ И НЕПЛАТЕНИ ОТПУСКИ СТРОИТЕЛСТВО,ШИВАЧИ И ДР

13

селянин

преди 1 месец

правилно по едно канче ракийка за разлаждане

12

ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ

преди 1 месец

Не ни бърка !

11

Анонимен

преди 1 месец

А вие защо чакате сигнал, а не отидете на място и да си свършите работата?Чакате работникът сам да се уволни ли като пусне сигнал? Защо заедно със синдикатите не се хванете и промените работното време като в Гърция. Тук е 30 градуса вечер в 22 часа. Качвам се в колата и в 16,30 е 43 на сянка в купето. Колко горещо трябва да стане, питам? Или вие сте на климатици и не ви пука?

10

Анонимен

преди 1 месец

Всичко в Бг е З-Бръкано !Как може 1 млн. , млади българи , нито да учат , нито да работят ?Това е по-големият проблем в тая държава / ако въобще ИМА държава , тъй като май-май е станала частна собственост !

9

ибре курорте

преди 1 месец

Ако много ви се проработи легнете си, ще ви мине.

8

Туск

преди 1 месец

Най-много да те изкарат да работиш в някоя каторга.

7

Р0ботодател

преди 1 месец

Р0бе, Марш на Тръстиката!

6

Бай Митьо

преди 1 месец

И най-вече, студена биричка!