52

Анонимен

преди 1 месец

КАК НЕЗАВИСИМИ ВЪН ИЗБРАНИ СТЕ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ОПРЕДЕЛЕНЯ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС НЯМАТЕ НИКАКВО МЯСТО ВЪН ИСКАТЕ ПАРИ МНОГО ПАРИ ВЪН

51

бла-бла

преди 1 месец

Да си направят сдружение, че това "независим депутат" ухае твърде зловонно в днешни времена. Независим е равнозначно на подова салфетка.

50

мак

преди 1 месец

Логично е, когато драгия избирател те избира от партия Х, а ти напускаш и го предаваш, защото не си на кеф и искаш да играеш независим, въобще да се махнеш от нс.

49

Анонимен

преди 1 месец

Депутатите трябва да са независими, а това не е така като са част от парламентарна група. Явно законите са направени така, че да поддържат доминантството на няколко човека ръководещи групата. Защо въобще е нужно да плащаме за зависими калинки, послушковци на шефовете?

48

Анонимен

преди 1 месец

До Мари от Койнари - Немаш ли мАж, ***, на него прави метани, поне полза ще имаш!

47

Мари от Койнари

преди 1 месец

На кого да се покланям и да правя митани сига.

46

Еничарин

преди 1 месец

На кого да съм верен. На Доган или на Пеевски.Няма такъв въпрос за всеки Българин.Но този въпрос си задават гнусните ***, корумпираните продажници на родината си, *** безгласни букви с право на глас под строй и комснда, заменените, неизвестните, необразованите, платените, подалите се, *** от ДПСто

45

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Мда. Доктор Доган заслужава орден Стара Пранина. За патриотизъм и борба с враговете на България. Ако не беше той, досега прасето и тиквата щяха да са ви яхнали за 4 години. С любезната подкрепа на продажниците от двуличие.

44

Анонимен

преди 1 месец

Преложението на Възраждане депутатите да бъдат тествани за алкохол инаркотици е отхрълено от всики останали партии без ИТН.

43

ххихиххи

преди 1 месец

Да припомним че ШИШИ участва в унищожаването на тютюнопроизводството в България! Само че заено с ДПС преди доста години така искали от ЕС. Тогава това дрънкаха другарчетата на Доганчо. Та Шиши и доган се знаят от много години *** се правят все дено днес са се запознали!

42

хахахахах

преди 1 месец

хайде сега не искал това или онова !!Май си зле с историята !!ДПС гласува ЗА влизането ни в ЕС и НАТО ! ама кой да помни или не искаме щот обичаме да лъжим

41

Анонимен

преди 1 месец

Вие гледахте ли Йордан Цонев кво вика ? Доган само един час преди гласуването им казал да не подкрепят боко . Ами Величие не беше ли по същия начин ? Марков как рева за среща с боко на четири очи и тогава Ивелин Михайлов писа в нета че В името на България ще направят правителство с герб ;) в ЕКС на Мъск . Като се разбра че няма да има разговор с тиквата на четири очи веднага обратната команда . И били хакнали платформата на Мъск :))) Ми те тъй утре ще хакнат някоя тесла :))) Пазърлъци за порции

40

Анонимен

преди 1 месец

До Нане.. Съжалявам , не беше за теб - 40 , а за ''ТОЧЕН''-35 !Моля за извинение !

39

Анонимен

преди 1 месец

До Нане...А Доган , КАКВО ДАДЕ НА ЕЛЕКТОРАТЪТ СИ --- БЕДНОТИЯ ДО ШИЯ !Я се поогледай , ''атлатико'' герберски !

38

Анонимен

преди 1 месец

Не знам, в ДПС обкновенно се самоубиват с два изстрела

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36 - Що гражданска? Гражданите проблеми един с друг нямаме, имаме с т.н. ни управници, дето не знаят какво правят.

36

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е ПРАВ ! Защото за 34г. , с нищо ДОБРО не запомнихме ''доктора''-Доган , за управлението му на България , не иска ЕС , на иска НАТО ,... иска само държавата да му плаща за нещо не свършено , и да го дондурка , за ''уШ'' , етническият мир !Край на незаслуженото му забогатяване ,........... на гърбът на турци и българи !

35

Анонимен

преди 1 месец

Ако ще почваме гражданската война , да я почваме , че да се свършва

34

Точен

преди 1 месец

Пеевски давал?? На кого?? Абе от джоба ли си ги вади и как ги е спечелил? Не че Доган е цветенце.

33

Нане

преди 1 месец

Напрао да ги ожали човек... ===)))