48

Йорданов МС

преди 1 месец

*** кратуноо, *** бръкни си в джоба, ти и всички останали и възстановявайте заплатите които сте взели през годините, че нищо за държавата не сте свършили и се скрийте !!! Тя за избори си мечтае

47

Koko

преди 1 месец

Що се скри Баце. Сакън да не го питат за съдружника Пеев. Ей във всяка една напрегната ситуация тоя изненадва с това какъв жалък страхливец е всъщност. Най-обича зад фусти да се скрие.

46

Анонимен

преди 1 месец

Полина Фетфова - Министерство на образованието, Отдел Квалификация и кариерно развитие, Полина Фетфова, началник на отдел - една проста учителка от ВЕЧЕРНИЯ ТЕХНИКУМ в ПЕРНИК.

45

Анонимен

преди 1 месец

И какво им беше "честното" на изборите? Тази пак говори глупости! Не ни трябват повече избори. Трябва ни стабилност и правителство! точно сега.

44

Анонимен

преди 1 месец

3 % АКТИВНОСТ на ИЗБОРИТЕ срещу ОМРАЗНИТЕ ЕДНИ и СЪЩИ БЕЗОТГОВОРНИЦИ и НЕГРАМОТНИЦИ независимо от КОЯ ПАРТИЯ СА!!!

43

Анонимен

преди 1 месец

ДЪРЖАВА, В КОЯТО ВЛАСТВАТ КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ, КОМЕРСИАЛНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ, ВЕЧЕ СЕ НАРИЧА ТЕРИТОРИЯ

42

уха

преди 1 месец

Туй ГОЛЯМО нищо си е пенкелер. Всички възможни управленски постове е заемало. В справката за Убразованиьето и няма и едно съществено. Ама и там се е бъркала. Освен ,че е на габаритите на баце - друго оправдане няма. Тая най-мяза за оператор на мотика в ТКЗС.

41

Анонимен

преди 1 месец

От Сачака изскочи Сачева и започна да гони по медиите - сачака бръмбарите...

40

Анонимен

преди 1 месец

Нови избори само при поява на нов политически субект и партия, иначе няма смисъл!

39

Ако БИби

преди 1 месец

И обкръжението му се самоуволнят може и са гласувам, същото важи и за останалите "вождове"

38

истински мъж

преди 1 месец

Тази да се скрие,и да не се показва.Следва ареста на еднато,от двете най-големи злини на България-бандита и крадеца от банкя.Арестът на дебелян също е на дневен ред.Както дръндарската престъпна организация се срина,така и банкянската разбойническа организация следва да погине.Тези българи-християни,които гласуваха за т-и-к-вун ,да си направят извод.

37

Анонимен

преди 1 месец

сачева, защо свалихте 2 пъти правителство, което работеше? ВИЕ направихте тая криза, защото не искате да пуснете кльопачката, о с в инили сте се, но искате още

36

Анонимен

преди 1 месец

да споделя какво прочетох в други медии, Биляна Петрова, която беше арестувана с кметицата на "Младост" е била потрошена в затвора (не казват как е потрошен гръбнака и таза и), но прокурорчето по делото е казало, че тя още не се е поправила и за това няма да я пуснат, та питам аз, защо сачева не е на нейното място?...

35

Винетуууу 79

преди 1 месец

В желанието си да се прецакат една друга партиите сме свидетели на този цирк. И не са им виновни хората , нито президента а единствено и само депутатите.

34

Не им стига

преди 1 месец

откраднатото. Явно под "състояние" разбират "материални блага", а не политически разум, компетентност и капацитет за управление на държавата.

33

Анонимен

преди 1 месец

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ и ДЕНИЦА САЧЕВА са си буквално родени един за друг и даже е срамота след като толкова много си подхождат че още не са се взели...................Сватбара Бойко държал монопола с леки жени в няколко квартала според мутра по ТВ Скат да се развихря

32

Анонимен

преди 1 месец

Продължаваме да бъдем категорични, при сегашното състояние на политическите и парламентарни групи по-честното решение си остават изборите. -------- Ама състоянието на политическите партии и техните парламентарни групи не зависи ли от вас?! Понеже не можете да си оправите "състояниието", ще правите избори до дупка? Т.е. докато се споразумеете как да разделите баницата и всяка партия да има повече, отколкото останалите? Е, няма начин! Категорично съсипахте България от алчност и мераци за власт!

31

:)

преди 1 месец

Гробарите и честност :):):)

30

Анонимен

преди 1 месец

Наглеци !!Престанете да мъчите народа с нови и нови избори !!!!4 години избори и 700 милиона платихме ,какво стана след избори и избори освен рекордно ниско избирателна активност??

29

Анонимен

преди 1 месец

Тази бъчва естествено ще е против нормалното развитие на държавата. Те герберясалите не искат оправяне, а да си крадат както досега, само че свърши сладкия животец. Кой разбрал, разбрал. Като не искат, ще се отиде на нови избори и тогава Руди Гела първа сила. Явно това искат.