30

Анонимен

преди 1 месец

Няма таква абсурдна държава. Всичко се срива. Катастрофи, бедствия, пожари... но излиза някакъв зъблив хамстер и ни казва, че на сила този който докара НАТО/ОТАН из България трябвало да става премиер "на сила". Търпението преля чашата и ще има гражданска война, ако продължвате да бутате фашисти във властта! ОСТАВКА, НЕЗАБАВНА!!!

29

хе хе хе

преди 1 месец

Ами като няма кой, Главчо ще е. Той накрая така може и да се пенсионира като премиер-министър. Като няма кой друг:)

28

Анонимен

преди 1 месец

Горкият!

27

Анонимен

преди 1 месец

До понеделник и на ПП-ДБ може да им падне тирето и да отидат при другарчетата "Независими и неизветни"

26

Анонимен

преди 1 месец

Той ви го каза, че не иска да е премиер и че към служебната власт в чужбина се отнасят като към кучета. Този шикебап какъв е че да му се дава думата в студио?

25

Анонимен

преди 1 месец

И този и премиера да си обират крушите и да се махат докато НАРОДА НЕ Е ДОШЪЛ ДА ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКАТА!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

На сила ли ще го заставят да е премиер?

23

Алекс

преди 1 месец

Предстои да събираме горчивите плодове от Шарлатанските безумия с Конституцията,които направиха Главчев единствения кандидат за служебен премиер.Неясно защо Конституционният съд все още не е отменил аматьорските изпълнения на Мравояда.

22

Анализатор

преди 1 месец

Не знам дали има други, но те все на избори разчитат. След изборите на субсидии. След субсидиите на служебни правителства. След служебвите отново започват да ги дават по телевициите. А те си мислят, че някои ги харесват и слушат. Блажени са вярващите като тях. Само че, един вярва на партиюйния си лидер, друг на попа си, а трети на ходжата си. Така е в българията ни, колкото и да не им харесват нещата.

21

уха

преди 1 месец

До Той и външен мин.,Не по външните ами повънкашните работи. Както се е казвало едно време - да ходя наповънка(по нужда, може голяма, може и малка). Или сега му се вика да се изходя...

20

Пешо

преди 1 месец

Ми той човека преди дни си каза :като няма кой друг,аз ще карам.То,апетита идва с яденето.Ето на,и с Байдън си казаха здрасти.Ех,живоот!Това е то управлението-бутнат ти едно листче,и ако го прочете без да срича се води успешна визитата.

19

уха

преди 1 месец

И това свинье дава акъл. Дофтор по конституция. Деса Общата и тя в КС. Посмали ***...Вълк - овчар. Лисица - кокошар. Дилян - шеф на БНБ. Верно, че последния иска да е шеф на ЦРУ или барем на ДАНС.

18

Той и външен министъ

преди 1 месец

Ако му предложат ще е освен премиер и външен министър, също и президент и шеф на БНБ. Главата мозук нема, но ламти за власт. Харесва му.

17

Е,

преди 1 месец

Може пък Рая да иска.

16

До 13

преди 1 месец

Правителство на есен. За Пеевски си прав.

15

Анонимен

преди 1 месец

Иска, иска. На главока му е хубаво да прави гуша.

14

топ МАЙТАП:

преди 1 месец

И. Костов :"Аз не искам да управлявам , ....но хората ме искат'' ...

13

Анонимен

преди 1 месец

Чудесно, счетоводителя на мутрите. Никъде няма истински специалисти.

12

от кухнята

преди 1 месец

Истината е, че Главчев е доста приятен човек, прилича на Димитър Пенев.Помните, отиде като аутсайдер в щатите, а после изживяхме едно велико американско лято.Много са доволни в щатите от него.Байдън си спомнил само за него.Другите му били мираж.Казал, абе как се оправяте в тази България, я кажи рецептата, че тука в щатите са откачили тотално.Искат да подавам остъавка като Никсън, пък аз си я карам окей.Кажи как в Бг така те харесват всички.Главчев казал след секунда:Имам чар.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ще има правителство с ППДБ, Герб и част от ДПС. Пеевски е аут.Скоро цирка ще свърши