28

Анонимен

преди 1 месец

дпс може и да няма пари но си има своите верни избиратели

27

aslan

преди 1 месец

Тоя аслан на джурналистиката ,дето е отгледан от "честните и почтенни" български медии - за пари и то в ДПС хортува? Едно време си беше кльощав за*ник, а сега е отпра г*з като на патрона си Дилян. Нема наиданье лакомията. Било българска или турска.

26

Off

преди 1 месец

Къде са паричките?В торбичките под очичките!

25

Гоце

преди 1 месец

Ко кажа? Нема пари ли? Оти тъй бе? Дек са парите бре хаймана? Сокола ли ги дигна или Магнито ги намагнитизира? Ами турските пари, арабските, тех не ги ли броиш? А, че секи селски бек от чеча разполага с държавна работа и същевременно го подпомагат разни фондации, като дфз? и тея ли пари ги нема? смееех, смееех

24

Кръчматъ

преди 1 месец

Абе кво става днеска.... ??? Кви са тези ВиЦове??? То, верну, че е Петък, ама чак пък толкуз...?!

23

Еврозона, 2024

преди 1 месец

Това, че тези от ДПС нямат пари си е техен проблем. Да не са гласували на изборите. Щом не им дават пари лидерите им като този убития с газов пистолет почетният им, дори и сегашните им двама не им дават. Моите си ги печеля сам. Така както и Англия си печели мачовете на европейското. Поне за сега. За това и липсите на пари на тези от партиите им изобщо не ме интересуват.

22

Км

преди 1 месец

А студения резерв от 30-40 милиона на ТЕЦ Варна,собственост на Доган не е ли достатъчен.

21

Анонимен

преди 1 месец

ДПС Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ДОГАН СЕ ОПИТА ДА ВКАРА ПОСЛУШНИ НА НЕГО БЪЛГАРИ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ НЕ Е ТАКА. КОГАТО ПЕЕВСКИ ПРИОБЩИ ПОМАЦИТЕ КЪМ ДПС, ТУРЦИТЕ ВЕДНАГА ГРАКНАХА. НАЛИ УЖ ИСКАТ ЗАЕДНОСТ? НЕ ДПС Е ТРОЯНСКИЯТ КОН НА ТУРЦИЯ И КАРАДАИР ГО КАЗА НА ЕРДОГАН. ДОГАН ИМАЛ ЗАСЛУГА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР. ДРЪН, ДРЪН.ТОЙ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА И РАЗДАВА НА ТЕЗИ ДЕТО СА ЗАД НЕГО. ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ. ТОВА Е. ВКЛЮЧВАТ СЕ КЪМ ВСЯКА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА, НО ДА СА В СЯНКА

20

Анонимен

преди 1 месец

Йхахахха мафията не е имала достатъчно пари да се издържа бууахаххаахха

19

Дедо

преди 1 месец

ДПС имаше 4 основни парични потока.1. Лукойл2. Частна граница при Росенец 3. Частна митница Капитан Андреево 4. Незаконна поголовна сечВ последните 3 години и 4 те потока намаляха драстично дебита си.

18

Анонимен

преди 1 месец

С пари и баба знае.

17

БАЧКАТОР

преди 1 месец

Този т.нар. журналист обърна палачинката и вече е говорител на Пеевски.Какво излиза-имаш пари,имаш партия.Нямаш пари,нямаш партия.А после ти обесняват как ръководните органи на партиите и по места взимали решение.В ДПС,както и в ГЕРБ(уж са коалиция)решава лидерът,към който има култ към личността.

16

Карачанаков

преди 1 месец

Кръвта вода не става агента Доган бе задействан немедлено да разцепи ДПС

15

Анонимен

преди 1 месец

И БСП бе разтурена при подобни условия и хора.

14

Осман Адемов

преди 1 месец

Важното е Костя Копейкин Късия *** да бъде натикан в ъгъла. Не ни трябват руски агенти. В проруската партия Въздържане са истинските измамници, които станаха милионери с партийните субсидии и прокарването на лобистки закони. ЦоМчо Камилата има апартаменти на които не може да докаже произхода на парите, с които ги е купил.

13

SS

преди 1 месец

Доган буквално е останал без един лев - издръжката му е брутална ,хиляди левове на ден хвърчат за имението му,хареми,ядене,пиене ... 40 милиона задължения ,дори разсрочени ,не са малко пари ,дори за него.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ако това е истина, означава, че отново герберската коалиция е намесена в създаването на интригите отзад.

11

Ха-ха

преди 1 месец

Накрая ще се окаже и Доган като Бай Тошо, с кърпени чорапи и без пукнат лев! Вервайте?!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Е как бе,нали д-р Доган е много богат?Ама и много стиснаааат!Използваше Пеевски като донор,а сега ще трябва да търси друг.Ех,мъка,мъкааа.

9

Анонимен

преди 1 месец

Поп-полковник Марков няма пари за едно кафе пък