73

Анонимен

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

72

Когато не си плащаш

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

71

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ СЕ ОПИТА ДА ОПРАВИ ГРЕШКАТА НА ДС СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА ДПС. НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЕ Е УСПЯЛ. АКО УСПЕЕ - ЩЕ Е ПО- ВЕЛИК И ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО ЩЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ И НА ДЕЛО ЩЕ ИЗПЪЛНИ ЗАВЕТА МУ, ЧЕ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, НЕ ДЕЛИМ ХОРАТА ПО ЕТНОС И РЕЛИГИЯ. НО ТЕ НАС - ДА. ЖАЛКО, НО Е ТАКА.

70

Анонимен

преди 1 месец

ХРИСТО ЛОДКАРЯ ЩЕ Е ПОСРЕДНИКЪТ С ДПС НА ДОГАН?!

69

Анонимен

преди 1 месец

ХА ХА ХА ХА!!! ДОГАН ЗАСТАНА ЗАД КИРО И ЛЕНА!!! ДА ИМ Е ЧЕСТИТО!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

алкохолизираният и бизпаричен дъртак Доган нищо не може вече,структури по места без пари ще се саморазпуснат ,на изборите ДПС ще са с 50% по-нисък резултат.

67

СМЕХ....

преди 1 месец

ТИЯ СА КАТО ОНАЯ ГОЛАТА, ЗАД ПАРАВАНА В КАБИНЕТА НА ДОКТОРА:---" Докторе, аз съм готова, ВИЕ готов , ли сте....?"

66

Море

преди 1 месец

, 2024 г, не в Росенец Щжом са готови, нека да си преговарят. Може и да си повтарят, че са българи. Колкото и да им се иска, те са турци мюсулмани. Като Мюмюн Мюмюна им. Може и Дженден да е кръстен на дядо си Чакър. Както и Ахмед, на дядо си от Разградско. Така е с турците и партията им. Помаците ги преебаха. На последните избори. Честито на социолозите им. Там, някъде в Росенец.

65

uha

преди 1 месец

Етническият компонент Данчо Ментата си е от етноса корупчия и крадци. Ако ДПС се отърве точно от тоя етнос - всички ще гласуват за него.

64

Анонимен

преди 1 месец

Вие сте готови със всеки, само да сте на софрата. Сега да ги видим харвардските какви ще ги лъжат. Най вероятно, ще минат с номера ... вече го няма пеевски, значи може.

63

Съвет

преди 1 месец

Кирчо, Асенчо и Никито да стискат здраво сапуните ако ги поканят на плаж в Росенец

62

Ох Киро,ох кеф

преди 1 месец

Готвят им мазно кафе на ППто, на терасата на теферич в Росенец с поглед към пристанището. Само дали сега Христо ще дойде с яхта?

61

Анонимен

преди 1 месец

ппдб ще направят грешка ако тръгнат за правителство..да не се залъгваме..тези старите муцуни са играчи от класа.Ще ги изработят пак ппейците и после ,Киро и ко.ще ревът..

60

Икариев

преди 1 месец

Пеевски е новия патриот. Внедри се във ДПС и спечели доверието на Доган. След като достигна най-високия пост, вместо да мишкува там, се опита се да разруши ДПС. Е не успя, и беше ясно че няма да успее , но заслужава почит затова. На следващите избори ще гласувам за него.

59

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, готови ли сте за Свинския Райх? Прасетата ще управляват хората! Айн Волк, Айн Райх , Айн цу Цвайн Цу драйн цу Швайн! Прасетата ще триумфират! Да дойдат консервите Русенско Варено!

58

Анонимен

преди 1 месец

Разумът ще победи и най-после ще се състави нормално и работещо правителство. Да се надяваме, че всички са си направили необходимите изводи, особено ППДБ, и няма да се повторят направените про.сто.тии. България няма друг изход освен истински реформи и отлепяне от дъното. Който се мисли за голям хитрец и манипулатор, сам ще се набута и ще отнесе негативите. Този път наистина старият свят трябва да си отиде

57

Ракитаков

преди 1 месец

Медя Джолан правеше сметка ДПС да излезе от изолация с помощта на пеевска, а тя оък тръгна да му прави преврат и затова се наложи да бъде изхвърлена от харема.

56

Реалист

преди 1 месец

В крайна сметка излиза така, че Боко ги изработи всичките и сега им гледа сеира. А ГЕРБ се оказва най-стабилната партия.

55

Гражданин

преди 1 месец

До 45. Пак ли почна с дитирамбите за променкаджиите? Пич, казах ти, че си смешен и жалък с тези постове. Хората ги разбраха, че са тотални неможачи и шарлатани - резултатите от изборите нищо ли не ти говорят?

54

БГ мрази ДПС

преди 1 месец

Никой не ви иска помощта турчалани, българите ви мразят, вие сте етническа, противоконситуционна партия и трябва да умрете, и тия за Доган и тия зад Пеевски сте за приключване.