62

Гого

преди 1 месец

Някой да се е запознал и да разбере че икономиката например на китай над 50%се формира от производство и инвестиции на чужди фирми.И известни икономисти казват че вътрешния дълг на китай надминава 20трл, а може и по вече но при еднопартийни диктатури всичко се крие.Май и ние сме го преживели същото по време на соца

61

Ха така

преди 1 месец

Защо никой не казва че Маркс е прогнозират че комунизма ще настъпи в страна която е преминала индустриалната революция , но за съжаление не е познал.Комунизма дойде в една изостанала крепостничеството страна която се опита да го разнесе по свой образ и подобие.Вече всеки знае кой и как ни натресе бкп 1944г.Русофилските комунисти и до сега не могат да си обяснят защо се срути комунизма( неофеодализма) и че за това има обективни причини, а не че горбачов бил виновен

60

007

преди 1 месец

Ами, че те отдавна са си там. На всеки 3 месеца вземат по 1 трилион долара заем.

59

Дали

преди 1 месец

По тази логика Европа трябваше да е паднала в пропастта и да е фалирала преди около 2-3 години. Европейската икономика не е била в такова плачевно състояние от войната насам, ама някакви си гг лл уупаци изкуствено дършат еврото живо, и това май са американците. Няма по-г лупав нарот от тях. Съсипват собствената си икономика за да поддържат еврото живо.

58

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ,безработицата в България също ВЕЧЕ расте !

57

До Анонимен 54

преди 1 месец

Най-великите с печатницата за пари като всяка година двете партии се разправят и накрая вземат, че вдигнат тавана на дълга.

56

Анонимен

преди 1 месец

До Руси ...

55

Анонимен

преди 1 месец

Ами спрете да вкарвате мигранти и забранете масовата автоматизация ;)

54

Руси

преди 1 месец

И какво от това ? Нали изплащат помощи ,защо им се да робуват. Забележете,че заглавието не е 3.5 процента умират от глад ,а че са безработни. Тоест имат препитание ,за тях ли да мисля?По да ми свидни децата в централна Африка или Северна Африка !

53

Анонимен

преди 1 месец

Хилари ще замени Бидоня и нещата ще тръгнат...

52

Ще фалират

преди 1 месец

Някоя държава и пак ще прокопсат говедата!! НА САЩ ИМ ТРЯБВА ЕДИН ЯК ПЕРДАХ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ САМО ОТ РУСИЯ!!!

51

Анонимен

преди 1 месец

САЩ са най великите, трябва да се справят. Явно заради зелените политики и мигранти нещата се усложняват, но ако те са на ръба, другите вероятно са в пропастта.

50

Да 52

преди 1 месец

Ей, Мухил, а за нашата България какво ти е сравнението ? Не плачи на чужди гробища. Това което за Русия е забавяне, за България е нибиван и не чуван успех.

49

ГАВРИЛ

преди 1 месец

Това, което за САЩ е икономическо забавяне и бедност, за блатная раZZия е постижение и висок стандарт. ФАКТ

48

тоти

преди 1 месец

Супер тъпо полужение...роботи,технологии,всичко без реален човешки тръд и сега-БЕЗРАБОТНИ МИЛИОНИ !!! Ще ги поканим в България да копат ДОМАТИ !!

47

до47

преди 1 месец

В СССР, както и в бившите Соц държави се преподааше Марксизъм-Лененизъм, а не "Капитала" на Маркс, Междудругото евреина Маркс е ненавиждал всички славяни, без изключение, и особено Русия! Парадокс -)))))))

46

Анонимен

преди 1 месец

Клиповете от столипиново са "цвете" в сравнение с това, което се вижда в сащ.

45

До 46

преди 1 месец

Има и жестоки клипове от Столипиново, София, БГ.

44

До 45

преди 1 месец

Маркс го изучаваха в АОНСУ (по записки на лекторите). Никой не е отгърнал оригиналните томове. И досега същите стоят с неразрязани коли, като доказателство, а и да не забравяме, че ги е писал в Лондон на pints of beer. Трезвен ме е можел да измисли нищо.

43

Анонимен

преди 1 месец

Има достатъчно клипове от сащ в нета, виждаме бездомниците, афроамериканските престъпници, наркоманите и пр. Няма нужда да ни ги рекламирате повече, лековерните балъци свършиха.