139

!

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

138

Анонимен

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

137

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ!Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

136

Зоолог

преди 1 месец

Тоя магаре за синджира.да хване, опашката ще му изсъхне. Докопа с благословията на ББ "Булгартабак" и какво остана след него? Нищо! Така и с партията ще стане. Ама първо иска 100% ,а после изяденото го изплюва като камила.

135

Анонимен

преди 1 месец

Шиши, като млад агент на ДС направи кардинална грешка - озъби се на стария апаратчик и номенклатурчик Доган !

134

Анонимен

преди 1 месец

Какво като Пеевски направи отделна партия , кой ще гласува за него ? Допускам че може и да не мине 4 % въпреки парите .

133

Хаха ха

преди 1 месец

Даже не мога да повярвам -сокола да бьде изигран от свой адютант

132

Мда

преди 1 месец

Москва постигна целта си - чрез пеевски да срине -дпс , и да не може да се осьществи - кабинет с техен мандат - борисич сьщо обяви , че няма да подкрепи -друг мандат освен своя

131

Анонимен

преди 1 месец

Мутренските подходи понякога дават обратен резултат

130

Право на мнение!

преди 1 месец

А на Пеевски на съвестта е тормозът на целия народ. Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които поставят под въпрос европеизацията на България!

129

Байрам Байрамов

преди 1 месец

С гн Пеевски и данчо ментата към новото начало

128

Jojo

преди 1 месец

На тоя ,като му гледам физиономията-излъчва голям интелект.Ниско чело,което е показател за слаба умствена дейност,увиснали бузи и мънички очички,като на селски хитрец.В една нормална държава или при предишния строй най-високия пост,който би заемал е месар или бояджия.Средно образование би завършил трудно,да не говорим за висше.Единственото,което щеше да е актуално и сега и преди е,че ще си мре стар ерген.С тая осанка , фигура и интелект не би впечатлил никоя жена.

127

Анонимен

преди 1 месец

Най-много ще пострада Борисов !!!

126

Анонимен

преди 1 месец

не плюйте по Доган, спаси ни от влизане във войната с 30 хиляди човека, малкото останала техника и летища за Ф16. Порко и Свинята от снимката са готови на всичко да не им веземат крадените кинти.

125

Анонимен

преди 1 месец

Едно гласче ми нашепва в ухото, че ново начало със стари муцуни не се постига. А Пеевски е един от най-старите и най-оцапаните. Просто е невероятна трансформацията му за има-няма няколко месеца от най-мразения в политиката, до морален стожер на демокрацията в страната! Това са чудните метаморфози в т. нар. "български политически живот"!

124

Въпрос

преди 1 месец

Чистенето в ДПС не започна ли с ликвидирането на Алексей П?Запознатите знаят че в Ловешкия край точно АП създаде крадливите структури на Ахмед Джолан и макар никога да не се е афиширал политически,АП като *** винаги е работил именно за ДПС.Дали наистина свинчо е толкова мощен?

123

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски ще приключи Доган , после и Бойко

122

До Анонимен 126

преди 1 месец

Ами няма разногласия бе тавариш. Какви разногалсия може да има между кукловод и неговата кукла на конци? Ако някой конец се скъса, кукловода просто захвърля куклата и взема нова. Къде тук е разногласието?

121

Анонимен

преди 1 месец

Аве , нали нямаше разногласия в ДПС , и никога не можело да има !То и Украйн щеше да победи , ама .

120

Анонимен

преди 1 месец

Наивници без никакъв житейски и политически опит твърдят че депесе се разпада. Няма такова нещо бе друзя, депесе ще се разпадне единствено ако доган се прибере при създателя или пък си загуби акъла като джо фермента.