189

Анонимен

преди 1 месец

Доган посочи Пеевски,всички гласуваха.Тия палати дворци и сараи от къде са

188

Анонимен

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

187

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".

186

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ И ДЕЦА. КАКТО И НА ДРУГИТЕ В ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ!Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

185

Toni Ivanov

преди 1 месец

Доган призовава членовете на ДПС да се освободят от страха,а в същност от 2000 когато го заплашиха с газов пистолет,той живее в страх и не се показва никъде. Освободи се от страха си господин Доган и излез пред хората си,за да застанат зад теб.

184

Анонимен

преди 1 месец

Оттук нататък му остава само да разкешва на онези със сините венци. Но от това печалба няма, само разход. Другият домуз също ще се оттече, защото е нагъл и безочлив не по-малко от Дебелото. Наесен ако се оттекат и пришълците, което неминуемо ще стане, може би ще започне постепенното българско възраждане, но и с фуражката-масон няма да стане, защото и неговата не е честа. Той докара задокеанските наркомани, лъжци и родоотстъпници. Ще се появят нови лидери. Неизбежно е

183

Вьзмутен

преди 1 месец

Опита се да превземе партията на почетният председател -който му даде хляба в ръцете Това тльсто нещо е срам и позор за -дпс

182

Анонимен

преди 1 месец

Ще си заминат всичките.

181

МУТРОС

преди 1 месец

Мафията така действа-изключват се тези,които са неудобни.Уж някакви организации изказали мнение-там никога(както и в ГЕРБ) организациите по места нямат думата.Доган посочи Пеевски,всички гласуваха,а сега се тюхкат.Двама мафиоти се бият.Навремето ген.Аспарухов каза,че като посочили Борисов,решили че ще могат да го контролират,ама не станало така.С Пеевски е същото.От такава партия няма нужда.За какви права и свободи се борят,след като нямат никакви ограничения?

180

хммм

преди 1 месец

На арогантното прасенцe много бързо му се пълнеше чинията и не обръщаше внимание какво започна да пада от нея, набързо ще му напомнят къде му е мястото-в свинекомплексa и оттам на кайма.

179

Хм

преди 1 месец

Без Пеевски на следващите избори ДПС ще имат доста повече гласували за тях и може да станат и първа политическа сила в България.

178

ФАКТ

преди 1 месец

Толко протести срещу този хубавец, хиляди хора имаше по площадите когато го лансираха за ДАНС или забравихте.Сега се мъчи да става Премиер а после Президент.Болните амбиции на Мама..... Догито с един замах му свали шапката.Този е пътник, лоштото е че и в Дубай няма вече скрито покрито, та нали от там му е този чаровен белег над нослето от едни руснаци, или забравихте и това.В сърбия неможе, там го чака КТБ-то, незнам, предлагам му нещо ЮАР или Кения, но и там го намериха този другият преди месец

177

КаскетЯ

преди 1 месец

Браво Шиши, ако прекараш Доганя заслужаваш медал!

176

Анонимен

преди 1 месец

Докато почетния си чеше матурите и си брои стотинките на Росекец, Пеевски му организира и пасе стадото на тучна ливада. Без Пеевски, на следващите избори ДПС ще падне наполовина. То бива, бива, ама 35 години да водиш партия за носа и да сменяш посочените от теб председатели, като носни кърпички, не бива!

175

Въпросче?

преди 1 месец

Как може да си толкова богат и да си дебел?

174

анонимен

преди 1 месец

Разпадът на ДПС е най-добрата новина за българската демокрация.

173

Анонимен

преди 1 месец

Ами по-младите са по-накоми и бързат. Така от лакомия ще си отиде Промяната, а сега и Делянчо. Влезе в чужда партия и иска да се разпорежда там, ама му теглиха ритника. Доган сам си вкара таралеж. Искаше партията да не изглежда, че е етническа,каквато си е, и я даде на Делян. Делян включи в партията и помаците, но турците в партията скочиха. Сега ще се разделят на две партии- на турците и на другите. После тази на турците ще я обявят за етническа. Ние не сме забравили БАТАК.

172

Анонимен

преди 1 месец

Делянчо си заминава.--- Или Делянчо или Доганчо. Част от вота за ДПС е поради зависимост от община или работодател.

171

Анонимен

преди 1 месец

Делянчо си заминава. Глупостта му го прецака. Неслучайно са казали хората: "Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи."

170

Анонимен

преди 1 месец

Стара римска тактика! Разделяй и владей! Мачкай Бойко!