24

Анонимен

преди 1 месец

мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.

23

Анонимен

преди 1 месец

Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.

22

Анонимен

преди 1 месец

Турският посланик дойде специално в парламента да подкрепи Пеевски, ако не си разбрал.

21

Анонимен

преди 1 месец

ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".Доган посочи Пеевски,всички гласуваха

20

Анонимен

преди 1 месец

Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите

19

Анонимен

преди 1 месец

И този законно е забогатал от нищоправене ДПС

18

Анонимен

преди 1 месец

Ментата ще бъде като мазно петно,ще се присъедини към тази група ,която се очертава да вземе превес в драката

17

Списаревски

преди 1 месец

Сащето видеха че ПП-то си бръкнаа у д-то и сега си търсат нова партия да води ***-нето у Българето - играе кинтето, понимайш браточка!

16

vs

преди 1 месец

Верно е! Най - после някой да напише истината! Св***инчока докара за ДПС 0коло 15-18 к гласове! На фона на 340 000, 18 000 са около 5,3%! Останалите 95 са на доганчо! Според мен с***винчо е загазил, ама не знаем кой седи зад тах! Така че, ще видим!

15

dl

преди 1 месец

Тази партия трябва да бъде изключена от европейските структури.И това става в 21 век.Това са дерибейте,Пеевски също.Свикнали са да се кланят на падишаха,не подлежат на превъзпитание.Много добре знаят кой разпределя порциите,имаше министър председател,който съвсем отговорно заяви,че проклятието на България се казва Доган,а това бе преди 23 години

14

DPS

преди 1 месец

Да ви имам устава ,щом Дилян Пеевски ви е зам.председател. Тоя окраде баща си, беше царски зам.министър, мераклия за шеф на ЦРУ(пардон ,Данс), окраде Цв.Василев дето си го е мислил за син. Та Ахмед Доган, като знае каква лисица е - що го е пуснал в кокошарника?Ами сигурно за пари и/или компромати. Шуши опоска всичко през което е минал в бизнеса. И му се е разминавало...

13

ИВАНОВА

преди 1 месец

Такъв" култ към личността" какъвто видяхме и чухме да се излива към личността на Доган не е имало от времето на Сталин.Ако Аллах реши да прибере ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ-какво ще правят,как ще живеят тези хора ? И това съществува в либерална,европейска партия!

12

1

преди 1 месец

Тоя почетен прецедател жив ли е въобще, къде е?!

11

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

КАКВИ КОЛЕКТИВНИ ОРГАНИ,КАКВИ 5 ЛЕВА? ЕДНА ШАЙКА КРАДЦИ,ЗА СМЕТКА НА БЕДНОТО МЮСУЛМАНСКО НАСЕЛЕНИЕ,КОЕТО ГЛАСУВА ОТ СТРАХ.ОТ ЯСНО, ПО-ЯСНО !

10

Анонимен

преди 1 месец

А Доган е собственик на ДПС така излизаТОВА В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ЛИ СЕ СРУЧВА СОБСТВЕНИК НА НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА НЕЗНАЙНО КАК ПРИДОБИТИ НЯВА КОЙ ДА МУ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ КИРО УБИ ЧОВЕК АСФАЛТИРА МЯСТОТО И ПАК ЛЪЖЕ ЕТО ТАКА Е

9

Интересно

преди 1 месец

А ментата ментата от кой лагер е ?

8

Я па я..!

преди 1 месец

И Борисов е почетен председател и създател на ГЕРБ . А БСП са партия на Димитър Благоев.

7

позор!

преди 1 месец

този *** на агент Сава - "Проклятието на България", който 20 години дерибейства в Кърджали1 откраде де каквото видя и назначи некадърници и корумпирани неграмотници като него на всички възлови постове, продължава да пълзи в краката на агент Сава като слузест червей! Не бързай, Хасане, не бързай! Уродливото туловище няма да се предаде лесно, по-силно и по-могъщо е, ще ви смаже всичките с обувките си N 54! Ще ви смаже като червеи! Особено нищожеството Данчо Киряк Стефчов Ментата!

6

пияница мистик

преди 1 месец

Бойко бързо да изкопира този член от Устава на ДПС. Демек няма значение кой е председател, ти щом си почетен председател, пак го цакаш :))))

5

Факт

преди 1 месец

Шиши го приключиха:))