371

Българин

преди 1 месец

Отгадето излетят ф16 трева няма да никне и нищо няма дасе ражда Русия е велика сила даржава Дора традиция и култура . Сащ е изградена от поклук каквото посадиш това жънеш ***. Европа изпрати целия негоден *** на острова сега се нарича сащ обиден *** сега света ще жъне това което пося. Историята на сащ богата на традиции и култура крадци и разбоиници

370

България

преди 1 месец

България ще надживее руZZия, руZZия се разпада, справедливостта побеждава!Европа+ САЩ= победа= мир

369

Историка

преди 1 месец

Русия е пътник.СССР се разпадна след Студената война със Запада.Русия ще спре да съществува след агресията и срещу Украйна!

368

Анонимен

преди 1 месец

Канибали мършави. Разглобете се на 51 мижави държавици дето да нямат сила да водят войни по целия свят и мирът веднага е дошъл.

367

Факт

преди 1 месец

Така говореха и за танковете, ПВО системите и какво стана... Русия ги унищожава лесно и бързо.

366

Това са

преди 1 месец

Вицове

365

ПЕНКО

преди 1 месец

МОЖЕ ЛИ Ф-16 ДА ВОЮВА С МИГ-51 ???????????

364

Toзи

преди 1 месец

дето ми е сложил минуса за клането в Ирак, да вземе да излезе като мъж и да обясни с какво точно не е съгласен. САЩ и Великобритания избиха сума ти народ, напук на резолюцията на ООН. Ако е смукал ц.ицките на майка си по онова време му е простено.

363

Та

преди 1 месец

тъй де, никой не брои ООН за фактор. ***, да плаши гаргите. Като Международният съд в Хага, съдят си там някой си, ама ни американците ги признават, ни руснаците, ни китайците... да не изреждам, че няма да ми стигнат символите :)))

362

Хмм

преди 1 месец

хилядолетните врагове, тоест франсетата и ингилизите създадоха този отбранителен пакт за защита от Германия, ама се включиха и ония, дето никой не ги знае какви са всъщност. Рекоха, че Раша е врага и изкривиха всичко. Я някой да ме светне каква отбранителна мисия са имали НАТО, че аз откакто се помня са все нападателни. Някой се беше изцепил за ООН. Ми те горките излязоха с резолюция да не се напада Ирак, пък щатниците в компанията на ингилизите превърнаха страната в по-пустиня от пустините.

361

Анонимен_777

преди 1 месец

Въпросче...: БГ F-ките кога ще каЦнат..?!

360

Анонимен_777

преди 1 месец

Еййй нагли бе, нагли !...НАТО ***, ако продължавате да упорствате извън територията си може да не надживеете Русия..Доста империи не надживяха Русия, историята е недвусмислено точна ! Ако пазихте 'демокрацията' и 'мира' от собств. си територии, нямаше да се стигне до тук !

359

Анонимен

преди 1 месец

"САЩ обикновено се преструват, че са така нареченият пратеник на справедливостта, защитник на правата на човека и световен полицай, но в действителност те само наливат масло в огъня, провокират хаос, подклаждат войни и създават конфронтация, заяви дипломатът.

358

Анонимен

преди 1 месец

В Китай побесняха след декларацията от срещата на НАТО: САЩ се представят за световен полицай, но в действителност се занимават с глобален бандитизъм в Украйна

357

Анонимен

преди 1 месец

добре че сме още на чертежи иначе край и за нашите хвърчила. А САЩ що не праща свои самолети а все с чуждото...

356

Анонимен

преди 1 месец

*** да бе,просто виждам как ушанките ще тръгнат да воюват на няколко фронта. Те в Украйна не прокопсаха.Между другото,Полша обяви,че самолетите й ще пазят небето над Лвов.

355

Дзивко

преди 1 месец

Пътя към ада е послан с добри намерения, тия самолети трудно ще литнат от Украйна, вариант е летищата на съседни държави, тогава руснаците казаха че летищата стават цел, и ето голямото бум станало факт

354

Анонимен

преди 1 месец

Поне да подсигурят небето,за да не могат да обстрелват с братски ракети болници.

353

33

преди 1 месец

Ф-16 нямат никакъв шанс,излитат 20-30 минути и край,изгаря, старите Су-27 ще го направят за смях.

352

Анонимен

преди 1 месец

Това са стари самолети преди бракуване! 50,ако не се лъжа!