34

Голем майт ап

преди 1 месец

Двама "евроатлантици- Магнитски" като две капки вода , а пък не се пидкрепят!

33

Анонимен

преди 1 месец

А шайката шарлатани вече четвърта година бързо си пълнят банковите сметки и изпълниха успешно задачите за които бяха наети саботажи разруха лъжи крах държавата ни е без никакво правителство и е наникъде НО Божков е свободен спец съд закрит делата на олигарсите в забвение конституцията направена на салата от великият лодкар Ицо Гешев уволнен и шайката шарлатани властват супер

32

Анонимен

преди 1 месец

До 26 С кого Борисов да направи правителство В парламента са само саботьори какво търсят там Чалгарите например каква работа вършат НИКАКВА а Копейките лъжат успешно бедни необразован хора Какво копейките вършат в парламента Нищо а БСП освен милионери от заплати дейстност няма и от тях а ДПС балансьорите дълги години балансираха пари власт за себе си и семействата си незнам и от тях някаква работа

31

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ УСПЕХ БОРИСОВ ЛИДЕР САБОТЬОРИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

30

Анонимен

преди 1 месец

Бойко знае как да оцелява.Оцеляване 1 - преди 89-та е комунист и завършил школата в Симеоново.Оцеляване 2 - през 90-те е в охранителния бизнес /мутра/.Оцеляване 3 - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист.Оцеляване 4 по миналата година беше минал на дюшеци /справка Кръстника/.Оцеляване 5 сега е русофоб и евроатлантик.Винаги в правилното време на правилното място.

29

Анонимен

преди 1 месец

На снимката този тъмният с костюма - доган ли е

28

Анонимен

преди 1 месец

И Буци вече не иска да си играе с Гуци!

27

Мда

преди 1 месец

Настъпи някакьв разрив - междуБорисов и доганМай доган сне доверивто си от него

26

Пловдив

преди 1 месец

Идва края .

25

До гербер

преди 1 месец

Значи Борисов е безотговорен ,хвърля държавата в хаос,но не иска да направи правителство?Или е Неможач и за седми път греда.Трети вариант няма.

24

Анонимен

преди 1 месец

Не се подвеждайте, че Доган имал доверие някъде.Либералите в Европа от 18 век се борят за исляма и са против християнска Европа.В Америка обаче Доган не се ползва вече с репутация, смятат го за антика от посткомунизма.А в запада решава Америка.В Америка както и да ви говорят разни, не са леви, либерали и зелени.Там са крайно десни, даже чрнокожите.Обама гореше талибани най - много с дронове.

23

Анонимен

преди 1 месец

Буции, един слънчев ден ще бъдеш съден и ще влезеш в затвора, нали знаеш. Един ден ще е и той не е далече Буции

22

Анонимен

преди 1 месец

Нови избори и изчистената от агенти на Русия ДПС ще подкрепи евроатлантическо мнозинство.Доган няма вече доверие в Пентагона.Сверявайте си часовника и по - малко приказки.Войната с Русия е неизбежна вече.

21

Реалист

преди 1 месец

До Алекс. Не е само това. Те половината партии в парламента са разцепени, с кого точно да преговаряш? А и при такава среда може ли изобщо да се сглоби що-годе прилично правителство?

20

Алекс

преди 1 месец

При положение,че ДПС не подкрепиха мандата на ГЕРБ,решението е повече от логично.

19

Гербер

преди 1 месец

До 8. Стига с тая тъna мантра за купените гласове. Колко пъти да обясняваме, че всички купуват. А иначе, Борисов ако искаше, можеше много пъти да сглоби правителство, но не иска да прави КАКВОТО и да е правителство, само за да го има и да падне след няколко месеца. Като на променкаджиите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Абе вие не разбрахте ли, че избирателите на Пеевски искали правителство, това е свещена работа, бързо да си промените мнението.

17

Ганьо

преди 1 месец

Казанът от ада действа в пълна сила и сега в България. Всеки е срещу всеки. Няма ли някой най-после на висок глас да обяви, че тази държава с ТОВА ПЛЕМЕ и с ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЯМА БЪДЕЩЕ!

16

Котилото

преди 1 месец

на Радев (ПП и ИТН) изпълнява путиновите задачки. Сее хаос и несигурност в България.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Еднолично ще го поемеш ли от Радев? Това не разбрах. Искаш еднолично да го поемаш от него?