28

Анонимен

преди 1 месец

"в САЩ вече има вендинг машини за куршуми" - Хората можели да си купуват куршуми, но куршумите са само една част от боеприпасите.

27

Някъв

преди 1 месец

Там патроните се дават на ,хора които нямат криминално минало дечурлиги ,а не като във вашата *** всеки втори да е с нелегален пистолет и криминално минало,.

26

Баба Гица

преди 1 месец

Ще ородават като топъл хляб. Трябва денонощен достъп до боеприпаси и законно оръжие за всички. При толкова много индианнци, цветнокожи и бездомници- катунисти, колкото повече толкова повече. Всеки терминално болен трябва дз вземе със себе си поне десетина от реп ки. Ехх, ще настане ракъв живот, че само си викам дано...

25

Grr

преди 1 месец

Хахаха при следващата стрелба в магазин ще може УДОБНО да презареди и да продължи да тре *** конкурентите от другите кравеферми

24

666

преди 1 месец

Патрони не куршуми. Куршума е част от патрона.

23

malgiorno a tutti

преди 1 месец

"Гас, мас, пирони, патрони" - точно кат' в хоремага в Сусурлево :).

22

Петър

преди 1 месец

Империята на злото ФАЩ ще бъде спряна само от Русия и Китай

21

Стамболов

преди 1 месец

А в Украйна и Русия, Кога? Все още нямат...

20

Рамбо

преди 1 месец

Въоръженото общество е учтиво общество. В такова общество, ще се замислиш дали да се издър виш на някого, или по-добре да не рискуваш...

19

неутрален

преди 1 месец

Тази нация е болна на тема печалби! Не се интересува от хората какво ще правят с боеприпасите, важното е търговията да върви!Затова и ежедневно виждаме масови убийства в САЩ!Защо са тръгнали да налагат тяхната самоубийствена демокрация на света?

18

Анонимен

преди 1 месец

"павилиони за разпределяне на боепропаси".... цитат от началото на текста. Пак ще напиша: английският явно е изключително джаста-праста, неточен език. Вашите прехвърлячи непрекъснато го доказвт. Доказва се и изключително ниското ниво на персоните от сайта, който допускат такива текстове.

17

ъ

преди 1 месец

Нашите политици нали са атлантици и искат да станем като хамериканците. Защо не е разрешено свободното закупуване на оръжие и муниции? Това ще улесни разрешаването на редица спорни въпроси, сигурен съм. Спорни въпроси между елита и матряла. Или точно затова не трябва да сме като хамериканците?

16

Анонимен

преди 1 месец

В щата Тенеси учителите вече имат право да влизат в училище с бойно оръжие. Факт.

15

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да сложат машините до напитките - ако детето ти прекалено много мрънка за кока кола, зареждаш патлака очистваш го заради лошото му възпитание и продължаваш да пазаруваш. Така ще има двоен ефект, хем ще се подобри възпитанието при подрастващите, хем ще се вдигне раждаемостта, защото човекът ще се принуди да създава ново семейство. Американската семейна политика е доста прогресистка, с 50г са пред останалите изостанали традиционалисти.

14

Анонимен

преди 1 месец

Това е изключително важно, всеки ден има ситуации в които откраднеш случайно нещо от супермаркета, подгонят те ченгета и в престрелката ти свършат патроните, скриеш се в супермаркета и докато вземаш заложници можеш спокойно да си презаредиш. Истинските демократи мислят за всички в обществото, дори и за престъпниците и всички други малцинства. Това е истинския демократ, винаги може да помогне и да влезе в положение.

13

Анонимен

преди 1 месец

"Празнина на пазара"... Лош превод на "пазарна ниша" ли трябваше да бъде?

12

Добре сме

преди 1 месец

Полицията пази властта а не народа

11

Боби

преди 1 месец

До АнонименА Уикипедия като е безплатна, да не би автора на статията да се е допитал до нея и да не пише глупости в заглавието?! И по-точно че в патрона(боеприпаса) куршума е част от него. Състои се от гилза, заряд, капсул и въпросния куршем. Дано поне това прочете

10

Анонимен

преди 1 месец

Една баба дето лееше куршум викаше:- Куршумът баби, лекува всичко...Представа няма, колко права е била!

9

Анонимен

преди 1 месец

Гражданската СВО в САЩ ще избави света от краварския империализъм.