31

Анонимен

преди 1 месец

Синчето Хънтър много е назапал гащите и има нужда от протекция. Затова заедно с мама ще крепят Джо до последно, буквално докато умре пред камерата ако се налага.

30

ха ха ха

преди 1 месец

Ееех, старост нерадост. Не им се напуска уютния Старчески Бял Дом, където имат 24 часа лекарски грижи, лекарствата и памперсите са безплатни, прислужниците ти не са какви да е ами от тайните служби / много удобно ако изпуснеш нещо кафяво в гащите и те успешно го прикрият а и ти дават солидна пенсия... Иначе какво . Някой западнал Старчески дом и за развлечение в неделя в Пенсионерски клуб да разисквате с другите глухари как е било през Първата Свртовна Война.

29

Bormann

преди 1 месец

Джил пази отрочето си Хънтър, в тва е целия номер. Ако Бай Дрън абдикира, Тръмп ще окачи главата на отрочето на върха на факлата на статуята на свободата в Ню Йорк за да могат млади, стари, бедни и богати, прави и сакати да си правят селфита с нея.... кофти гледка, но разбирам мотивацията на прегърбената старица....

28

баба мара

преди 1 месец

даскалицата по анг език си гледа интереса демен-ция ама тя ще получава президенскатапенсия

27

Анонимен

преди 1 месец

Нещо се е объркал. Тя не го защитава, а го бута под автобуса само заради личната си амбиция да е първа дама. Колкото до глупостите за Тръмп, значи е гова да пожертва съпруга си само и само да попречи на Тръмп? Тя явно е повече враг на Тръмп отколкото жена на Байдън. Ако видя жена си да ме жертва за личните си болни амбиции, щях веднага да я изритам като ***. Байдън обаче не може да осъзнае какво прави благоверната му и затова той е класическа заслепена жертва.

26

Анонимен

преди 1 месец

копейките отидоха да вечерят и да се сменят на ламповия телевизор ще малко ше удари нощната смяна.

25

Анонимен

преди 1 месец

Другари!!! Удряйте, удряйте по "западния Свят" точно СЕГА!! Инвестирайте в Русия. Всичко руско е хубаво - всичко западно е ОТВРАТ! Време е да започнем масово производство на Лади за България.

24

Анонимен

преди 1 месец

По скоро 2 рото! Една повехнала дама ,какъвто е и " съпругата" и! С мъжете е приключила,по скоро мисли за разнообразие за пътувания,места,храни, и каквото там се сетите! Абе последно Издихания,преди да се Пресели в Отвъдното!!-:) Няма какво друго да очаква тази баба,след като са избрали Дедо Байдън Янките!!-:) Живее си остатъка от живота дамата,какво друго?

23

Анонимен

преди 1 месец

КЛИНТЪНМ ОБАМА И БАЙДЪН СЕ ОКАЗАХА ЧЕ СА КУКЛИ НА КОНЦИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЖЕНИТЕ СИ. тО И ДРУГИ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА КУКЛИ, НО СА СТАНАЛИ ПРЕЗИДЕНТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА АМБИЦИОЗНИТЕ СИ, А И ПО-УМНИ ОТ ТЯХ ЖЕНИ. тОЙ И НАШИЯТ Е УПРАВЛЯВАН ОТ ДЕСИСЛАВА, АМА ....

22

до 22

преди 1 месец

стана така ,че ти си в лудницата.

21

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с членството на държавата Украйна в НАТО. Приеха ли я вече държавата Украйна в НАТО?

20

Анонимен

преди 1 месец

"През 2024 г Америка откри контейнерите за смет" - По телевизийте реват в захлас: Революция, наука, немислими постижения ... феноменално ...

19

байдън джо

преди 1 месец

започвам да пращам ракетни отбранителни установки ще опожаря кремъл а путин ще бъде обесен пред вълчата си бърлога за ружа даваме 5 млн. долара награда за путин са в пъти повече.

18

Анонимен

преди 1 месец

На следващата сутрин, 10 юли, подполковник Карреманс отправи спешни искания за въздушна подкрепа от НАТО за защита на Сребреница, докато тълпи изпълваха улиците, някои от които носеха оръжие. Танковете на VRS се приближаваха и въздушните удари на НАТО срещу тях започнаха на 11 юли. Бомбардировачи на НАТО се опитаха да атакуват артилерийски позиции на VRS извън града, но лошата видимост принуди НАТО да отмени това. Допълнителни въздушни атаки бяха отменени след заплахите на VRS да бомбардират комплекса на ООН в Поточари, да убият холандски и френски военни заложници и да атакуват околните места

17

Анонимен

преди 1 месец

На 8 юли холандска бронирана машина YPR-765 откри огън от сърбите и се оттегли. Група бошняци настояха превозното средство да остане, за да ги защити, и поставиха импровизирана барикада, за да попречат на отстъплението му. Когато превозното средство се оттегли, босненски фермер, управляващ барикадата, хвърли граната върху него и уби холандския войник Равив ван Ренсен.

16

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

15

Анонимен

преди 1 месец

Лоялната Джил беше затъмнена от кмета на Ню Йорк, който извърши блестяща презентация на улични контейнери за смет. Да, да. През 2024 г Америка откри контейнерите за смет. В Америка кипи революция в сметосъбирането и борбата с плъховете.

14

Анонимен

преди 1 месец

С провала на демилитаризацията и недостига на доставки, Орич консолидира властта си и контролира черния пазар. Хората на Орич започват да трупат храна, гориво, цигари и присвоени пари, изпратени от хуманитарни агенции за подпомагане на мюсюлмански сираци. [49] Основните нужди бяха недостъпни за мнозина в Сребреница поради действията на Орич. Представители на ООН започват да губят търпение към ARBiH в Сребреница и ги виждат като "лидери на престъпни банди, сводници и черноборсаджии".

13

Анонимен

преди 1 месец

През 1993 г. милитаризираното сръбско село Кравица е нападнато от ARBiH, което води до сръбски цивилни жертви. Съпротивата срещу сръбската обсада на Сребреница от ARBiH под Орич се разглежда като катализатор за клането.

12

Кръчматъ

преди 1 месец

Жената се опитва "със зъби и нокти" да спаси сина си Хънтър Байдън от Пандиза, ако Бай Дръннн..., спечели Изборите, първото, което ще направи е, да помилва сина си. Новоизбраният Президент на САЩ име това Конституционно право!!!