9

Анонимен

преди 1 месец

Да са живи и здрави. Загубили са едно, но са им останали две. Тъй че с радост да си ги гледат. Българите не раждат, защото все са нещастни и не искат да доведат още нещастници на този свят. И това ще затрие българския етнос. Трябва детските надбавки да са във вид на данъчни облекчения. Каквой туй една да снася всяка година и да получава на ръка без да си мръдне пръста, а детето на тези, които работят и плащат данъци да няма право, защото е от "богати родители"?

8

До 5

преди 1 месец

До да - Раждаме, но само толкова, колкото можем да изхраним със свои сили и се стараем да ги изучим и възпитаме. Възможно е и Бедрие да е такава майка, но данъкоплатците са в паника от развъждането на едни, които имат други критерии. Затова се питат тази съпружеска двойка от този контингент ли е или не е?

7

До Да

преди 1 месец

"че какво ви пречи Бедрие раждайте и вие" -------------- Ми раждаме, ама сами си издържаме децата. Бедриетата ни пречат, щото паразитират на гърбовете ни. Нацвъкала 5-6 деца и чака помощи от "държавата", демек от нас. А ние работим, за да издържаме "самотни майки" като нея, освен нашите собствени деца. Пък тя през това време играе кючеци и в свободното си време тича до банкомата за детски и социални.

6

Много неграмотно

преди 1 месец

Стъкмена информация. Иначе, браво на докторите!

5

да

преди 1 месец

че какво ви пречи Бедрие раждайте и вие

4

да

преди 1 месец

браво на докторите

3

Анонимен

преди 1 месец

Новородени сигурно искате да пишете, не - неродени, ох, няма край журналистическата неграмотност

2

Анонимен

преди 1 месец

Да са живи и здрави бебетата, ама майката Бедрие колко деца има досега и колко още възнамерява да има? Колко социални помощи получава и колко трудав стаж има? Питам, щото данъци плащам.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да са им живи и здрави!