18

Бай Дятлов

преди 1 месец

*** стига с тая вода

17

Анонимен

преди 1 месец

нал имат полупроводници, според простоКиро

16

Анонимен

преди 1 месец

Юли и Август не са месеците за посещение на Сицилия все едно да се набиеш в Испания, Дубай, Египет или Кипър. Всеки нормално мислещ знае, че не може да си покаже носа навън в тази жега.

15

Анонимен

преди 1 месец

Стигнах до "причиненото от човека изменение на климата" и скролнах да видя дали е избълвано от обичайната мисссиркка. Както подозирах, да!

14

sku

преди 1 месец

''Причиненото от човека изменение на климата загрява Европа по-бързо от всеки друг континент,''А това, което не е причинено от човека, или няма такова?

13

Анонимен

преди 1 месец

Цитат:(Липсата на вода означава, че ФЕРМЕРИ, като тези от Камарата, са изправени пред опустошителния избор: да ИЗБИЯТ СТАДАТА си или да ги оставят да УМРАТ от ГЛАД или дехидратация.Производителите на цитрусови плодове също виждат прочутите си сицилиански портокали да се сбръчкват по дърветата им от липса на вода. Резервоарите, използвани за напояване около вулкана Етна, където се отглеждат портокалите, сега съдържат около половината от количеството вода, отколкото обикновено.)Е къде е водата:))

12

Анонимен

преди 1 месец

Издавиха ги от бури и дъждове, сега няма вода, е вероятно Етна са гасили.:)) я да се поразходят и да видят къде им е водата.:))

11

Анонимен

преди 1 месец

В Агридженто не съм бил, дано да си решат проблема с водата, защото без нея не може.Обаче бях в Катания, Таормина, Сиракуза - прекрасна природа, впечатляваща растителност, много плодове и зеленчуци, вкусна храна, риби и морски дарове, впечатляваща барокова архитектура - и съответно търпи от туристи, имаше и много българи. Така че да не бързаме да ги оплакваме, вярвам че ще се справят. Иначе пролетта си беше топло, лятото сигурно е голяма жега там и едва ли е много подходящо

10

пияница мистик

преди 1 месец

Спокойно дрогаре анацефали. Учените ви лъжат, че има Глобално Затопляне. Това го правят, за да ви взимат парите на вас, бедните, уж че правят научни изследвания я всъщност всичко си измислят. Някои дори се плашат от това и пишат: Лъжат ни, за да ни психясат и уплашат. Няма такова нещо. Светът винаги си е бил такъв. Лято е :)))) Продължавайте все така напред, дрогаре анацефали :))))))))

9

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

И отиваш там и хората дори не са чували за тази "криза". Спомням си миналата година точно в този сайт бяха написали, че димът от пожарите в Гърция се виждат чак в Малта. Бях в Малта. Дим не се видя :) пропагандата е важна. Парици падат!

8

българина

преди 1 месец

европа набляга на атлантизма миграцията и ценностите ,технологиите в полза на човека, не касаят ЕС...... а ние сме солидарни с простотията на скапания ес

7

Кой е луд

преди 1 месец

Да ходи в Сицилия през лятото!

6

Сицилия

преди 1 месец

Каква красота а ние тука ще ни цакате че българската природа била най хубава.

5

Анонимен

преди 1 месец

Лошо е да няма вода.Спомням си ,че през 80-те години и при нас беше голяма суша.

4

Анонимен

преди 1 месец

до 3 Така Уаааа!

3

Анонимен

преди 1 месец

Айде ба!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ванга каза още 1980-та година: След 60 години питейната вода ще стане по-скъпа от златото.

1

ЕСССР в 21 век

преди 1 месец

за Присмех на Цял Свят!