62

Анонимен

преди 1 месец

В англоговорящите страни никога не са харесвали Джокович, още от първите му победи, особено в Австралия. После, когато се утвърди като голям тенисист и nо.1 започнаха да го аплодират, но чувството остава. Върхът беше на AO.

61

Анонимен

преди 1 месец

Ноле не само,че е велик.Той е уникален.Това простите и злобни хора никога няма да го разберат.Разбира се,че не могат да го докоснат.Поносна сам,комшийо,да си роджен на неколико километара ОД границе Бугарске .

60

Панелчовци,

преди 1 месец

и да плюете и да не плюете все тая! Ноле е велик! Тук и след 100 г няма да се пръкне някой и наполовина на него!

59

и те така

преди 1 месец

Джокович е един от многото тенисисти които симулират неразположение по време на мач и който му се върже задължително пада . отдавна се е самозабравил и вече мисли че е извънземен , нагъл и безскруполен е . такъв няма как да ме кефи .

58

Анонимен

преди 1 месец

Ноле е велик! Дано се възстанови напълно след травмата, за да се наслаждаваме на тениса му. Освиркванията само го амбицират да побеждава. Когато не можеш да победиш, не ти остава нищо друго освен да свиркаш!

57

Анонимен

преди 1 месец

Може би ще е хубаво списващите текстове в сайта първо да научат имената на тенисистите, а после да скалъпват разни писания. За да не стават за смях поне заради това.

56

Анонимен

преди 1 месец

Дo 55 E снощи това Уууу Уууу при всяка точка на Руне срещу Джокович беше отвратително. По едно време Новак си сложи ръцете на ушите демонстративно. Всичките датчани трябваше да бъдат изхвърлени от съоръжението.

55

Анонимен

преди 1 месец

Не знам как може човек да изгледа мач на Надал, преди всеки сервиз докато не се припипа от горе до долу и обратно не започва разиграването.

54

Анонимен

преди 1 месец

Из публиката последните години се напълни с много лош матрял, едно време на такива им показваха изхода. Много хора бъркат тениса с футбол и врещят...

53

Ноле

преди 1 месец

Комплексиран сръбски шовинист.Чалгаджия,с мозъчен размер колкото тенис топка..

52

Стар инфекционист

преди 1 месец

До Анонимен 52 Отворко, бяс не се лекува! Това е най-тежката вирусна инфекция! Освен един единствен случай на непълно излекуване в САЩ! Има ваксина обаче.

51

Анонимен

преди 1 месец

Aко е хванал бяс, трябва спешно лечение. Бясът се разпространява на Балканите предимно от лисици, кучета, котки, прилепи. Води до възпаления на мозъка и енцефалит.

50

Анонимен

преди 1 месец

до 50 Какво да се караме бе? Надал и Алкарас първата им титла е на 19 години. Имат и двамата до 21 годишна възраст 3 титли от ГШ. Видяхме Надал докъде стигна. И никой не си мислеше че Джокович може да му бие рекордите. Дай да го видим и тоя Алкарас колко ще издържи. Стига да сме живи и здрави.

49

Анонимен

преди 1 месец

Не се карайте! Алкараз ще счупи всички рекорди в тениса. Вижте го само как играе, а още не е навлязъл в най-силните си години. На неговите години Ноле не знаеше къде се намираше.

48

българин

преди 1 месец

Велик си брато!-:) Мачкай,за да те уважават! И го правиш!!!-:)

47

Анонимен

преди 1 месец

до 44 "Тъпият" сърбин Джокович знае 6 езика. Твоя бъркач в задните си части освен испански и английски знае ли друг? Кажи вееее?

46

Анонимен

преди 1 месец

Значи си фен на "който бие" т.е. не си фен на никого, ясно.

45

Анонимен

преди 1 месец

до 44 Рафа, Станах фен на Сампарас, след това дойде Федерер и разбиваше Сампрас с финес. Стана и на него фен. Дойде онова испанче Надал и започна да бие Федерер и го намразих заради злобата която се таи у него. Дойде обаче след това и Джоко и започна да пребива Надал, а аз като фен на Федерер го заобикнах въпреки че биеше и Федерер. Важното е че пребиваше моя омразник Надал. Дйокович има положителен баланс и срещу двамата...и в крайна сметка ги задмина....Най-великия- Новак Джокович!

44

до 43

преди 1 месец

Тука си ми е добре под мъдрото ръководство на моя бял брат Кенет Мертен. Янките са ми партньори в НАТО, а рашките и сърбите какви са ми?

43

Рафа

преди 1 месец

Тъпия сърбин може да има най много титли от шлема, но никога няма да бъде обичан като Надал и Федерер от публиката. Не стига че играе с анонимници до финала, ами се и сърди.