26

Оня

преди 1 месец

Дедо....точка по въпроса.

25

Британски учЕн

преди 1 месец

Ще го натъпчат с дрога за да го държат в съзнание по време на срещата за да не се изложи пак а жена му ще е плътно до него за да му напомня къде е и какво се очаква да прави.

24

Никола Стефанов

преди 1 месец

Като го чух какви небивалици плещеше на откриването на срещата, ще трябва да падне бая голямо крадене на избори, че да се спаси.

23

Хм

преди 1 месец

Ако изборите бяха горе-долу честни и политиката поне малко прозрачна,то Байдън въобще нямаше да стане президент.Да не говорим за втори мандат.Присъствието на Деменцията в Белия дом тотално компроментира институцията!

22

Анонимен

преди 1 месец

До 27 - Стимулантите не са нелегални. Аз позлвам стимуланти и прочие от много време, проато за да издържа на натоварването в работа. На 24 години вепе блъскахме по 90+ часа на седмица. Тежко е, ноооо паричкитееев :)))

21

Анонимен

преди 1 месец

Ясно! Ще назобат стареца, за да има сили и да не заспи по време на срещите! Ако му вземат проба за наркотици и стимуланти, какъв ли ще е резултата!? Но за дрънкането на глупости - лек няма!

20

Анонимен

преди 1 месец

Как ще го спаси, като той е неспасяем случай! Човекът не е добре! Не може такъв да заема най-отговорния пост в държавата. Ясно, че други управляват и вземат решенията, но дори и така, все пак трябва да е в някакво що-годе нормално състояние! Да не става за смях, а и да не забравяме за ядреното куфарче...!

19

Анонимен

преди 1 месец

"предизвика противниците си да пристъпят напред и да се опитат да го свалят." Абе то няма лошо, ама конституцията не дава.

18

Анонимен

преди 1 месец

Освен ако Байдън не извърши военен преврат, няма какво да го зафържи на власт.

17

Анонимен

преди 1 месец

- "предизвика противниците си да пристъпят напред и да се опитат да го свалят" - Казвате половината истина. Той предизвика и половината гласоподаватели на Демократическата партия да се опитат да го свалят.

16

ЗорА

преди 1 месец

Срещата не може да спаси байДжо, но той /байДжо/ твърдо вярва, че демократите за нищо на света няма да дадат победата на бай Дончо. Даже, ако бай Дончо победи, демократите няма да признаят резултата от изборите и ще спретнат майдан.

15

ароматния пръч

преди 1 месец

Ми то и за децата стана ясно,че Тръмп ще е новият президент на САЩ.Ердоган пък преди да излети за срещата каза,че подкрепя териториалната цялост на Украйна,но Нато не трябва да става страна в конфликта-На всички е ясно,че Украйна ще види териториалната си цялост през крив макарон,но само Орбан говори за мир.

14

Тръмп

преди 1 месец

Ако гледате дебата ще чуете че червата ми изкуркаха и пуснах мокра пръдня. Аз още от времето на Апрентиса си пускам кафяво из гащите и хората около мен знаят.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен-Разликата между стругар и висшист е огромна. Явно не си чел за професори на 85-90 години които четат лекции по 5-6 часа и после още работят.

12

Анонимен

преди 1 месец

Дядо ми беше много добър стругар в завод Спартак(Бургас)и се пенсионира на 61г.При лошия бай Тошо мъжете се пенсионираха на 61,а жените на 55г.!!Ама от завода го помолили "Бай Стефане, остани още малко да предадеш опита си". Та така дядката остана да работи до 64г.в завода и тогава вече напусна. Пак го молили да остане,а той казал"Стар съм,ръцете и очите не ме слушат,каквото можах ви научих-време е младите да поемате щафетата!".Това е човек на 64г! А тоя деменцион иска да управлява света на 81г!

11

Анонимен

преди 1 месец

Байдън е най-великия президент в историята! И аз вярвам, че в следващия си мандат ще направи така, че щатите да останат лидери в световен мащаб още десетилетия! Няма друг с такава преценка и анализ на световната политика. Той е човека, който ще заличи Русия от картата на света и ще разположи великите Евразимерикански щати на три континента! Няма друг такъв, вярвайте ми!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

За Байдън спасение няма. Човека просто сдава багажа. Това да кажеш, че си първата чернокожа жена в белия дом и в следващия момент да твърдиш, че нищо ти няма и си готов за още 4 години е просто не само нелепо и безотговорно, а направо трагично

9

Анонимен

преди 1 месец

Уфффф, стига вече с тоя Байдън, ние не можем нашата си клошарка да оправим ще се вълнуваме от американската. До тук нищо добро не сме видяли от краварите, те само ни използват.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами то има чисто физиологични причини пенсионната възраст да е 65г. Байдън за какъв се мисли, че е надхитрил природата и времето ли? Много преди него са се опитвали напълно безуспешно. Оставете го да управлява още 5г, голям смях ще падне. Ако не обърка думите ще обърка действията или ще се спъне някъде или ще се здрависва с призраци или просто ще си тръгне когато му скимне. Това дава хляб на още 10 човека антураж, човекът е като дете, не може да е самостоятелен.

7

Анонимен

преди 1 месец

Защо Джил Байдън го следва на работните срещи? Да не би да му е личен асистент?