106

Анонимен

преди 1 месец

До смешен плач 109 ена видиото се вижда ясно х101 руска ракета а ти когато видиш Атакъмс с двигател от доло и бойна глава двойно по тежка от цялата Атакъмс ще е когато путин порасне до два метра и половина

105

Анонимен

преди 1 месец

трябва да набомбят кренъл смърта на тан 1000 -2000 московски халопи няма никакво зна4ение руснака нищо неструва но виж смърта на едно 71 годишно крадливо джудже ще е галакти4еска трагедия за руската ромска джамахирия

104

НОРМАЙЕН

преди 1 месец

Нали искате ДЕМОКРАЦИЯ, е те това е тя!*** укролъжите, не сме забравили кво правиха урките в Белгород и на други места!Престанете да лъжите с вашите "победи", а мислете за хората!

103

смешен плач

преди 1 месец

Болницата е ударена с АТАКАМСИма надлежно видео за което..

102

Анонимен

преди 1 месец

Тия нацисти пак ли сами се взривиха, че да сипят обвинения и да просят пари?

101

Анонимен

преди 1 месец

"Как пък един руснак, или русофил не изказа съболезнования? " Евроатлантически oтpeпku, изкаже те съболезнования, че ударите болницата с ракета Насам. Чакам!

100

Анонимен

преди 1 месец

Или сега Укрия като трябва да отвръща пак ще ни лъжете, че Русия е свършила ракетите? После за провокация с болница магически ще има ракети.

99

Анонимен

преди 1 месец

"По всички телевизии казват" Още един печелещ наградата на Дарвин.

98

Анонимен

преди 1 месец

Ми после, ако Русия пак отвърне на Укрия? Все едно да си ишка и да отвръщаш на котка ъпа история.

97

Анонимен

преди 1 месец

Да, ще ги застрелят с прашка.

96

Христо Христов

преди 1 месец

Режимът в Киев вече многократно убива мирни граждани и деца на своята територия. И продължава да го прави "за няколко долара повече". Стана правило преди среща на ЕС или НАТО, киевският режим да обстрелва болници, училища и гари. Факт.

95

Анонимен

преди 1 месец

САМО ДУМИ ДУМИ А РУСНАЦИТЕ НАПРЕДВАТ БАВНО НО СЛАВНО НА ЗАПАД , НАТО Е В ПАНИКА

94

Анонимен

преди 1 месец

Путин и Моди, решиха ли какво ще правят с рупиите?

93

БАНко

преди 1 месец

А СВЕТА ВИДЯ - РАКЕТАТА УДАРИЛА БОЛНИЦА НЕ Е РУСКА , А НАТОВСКА !!! НАТООВЦЕ , И ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ВЪВ ВАШИНГТОН , ЗА ОЩЕ ПАРИЧКИ ОТ НАТОВСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ !!!

92

komitata

преди 1 месец

играят си н адуми ,преди Украйна бомардира пазари и магазини в Донецк и Русия сега обратното и докато си разменят обвинения жертвите и си вървят а бизнеса на запада с оръжия си върви

91

Ачик

преди 1 месец

отмъщение за Севастпол! Солавьов и Симонян се заканиха! Да а настоява ха цели градове да бъдат заличени!

90

До до Панов

преди 1 месец

Работата на медиите е да научат мнозинството да мисли правилно,в синхрон с интересите на управляващото корпоративно -политическо малцинство.При това без да се губи усещането у публиката,че преживява демократичен процес.

89

Обективен

преди 1 месец

Русия има доказателства ,че крилото на детската болница е ударено от ЗРК NASAMS ,каквито използва украинската армия. Освен това, в съседство на болницата Охматдет е завод Артьом ,който е бил поразен, както и министерство на отбраната и складове на ВСУ. При вчерашната операция са били ударени "Артьом" , "Антонов" , "конструкторско бюро Луч" в Киев, "Днепр" и "Южмаш" в Днепропетровск , ЗТМ в Крематорск , склад за западно въоръжение в металургичен комбинат " Арсило Миттал" в Кривой рог.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 93, какво очакваш от варвари, те на своите не изказват съболезнования, ти искаш на другите, такава е прочутата руска "душевност"

87

Анонимен

преди 1 месец

Как пък един руснак, или русофил не изказа съболезнования?