14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 10 : Има такава разработка още от края на 90те - засича алкохолните пари в купето и блокира запалването. Само че не я въведоха, защото реагира и на пътниците.

13

mgs

преди 1 месец

До ЧичакОт друг чичак - Долу закона на Нютон. Долу закона за запазване на енергията, нека всички сме безсмъртни...

12

Анонимен

преди 1 месец

Законите по пътищата не важат само за полицаите!

11

Анонимен

преди 1 месец

Като законите не важат за едни, за други - не, винаги ще има рискове. Примерно: ясно е, че колата на Кирил Петков е летяла със скорост поне три пъти над разрешената, но случаят много бързо се покри. Убиецът по пътя беше оправдан, без всякакво разследване.

10

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се направи софтуер, който да изпълнява следния алгоритъм: Преди да влезеш в колата трябва да си отвориш устата и да плюеш в специално хардуерно устройство за измерване на алкохол. Софтуера заложен в хардуерното устройство за мерене на алкохол трябва да изпраща информацията до полицията и те ще разрешават дали колата ти да си отвори вратата, за да може да влезеш в нея и да я караш до магазина да си купиш захар и кисело зеле и една бутилка водка!

9

не е важно

преди 1 месец

софтуер и джаджи . Може да предложат инжинери функционално евтино решение . Обратно на тунинга Ограничаване и спадане на скоростта до Разрешена и до Безопасна скорост . Кат и другите се въртят да не признават за коли убиици . Кълнат и глобяват дрифтаджии, а те си купиха бмв с дизели .

8

държавните имат

преди 1 месец

нужда - инспектори . митничари , градски транспорт, линейкаджии, пожарникари, спешна помощ, навсякъде са . Статистиката показва 1. с алкохол и наркотици и 2. висока скорост . Мерките са лбабави . Няма резултат . Да глобяват десетките заводи за автомобили . не ги правят за 50 а за 300 . Произвеждат ламарини убиици . и по статистика . *** .

7

Анонимен

преди 1 месец

Примерно! Автомобилът ще прави снимки на Знаците по пътя когато караш - а те в Европа са над 170 и ако ги нарушиш Софтуера на Автомобила заложен от продавачите..... автомобила сам изважда Квитанция - бешежка за глоба! Спираш автомобила! Плащаш електронно глобата и продължаваш да караш Свойта Прекрасна Софтуерна Кола - следяща те когато и отвориш вратата и влезнеш вътре, как бараш за баджака свойто ново гадже!

6

Анонимен

преди 1 месец

А някой някога да е чул или видял индотурк в уч кола

5

Анонимен

преди 1 месец

Половината бакшиши са полуграмотни , това е представителна извадка на шофьорите в БГ. Правете си изводи как са взели книжка, как са изкарали документи и какъв кастинг им е правен при назначаването...

4

Анонимен

преди 1 месец

Изпревараш тиражия и той дава газ до разрешената и ти не можеш повече и насреща челен....

3

Анонимен

преди 1 месец

Че да се изпотрепят...

2

Анонимен

преди 1 месец

Скоростта не е най-големия проблем. Най-големите проблеми са като застанат на едно кръстовище и започнат да се чудят кой пръв да мине, като карат в насрешното , като си спестява пари за ремонт на колата и няма ГТП и Застраховка. Трябва да се знае, че притежаването на автомобил е отговорност и е свързано с редовни разходи за неговата потдръжка. Да се започне от инстриктурите, защото всеки полуграмотен с 1000лв. в джоба си купува книжка и е като камикадзе на пътя.

1

Зевс

преди 1 месец

Тотален контрол, следене и ограничения, май скоро ще изградим комунизма, дето ни го бяха обещали :)