38

Анонимен

преди 1 месец

Стига си давал зор !! Остави партиите да се нацепят хууууубаво!

37

Анонимен

преди 1 месец

Кви реформи приятел,що не кажеш колко милиарда откраднаха ПП от бюджета на държавата,май 10 милиарда

36

Lina

преди 1 месец

Прави впечатление геуповата неблагодаеност, избиваща в амнезия на децата на бкп, днес станали цветни денократи и еднорози..

35

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

И за какво толкова и трябва кабинет на Бг, мила? За да си откраднат едни милиаеди, а за народа такса " въздух".

34

Анонимен

преди 1 месец

Пеканов не е ли чул,че ГЕРБ се провалиха със състава на правителство?Как така се надява,че точно те ще довършат несвършеното?

33

Анонимен

преди 1 месец

Умнокрасивите /колкото и да са инфантилни и майкопродавци/ в момента са единствените, които могат да направят накакво управление, което да просъществува поне година, но при ясно разписани срокове и съдържание на необходимите реформи. Който иска да подкрепя, който не иска, си е за негова сметка. Иначе на есен Руди Гела първа политическа сила. Това не е майтап

32

Анонимен

преди 1 месец

Папкате еврофондове и всичко в кюпа и си го мерите после, кой бил по-богат!

31

Анонимен

преди 1 месец

Да бе увеличавал се броя на пенсионерите! А къде са парите на умрелите, които цял живот са се осигурявали и не са получили една стотинка пенсия? Да, всичко влиза в един кюп и него папкате!

30

4 ГОДИНИ ПРОТЕСТИ

преди 1 месец

ЯВНО ЦЕЛТА ИМ Е БИЛА ЗА ДА НЯМА РЕФОРМИ, ШЕНГЕН И ЕВРО ЗОНА.... РАДЕВ СИ ГО КАЗА :КРИМ Е НА РУСИЯ, А БЪЛГАРИЯ Е НА РУБЛАДЖИИТЕ ОТ ДСБКП, ПП ДБ И ВЪЗРАЖДАНЕ + ДПСДОГАН

29

Анонимен

преди 1 месец

А къде са парите, където всеки пенсионер е плащал осигуровки за пенсия? Изпапкахте ли ги? ------ Никой не осигурява себе си. Парите влизат в един общ кюп и с тях се плащат пенсиите на нашите баби. За нас пенсии няма да има никога, защото няма кой да плаща осигуровки. Броят на работещите намалява всяка година, а на пенсионерите се увеличава.

28

vs

преди 1 месец

Да не си влизал под бюрото на т***иквоча да свириш на музикалния инструмент, който ти подава, че си толкова загрижен точно гроБ да направят правителство!?

27

Анонимен

преди 1 месец

А къде са парите, където всеки пенсионер е плащал осигуровки за пенсия? Изпапкахте ли ги?

26

Анонимен

преди 1 месец

10000 са кандидатите за НС з ащото извън парламента и обръчите от фирми няма живот!

25

Име

преди 1 месец

Лустрация,комсомолецо!

24

Ббб

преди 1 месец

Стига с тия реформи, стига с това крадене бе. Останали какво още да се реформира/окраде..

23

Анонимен

преди 1 месец

Тези пари пак ще ги приберат българските и турски дерибеи с кръговете от фирми! За народа - нищо !! А за нас само високи данъци и такси водомери! ----- Не ти пука, ама с парите по ПВУ, дето Радев и Пеканов ги докараха, сега плащат пенсии. Но догодина няма да има с какво да платят и пенсиите. А не виждам и откъде ще вземат заеми. Щели да чакат Путин да дойде да ги спаси. Това са невменяеми хора.

22

Анонимен

преди 1 месец

Чакаме да го направят, защото нещата определено не вървят! Ама и те се моткат.

21

Анонимен

преди 1 месец

Казва го много ясно загуби за милярди значи ще се получат много по-малко от 8 милярда и са заеми срещу закриване. Или даваме ви заем $ за да внесете чужда стока но ако загубите много повече и закриете бг че пречи.. ------ Като ти е толкоз акъла, чакай Ружа Игнатова и Историческия парк да ти дадат милЯрдите без земи.

20

Хич не ми пука

преди 1 месец

Тези пари пак ще ги приберат българските и турски дерибеи с кръговете от фирми! За народа - нищо !! А за нас само високи данъци и такси водомери!

19

Мда

преди 1 месец

Цяла армия има желаещи за депутати близо 10 000 са--всеки иска да краде и да стане милионер за 2 дни и после да избяга от блатото като си купи имот далече от тук--На кой да вярваме -нямало правителство--ами за какво ни е ????????????????????