36

Лека жена

преди 2 месеца

Малките с мощните коли да си лягат след Сънчо. Кво е това, в 3:30 ч.сутринта да правят мизерии по пътищата. Жалко за загиналите, а това ме*кере да го съдят както за два живота.

35

Превенцията е да се

преди 2 месеца

Купят още 200-та BMW-та на органите на реда.Нали това правят с парите от глобите за превенцията по пътищата,така че едва ли ще има друго решение.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко за поредните загинали хора заради някой не умник. За съжаление до ден днешен -ако те хванат да шофираш без някога да си имал книжка-адм глоба 300лв,ако те хванах да шофираш без книжка/отнета поради наказание/ там глобата е висока даже може и затвор да получиш. Ами то е по евтино да караш без книжка. Кога те хванат кога не. До кога ще седи тази дупка в закона?колко години се говори за това.ама нали в нс трябва по цял ден да се лее празнодумие,работа0.То и едни закони приемат качествоТОП

33

Този Който

преди 2 месеца

Колко да струва това 15-16 годишно Алуди? Вижте обявите, има ги за по 8-9000лв. И точно в това е проблема, че всеки бхаратец, хамалил на някой германски строеж един сезон може да се прибере оттам с такава кола. А те всичките са по над 200коня и са много корави, което ги прави изключително опасни в ръцете на подобни ***. И после има "ам то дитету мноу убаву си кара из селу". Излишно е да обяснявам, че бащата има интелект, точно толкова, колкото тъпоъгълния си дете.

32

до 1

преди 2 месеца

КИРО И ТОХ БХАРАТ ГО РАЗДАВА. Невинен е душицата.

31

Анонимен

преди 2 месеца

И от 60000 полицаи, нямаше кой да го хване тоя, че кара без книжка?! Да се крият като мишки по храстите иначе могат!

30

Анонимен

преди 2 месеца

"По непредпазливост " е САМО АКО ИМАШ КНИЖКА. АКО НЯМАШ - СИ Е ЧИСТО УБИЙСТВО.

29

Какво означава

преди 2 месеца

"Смърт по непредпазливост"? Да не би да не знае, че ако не е изкарал шофьорските курсове е опасен и да другите и за себе си на пътя? Трябва превишаващите скоростта, пияните, дрогираните и неправоспособните шофьори в такива случаи да бъдат съдени за умишлено убийство и да няма разни сделки със съд и прокуратура.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Кривосъдието , политиците и МВР в БГ са мафия. Пазят другите престъпници от хората.

27

Нане

преди 2 месеца

бхаратците вече не са с каруци по пътищата, а с мощни джипове докарани от наглобрития, с изкарани пари от джебчийство, проституция и наркотици.... А и от соц помощи.... Така, че бъдете внимателни по пътищата.... ===)))

26

Анонимен

преди 2 месеца

Колата изглежда доста луксозна, КОЙ ли е тати му??Някой не знае ли?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Това е благодарение на НПО съдиите на Пеевски

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай Иван ПСЕВДОдемокрация, градена от доносници на БКП и лакеите им...

23

Анонимен

преди 2 месеца

Щом е бърза кола, значи е дете на нEкои намазани. Ste се измъкне с условнв.

22

Бай Иван

преди 2 месеца

Нормален ден в светлата демокрация

21

Анонимен

преди 2 месеца

Дреме му на тоя.. за колата му. Че е вече тотал щета. За онези двамата няма и да си помисли. Други ще им палят свещи и ще ги мислят. Ама с половинчатите промени в законите на ПП и Гроб толкоз. Други промени скоро няма да има в законите

20

Анонимен

преди 2 месеца

"Как можахте да сътворите такъв оксиморон: "непълнолетен шофьор"! Защо в заглавието сте нарекли шофьор човек, който няма шофьорска книжка?" ............ако 10 годишно дете се състезава с картинг на писта, скиор ли му викаш?

19

Анонимен

преди 2 месеца

Ще си признае и вместо 6 ще лежи 2 години, щото е на 17. Докато стане на 18, ще е останала 1 година. Честито!

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Varg При "капитализма" най-богат е Другарят Гергов и немуподобните олигарси!

17

Анонимен

преди 2 месеца

От Партията на Оня от Максуда ли е 17 годишният?