15

Анонимен

преди 1 месец

Мъжете не искат излишни приказки и разсъждения,а само вярност,да бъдат водещи в едно семейство,да разчитат на жената и да не им се отказва никога секс. Нищо повече от предишното изречение.

14

МИНЗУХАР

преди 1 месец

Тези неща са непознати за жените и са несъвместими с женския характер ! Безсмислено е . . . .

13

Анонимен

преди 1 месец

Не бъдете егоисти. Рано или късно на този, който дава повече ще му писне.

12

Анонимен

преди 1 месец

1. Секс 2. Секс 3. Секс ... 9. Секс 10. Ако си пасвате в секса, може и да се свържете емоционално ... хахахах ... Ако си търсите само "най-добрата приятелка" в лицето на мъж, рано или късно мъжът така ще ви изолира емоционално, че повече няма да чуете нищо за него. Въпросът е колко време ще му трябва, докато осъзнае, че иска нещо повече от това да сте приятели. Иначе може да сте само приятели естествено, но чак пък да сте емоционално близки... За това си има бира/ракия и мъжка компания... :)

11

Анонимен

преди 1 месец

Общувайте открито и честно...Още тук над 80% от жените се дънят. Прекратих връзки с две много красиви млади жени в самото начало точно по тази причина. Не за друго, а защото имам горчив опит. Някои неща не се поправят с времето. Не подценявайте това!!! Кофти семейна среда, кофти приятели, професионално неустановен и несигурен човек и т.н. Трябва да сте на едни вълни, за да вурвите заедно напред.

10

Анонимен

преди 1 месец

Теодора Драгоева слага знак за равенство между мъже и жени. Лошо няма, но да се свържеш с мъжете на емоционално ниво не е същото, като да се свържеш с жените. Говорим за две различни вселени! 1. Напийте се заедно. 2. Гледайте футбол заедно. 3. Правете секс заедно. 4. Сгответе му вкусна манджа. 5. Сбийте се заедно с някого ... ... ... и т.н. и т.н. Написаното в статията може да е актуално за жени, но не и за мъже. Ако една жена приема мъжете като жени, НИКОГА няма да се свърже с нас емоционално!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Няма такава вероятност, не се опитвайте. Още древните гърци са го разбрали и затова не са се събирали много много.

8

vs

преди 1 месец

Без секс и привличане (тръпка) каквато и друга връзка да имат (духовна), особено в началото - пиши я бегала работата!

7

Анонимен

преди 1 месец

Най-важните неща са жените да не изневеряват,да може да се разчита на тях 24/7,да уважават мъжа като мъж, а не чехъл и да оставят мъжа да води семейството.Разбира се и да не ги боли глава никога.

6

Анонимен

преди 1 месец

Достатъчно да се обичате!

5

Анонимен

преди 1 месец

Наистина, куурвенското поведение се предава от ммайкка на дъщеря. Поколение след поколение.

4

Анонимен

преди 1 месец

А с жената как да се свържеш на емоционално ниво? Българските женски майки започват да учат дъщерите си още от пубертетната им възраст как да хитруват в отношенията си с момчетата, а по-късно и със съпрузите си, когато се омъжат. Уж го правят за добро, за да предпазят дъщерите си, но много от тях успяват да направят от момичетата изкусни манипулаторки.

3

Анонимен

преди 1 месец

Прехвърлете му всичките си имоти или му станете поръчител за огромен кредит. Така ще се свържете на емоционално ниво за цял живот!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако обаче го заварите легнал по корем и баща ви го помпа, направете му после забележка, че не е редно да мъчи по-възрастен от него човек и че е било редно да е обратното.

1

Шибан коректор!

преди 1 месец

Ако го заварите с ръка, дълбоко навряна между краката на сестра ви, просто му се усмихвайте замечтано! Така ще се свържете дълбоко на емоционално ниво. Същото се отнася, ако го заварите в такова положение с ммаайка ви.