14

Анонимен

преди 1 месец

Тея третополови изверги трябва да платят по $243 милиона на ВСЯКО семейство което са опропастили завинаги. Затвор за тая жендърскаГнилоч.

13

Анонимен

преди 1 месец

Само Тръмп може да оправи положението. Падането на Боинг в ръцете на психясали либерасти тотално съсипва компанията, а тя е важна брънка в икономиката на САЩ. Единствения шанс за планетата е Доналд Тръмп. Да се спрат зелени сделки, зелени либерасти да съсипват културно наследство градено със стотици години и да се върне обратно нормалността.

12

Всъщност...

преди 1 месец

Боинг бяха едни от първите компании които приветстваха и въведоха квотите за допускане на третополови и чернокожи да бъдат назначавани на ръководни постове без конкурс по препоръки на правителството като сами се задължиха да подържат определен процент обратни и тъмнокожи в администрацията си. Това позволи на голям брой неккадърници да се уредят със сладка службица без да имат необходимата квалификация и то само защото са с различен цвят или сех ориентация... И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА....

11

Анонимен

преди 1 месец

Не е компанията Боинг, а е малоумнотто им либерастично ръководство. Компания не може да признае вина. Вината е на психясалата либерастия която трябва да лежи в затвора, но тях законите не ги ловят както знаем добре. Сега в Боинг работят какви ли не психопати, нискоквалифицирани, но важното било друго - колкото по-обратни, по-черни и по-извратени, толкова по-голям шанс да работят там.

10

Анонимен

преди 1 месец

За Сравнение последните 10г. Русия обучава три пъти повече инженери от САЩ при два пъти по-малко население.. За физиците съотношението е 15 към 1 в полза на Русия. Гейове , черни , наркомани инженери не стават или физика не учат..

9

Запознат

преди 1 месец

Браво за статията, дано повече хора да я прочетат - тя показва какво е една държава да е правова и да има върховенство на закона, без значение колко богата е една компания, колко милиарди печели... не всичко е публично и се разследва всяка гайка, всичко се обжалва и всичко се доказва. В страните от изток.. няма подобно нещо... там всичко се решава от вожда на племето и това е... няма съдебна система, има бутафорна такава която просто подпечатва волята на власт имащите.

8

Анонимен

преди 1 месец

Аерофлот купуват Боинг !!! Това следва. Мечтата на рубладжиите.

7

Русия

преди 1 месец

Държавните фирмички на Посолството ги глобяват с по 200млн, а европейските с по 10 милиарда всяка.

6

ХуХу

преди 1 месец

Обия още ли са на станцията Мир?

5

Дедо поп

преди 1 месец

Той Путин е виновен

4

Анонимен

преди 1 месец

Ох, компанията е с криминално досие ли ве? Откъде ви намират такива писачи

3

Анонимен

преди 1 месец

следва фалит , както и фалит на целия САЩ

2

Закриване

преди 1 месец

и връщане в първи клас, финансово и ментално на цялата банда, която е взела решенията в последните 10 години.

1

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Ами да ги закрият!