19

Анонимен

преди 2 месеца

Една лъжа повторена няколко милиарда пъти лесно става истина. Да, промени има, но не се дължат на хората. Тук говорим за глобални космически процеси на които прашинка им паднала, че някой не си рециклирал ***. Дори и хипер замърсяването от страна на корпорациите (за които никакви мерки не се взимат) не би оказало влияние при космически цикъл.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ха, те сигурно са интервюирали 5 човека в София, иначе не знам откъде биха се получили такива безумни резултати.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Голяма активация на зелените, що бързат толко, климато нема да избега, а па хората верват в какво решат, Бг не са глупави.:))

16

Анонимен

преди 2 месеца

От Глобално затопляне минаха на "климатични промени".Скоро не са пръскали.Жалко.А стават такива хубави гърмотевици....пръскат с някакви метални частици,които наелектризирват въздуха и е върха.

15

Анонимен

преди 2 месеца

поредната лъжа на глобалистите комунистки паразитки, лъжата е тяхната религия и лъжатза всичко

14

ГерболИННА

преди 2 месеца

Дежурното съчинение по картинки за екоклиманеолибера3тпсиходжендърията,наречена "глобално затопляне, климатичен преход и още куп безсмислени лозунги на екои33вратеняците... У лЕво,еко-ши3ита!!!

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Отговор 10. Добре. *** внимавами.

12

Анонимен

преди 2 месеца

някой качвал ли се е на покрива на един Мол??Или на някоя административна сграда със тез хубави големи климатични инсталации който подържат прохлада в сградата?Качете се и ще разберете още един източник на топлина,абе си е направо като във загрята фурна да влезнеш.Как беше капка по капка вир,градус по градус глобално затопляне.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Поредната измама! Климатичните промени нямат нищо общо с човешката дейност. Учените казват, затопляне има и на Венера, и на Марс. Една шепа престъпници обаче са решили да използват естествения природен цикъл за да наложат тотален контрол върху всеки аспект от живота на хората.

10

Отговор

преди 2 месеца

На тази планета, повечето са гости , за кратко. Тя не е ваша, за да контролирате процесите. Това не са евтини работници за да ги контролирате. Гледайте те да не започнат да ви контролират да видите какво е контрол.

9

Анонимен

преди 2 месеца

ИзползУването на продукти подлежащи на рециклиране не променя абсолютно нищо

8

Как да не знаете?

преди 2 месеца

Пускате ковид и се прочиства земята от хората, само безсмъртните милиардери които са си платили остават живи. Играйте го вече като генерална репетиция, очакваме основното и финалът. Докато остане един човек на 10 км и сте доволни , че можете да живеете 150 години. Само не знам кой ще ви готви и слугува климатично след промените.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Абсолютна лъжа е,че не знаем как да противодействуваме! Аз знам! Ще Ви кажа как. На първо място Китай трябва да бъде лишен от правото да е световен производител,защото унищожи Майка Природа.Китайската глупост е опасна дори ако си я практикуват само в Китай. Освен това,затоплянето се дължи на три причини.Първата е,че Планетата е буквално арестувана от асфалт и бетон.Втората е ,че металните каросерии на автомобилите утрояват жегата.Третата е в абсурдното точене на петрол.Петролът е кръвта на Земят

6

Анонимен

преди 2 месеца

До zzzzz".... Все пак горите не случайно са наречени дробовете на планетата." всъщност зелените дробове на планетата не са горите .....а зодораслите в океана!

5

zzzzz

преди 2 месеца

как пък никой от зелената мафия не предложи да се садят дръвчета ? Все пак горите не случайно са наречени дробовете на планетата.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Не като плащм безумно високи данъци на някакви кривоноси милиардери дето милиардите са им малко и искат да станат трилионери. Именията са им малки и искат цялата планета за себе си няма да стане тая.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Е как не знаете!Двайстетина атомни бомби в по развитите промишлени страни който най много замърсяват и рязко ще застудее и температурите ще паднат!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам едно малко, простичко, но приложимо веднага нещо: Фаровете на 3,5 МИЛИОНА АВТОМОБИЛА У НАС, да не СВЕТЯТ, когато навън е 35-40 градуса!! Елементарно!

1

Име

преди 2 месеца

Хайде спрете се!