215

Анонимен

преди 2 месеца

Г-н Георгиев, бихте ли обяснили как вчера едновременно обявявате края на партията, която ви изпрати в парламента, а в същото врвме сте в контролните органи на друга партия "чест", новата? Следоварелно изобщо не ви е пукало за първата и вече сте се били разбрали/продали с втората. Напомням, че след разпада на първата вече сте "независим" и ако ще работите за втората бидейки избран с гласовете на първата е меко казано мерзост. Напуснете парламента, покажете, че не сте наеменик предател.

214

Иво

преди 2 месеца

Дарине и ти си същия предател като лъжеполковник Марков, *** долни

213

Камен

преди 2 месеца

подполковникът Лъже повече от Копейката

212

Зевзек

преди 2 месеца

Кратка беше майко, радостта на зайко!?!

211

Анонимен

преди 2 месеца

Впрочем откъде е дошла офертата за министерство и кое е щяло да бъде?

210

Анонимен

преди 2 месеца

тоя измамник Ивелин събори цял военен завод Ч.Море във Варна за 3 дни,без заграждане,обезопасяване,омокряне да няма запрашеност,с открити камиони,тътените бяха от 6.00 до 20.00ч и всички органи се правеха ,че не знаят,общината също,балконите,главите на децата ни с прах и азбест.кой го пази този селянин,кой?

209

Иво

преди 2 месеца

Ивелин Михайлов е нашляпкал по дупето Дарин Георгиев щото не слушка и го заключил за наказание в хамбара

208

Доброзорно за

преди 2 месеца

Авеее... шемети , всичките сте за Курило и Карлуково.Доброзорно.

207

,,Под прикритие,,

преди 2 месеца

Подлъгаха и хората ,че знаят много и че могат да изметат сегашните политици със ,,полковника,, който има собствено разузнаване и е надиграл всички във докопване до компрометираща информация която само да влезел във Парламента и със помоща на високата трибуна ги започва ! И сега Брейка гледа като гръмнат защото го бяха успали като шаран ! И той сис е виждаше като някакъв идеолог авторитет заложил на правилните хора ,ама не- извъртяха им номер от селска вечеринка на шараните и избирателите и се

206

,,Под прикритие,,

преди 2 месеца

Оня другия ,,Бреика,, и той го играе някакъв тарикат,,старо куче,, ,,обиграно,, ,, много вода изпило,, -- ама всичките ги изкъпаха със този милиционер полковника ! Бях писал ,че полковника говори много уклончиво и се опитва да изглежда че много знае и има страшни козове със който може да обърне държавата ... той това със мъцане и недомлъвки го гоореше постоянно -- ами че застрашените от него да не мислите че трева пасат -- тоя отдавна е преслушан за всичко няма как да има нещо и другите да не.

205

,,Под прикритие,,

преди 2 месеца

Оня Ивелин си ги мисли някакви щял държавта да промени затворите със политици ще пълни -- и веднага му удариха една подсечка със под-полковника и сега ще го разнищят със събраната от вътре информация и със разни постановки --та ще му изкарат от акъла всички паркчета и конспирациики , мамин той не ошлаифан калпазанин ! Лапна още първата милиционерска кука камо ли да се открехва на Пеевси и Баце стари чингилизи измислили половината сел...ки постановки ....

204

Анонимен

преди 2 месеца

Тея кога влязоха в парламента, кога се разпаднаха.

203

Анонимен

преди 2 месеца

Почвам да бъда съгласна с един общественик,който беше предложил да има КПП на изхода от град Шумен по ,,Хемус,,.От онзи вилает ,с главен мой родйен град и селца, с първокласни закусвални за шкембе чорба,друго не ще излезе.Чак ми липсва милият *** и моите лични роднини да напусна варнЪтЪ.Оттугаz,само падение,израждания и псевдо величия,нямащи пари да си платят клиничната пътека за компетентен преглед при психиатър...

202

Tенгри кан

преди 2 месеца

Най-смешното беше тва, че историческият парк на Ивелинчо и сглобката с ГЕРБ в Община Ветрино беха представени като модел за бъдещата българска държава;))),а Ивелинчо предизборно учеше българите, какд а правят пари от туризъм, при все, че членовете му ги интересуват парите и златото, не бизнеса на сциентолозите;)))

201

Анонимен

преди 2 месеца

По добре преименувайте Величие на Безличие.

200

Точен

преди 2 месеца

Марков просто подлъга Ивелин Михайлов. Гледел съм няколко техни предавания и 2 срещи - още тогава го писах.

199

Анонимен

преди 2 месеца

Брейка ги почва в 19.00

198

Анонимен

преди 2 месеца

Той добре , че Пеевски не е гледал клипчетата на Марков при Карбовски . Ако ги беше гледал , сега Марков вече щеше да е в скута .

197

Анонимен

преди 2 месеца

Вярное , че Величие се разцеи на мъже и жени .Мъжете отидоха при Ивелин Михайлов , а жените при Марков

196

Анонимен

преди 2 месеца

Марков я кажи защо прекрати отношенията си с Нов български ? Нали беше звезда там , пълни зали и тн ? В отцепниците има една дама , професор по криминално право , преподавател в два университета , обаче гледам не се изхвърля като теб .