Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase