28

Анонимен

преди 2 месеца

Като искат нови избори депутатите да ги платят със собственни средства. Аз давам моите данъци за образование, здравеопазване и транспорт.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото избори да има все един и същи е резултата. Никоя партия не може да управлява сама, дори и две партии не могат. В парламента влизат едни и същи хора, които се ненавиждат. И накрая пак са похарчени нашите пари за нищо.

26

Смешки и Хуморески

преди 2 месеца

Балалайков-имаме готовност да водим битка за това България да има по възможност правителство, което да реши конкретни крещящи проблеми за българското общество...А ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ОЩЕ С ПЪРВИЯ МАНДАТ ???Я не ме разсмивайте с вашето Мъпет шоу...!

25

факт

преди 2 месеца

неприятно човече е тоя !

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ами прекъснете я тази игра и съставете здраво правителство!

23

Анонимен

преди 2 месеца

СТАНИСЛАВЕ ТИ КАКВА РАБОТА СВЪРШИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ГОЛЕМИ ПАРИ ПОЛУЧАВАШ ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ

22

Анонимен

преди 2 месеца

а дон Чалгаре да ги плати, че вие въведохте тази мода на чести избори.

21

До коментар 21

преди 2 месеца

ИТН нямат никаква вина за Хаоса в България само и единствено ПП-ДБ са виновни

20

Анонимен

преди 2 месеца

Значи ако седнете и се замислите колко вие от ИТН сте виновни, ще разберете защо сме до това състояние. Бяхте първи- нищо не направихте. Подкрепихте едни шарлатани и го сложихте на власт, после със сума ти усилия едвам ги свалихте. Сега публично се правите на чисти, щото сте отказали да участвате в правителството. Какво очаквате. Ако не влезете в следващия парламент? Инак сте много загрижени.

19

...

преди 2 месеца

Вие сте зомбита и *** всички от итн

18

Анонимен

преди 2 месеца

Балабанчик-спрете с тошиту белото, че ви гледам в обедните новини Тошку се мята, тръшка, гърчи- спрете бре циркаджии- никакви активни субстанции- даже и кафето ви идва силно!

17

истеть

преди 2 месеца

Дудуков(на български преведено фамилното му име) си е една *** на три пъти фон плевенските села Славчо. И като дудук ,една песнА знай и нея припява. Попски зет, ама зидя се прави на набожен...

16

Абе, Балабане!

преди 2 месеца

Я вместо да дрънкаш глупави клишета, ти друго и не можеш, бягай на дивана да смениш памперса на сакатия ти лидер, че е напълнил гащите, ама, мутрите му - охранители от фирмата на Таки са се натряскали и не усещат вонята!

15

БОКО И ШИШИ

преди 2 месеца

ИТН дъното няма капацитет! Бог да пази България от ГЕРБ ИТН ДПС . Цялото семейство ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава България. Бог да пази България от ГЕРБ ИТН ДПС.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Станислав Балабанов пак говори глупости Итн не са дали никакви програма за развитието на България нито за слагане на светофари при блоковете за да не стават катастрофи да не загиват невинни жертви нито за санирането на блокове в България нито за пенсиите нито за откриване на детски болници демек когато Итн предложат тези програми тогава хората ще ги подкрепят иначе духат супата като всички други партии в България

13

Гост

преди 2 месеца

И как ще се борите по-точно? И с кого?

12

Щерю

преди 2 месеца

Парламентът да гледа да не приключи с игра на дронове...

11

Марш,бе

преди 2 месеца

ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС свалихте собственото правителство,в което ГЕРБ,ДПС и техните образи от фирми.Хвърлихте България в хаос,заради кеша от ДПС .Сега щял да прави правителство .Сме. Шник.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам всички ние които не гласуваме на есента на изборите да отидем на изборите и да изберем бюлетина не подкрепяме никого да влезем в парламента това ще е урок и голям звучен шамар за всички български политици без изключение в България.

9

Случаен

преди 2 месеца

Не може да бъдеш политически лидер като се криеш от журналистите и хората. Не може да си патриот като 20+ години криеш пари в офшорки и не плащаш данъци в България. За Тошко да не споменавам ;)