49

Емигрант

преди 2 месеца

Само си представете той бил ОБЕЩАЛ, че повече няма да прави така, ха ха ха, ами те и политиците ви преди всеки избор ви ОБЕЩАВАТ, че повече НЯМА ДА СТЕ БЕДНИ И МЕРКИ ДОРИ ВИ ПРЕДСТАВЯТ...сега бедни ли сте - БЕДНИ СТЕ ДОРИ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕС, след 6 години този убиец като убие пак на пътя, пак ще ви ОБЕЩАЕ СЪЩОТО, защото сте "толерантни" търпеливи балъци !

48

Емигрант

преди 2 месеца

Мъртви са две млади души, а убиецът получава 6 г.все едно, че е обрал един кокошарник ! С такова правосъдие изобщо не е за учудване, че милиарди са обрани от тези които ви управляват и създават законите и сте най-бедни защото никой не протестира на площада, а само тук мрънкане и даване на акъл !

47

Боряна

преди 2 месеца

Убиецът е добро момче, разкайва се, което му намалява присъдата, няма предишни провинения, и обещава, че няма да допусне такова повторно провинение! Достатъчно за нашата мила съдебна система, да му даде минимална присъда! Все пак човекът е жив, има още живот пред него, а умрелия.. бог да го прости! Каквото ни е образованието, такова ни е здравеопазването, такова ни е и правораздаването! Според мастита "доцентка" Консулова в УСБАЛ по онкология, за пациента е направено "най-доброто", ама не е жив

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен....В България няма правосъдие, това и Марковски го казва. Макар че в този казус се държа грозно, като обвини убитите, че са употребили алкохол?! -----///----- Много ясно, че са употребили и в такова състояние половината вина си е на пешеходеца. Ако не бяха пияни и най-вероятно и надрусани, щяха да видят колата. Това е прав участък на широк булевард, трябва да си съвсем изключил, за да останеш пред кола, която идва към тебе със 100 км/ч

45

Анонимен

преди 2 месеца

Това е неумишлено убийство, какво искате - да го застрелят ли? Да не говорим, че загиналите "деца" беха едни едни 30-годишни, татуирани пияндета, връщащи се от купон по малките часове и кой знае какво са правили по булеварда. Аз като им видях снимките и историите, съм почти сигурен, че са били минимум на марихуана, по това време на нощта.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Tova se kazva pravosydie toj sydia imali deza vnuzi da nu se vyrne troino

43

Анонимен

преди 2 месеца

Значи догодина ще е свободен! Едната година на процеса се признава като се приспада от присъдата и за чисто минало и добро поведение ще го пуснат предсрочно

42

Анонимен

преди 2 месеца

Присъдата е 9 години, но се намалява с 1/3. Съвсем нормална. В никоя нормална държава не дават 30 години или доживотен за ПТП с жертви заради превишена скорост.

41

бай Ставри

преди 2 месеца

нежничко ми се вижда момчето , ше му се обърне по специално внимание

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ужасен случай, ама младежа леко се е измъкнал, Иванчева за някакви 70к лева и дадоха повече (друг е въпроса дали е виновна).

39

Анонимен

преди 3 месеца

Съдията, съдията е пети клас. Какви са тези смешни присъди за убиец, къса ни законите. По света за такива неща ликвидират престъпници, и ако някои съдия се осмели да пипне в кацата с меда главата на дръвника със престъпника креолец. дъното дъното сме изкопали

38

Кармазъ Сикмиш

преди 3 месеца

Нищо де, важното е че полюцайците вече карат чистак-бърсак нови баварки. Айде много сладки сънища да сънуват в тях.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Този търбух в бяла риза не е от салатки. Колко ли адвокатски такси, са платили родителите на убиеца, на пътя, само Господ знае!

36

Анонимен

преди 3 месеца

В България няма правосъдие, това и Марковски го казва. Макар че в този казус се държа грозно, като обвини убитите, че са употребили алкохол?!

35

Анонимен

преди 3 месеца

В България няма правосъдие, това и Марковски го казва. Макар че в този казус се държа грозно, като обвини убитите Ани и Явор, че са употребили алкохол?!

34

Анонимен

преди 3 месеца

По непредпазливост е карал със 100, а не с 50? Двойно по-бързо от разрешеното е шофирал, два живота е погубил = на 3 пъти по-малка присъда от максимално предвидената в България... Логиката обяснете, драги съдии!!!!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Пращайте го на фронта в украйна този ***

32

Анонимен

преди 3 месеца

6г е несправедливо за убийство на 2 млади в началото на живота си! освен това ще го пуснат след 3.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ако беше блъснал на бойко борисов внучето пак ли 6 години щяха да му дадат?

30

И какво ?

преди 3 месеца

След 9 г. ( сигурно ще са най-много 4-5 г.) тоя красавец отново ще седне зад волана ( законно) и ще мачка на воля невинни хора ! Как ще му дадете отново да кара тоя убиец ???? Вие луди ли сте ??? Или България е раят на лудите , некадърните и престъпниците!