24

ПП Величие

преди 2 месеца

Няма какво да се "опитваме" прави се общо събрание на ПП Величие и се гласува изключване на предателите от партията с мнозинство на гласовете, шут в дебелия гас на Марков шут в селския гас на Василева. Точка *** е извърлен

23

И т.н. и т.н....

преди 3 месеца

Политиката е изкуство на лъжата, а Ивелин се опитва нескопосано да казва истината.На селско-религиозните комунари от "Исторически парк" им трябваше партия и строителите Виктория и Марков, с помощта на Киро Брейка...И т.н. и т.н...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Какви доказателства има Морков? Осветителя какво освети? Само празни приказки и нищоправене, само дърдорене. Айде сега да излезе да обясни всичко. Вън!

21

Смешка

преди 3 месеца

Величие се показа като поредната скоротечна, смешно-тъжна политическа гротеска и фарс.

20

Хейт

преди 3 месеца

Мнооого си глупав, Ивелине! Ако искаше да си в политиката, трябваше да станеш депутат! Хем нямаше да те преследват, хем щеше да следиш всичко от кухнята. А ти си въобразяваше, че ще си като Сокола? От парка ще командваш всички? Щом си избрал Марков за лидер, трябваше да изчакаш няколко месеца и да му се довериш. И без това парламентът ще е кратък. А ти омаза всичко с глупостите ти още в началото.

19

Капитанът

преди 3 месеца

Това момченце Ивелинчо уж е със средно образование, но аз се чудя дали не е с основно, съдейки по изказа му , на продавач на дини.

18

Политкоректен

преди 3 месеца

Това, което виждам до тук е, че Марков не говори лошо срещу никого, действа си по задачите, изпълнява си обещанията и си има доказателства. А едни други хора истиричничат и го плюят, вадят записи и компромати изпод масата, ровят му дори в интимното бельо. На кого според вас ще повярвам? Аз не бих желал някой да постъпи така с мен.

17

788

преди 3 месеца

Те това са искали да влязат на хранилката и после хоп независими.Няма независими .Да се махат. Превърнаха се на цветарки .

16

на кого ни оставяш!?

преди 3 месеца

Марков напъваше за европарламента,ама не стана!А ТУК ДАЛАВЕРА НЯМА!

15

Щом

преди 3 месеца

Катинчарова напуска партията, значи са се продали.

14

ъъъъъъ

преди 3 месеца

а василева избрала ли е вече към коя друга партия ше се закачи :)

13

Банкеръ

преди 3 месеца

Г-н Михайлов поне нещо е направил в живота си.Такива хора,като Марков са служили в МВР и само са смукали от държавата.Всеки плюещ по тоя или оня да се погледне и да прецени от кои е.Ще се окаже,че в Парламента хора направили нещо в живота си за държавата липсват.Такива са фактите.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Такива циркаджии наистина се срещат рядко.

11

онуфри

преди 3 месеца

Слагайте киро брейка за председател

10

дедо ви

преди 3 месеца

изтекоха им петте минути слава , айде сега да се връщат на полето .

9

Анонимен

преди 3 месеца

Дойде новата мода на изключването и сваляне на доверие от депутати.

8

Зозо

преди 3 месеца

Пастор Ивелин пак ще проси дарения. Пък дебелият подполковник съвсем откачи :)))))))))))))))))))))) Слаб му е ангела... и отзад халката :)))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 3 месеца

тези двамата са като уоръл и харди. хвани единия удари другия. единият, ченгесарин, подпухнал, с торби по очите, човек не го знае с българия ли е, с русия ли е, с нато ли е, едно предаване така, другото онака, градил бил, организации, връзки, офцете чули недочули, се идентифицират с него, малки селски тарикатчета дето само копанката ги интересува. другият някакъв фараон, пере пари, дължи пари, лъже хората..... и накрая тетята де води четята. смърди на активно мероприятие.

6

до Сър Пичук

преди 3 месеца

"Величие" са за ЕС и НАТО и са сциентолози.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тия са по бетер и от Атака навремето,всичките саде полковници,генерали и ненормални,по-добре Възраждане отколкото тия печелбари....