Ние искаме полковник Николай Марков и Виктория Василева да бъдат изключени от организацията на партия "Величие". Това заяви идеологът на "Величие" Ивелин Михайлов снощи на среща в Разград.

Той обясни, че парламентарната група ще направи опит да изключи от редиците си председателя си Николай Марков и зам.-председателката Виктория Василева. Предложи още след срещата, продължила почти 2 часа, да бъде пусната петиция.

"Когато председателят на партията извършва саботажни действия, цялото звено следва заповедите му. И сега утре или го махаме командира, или разпадаме групата, за да може да извършваме някаква дейност", обясни той.

По думите му, ако не успеят в начинанието, то групата ще се разпусне и депутатите й ще останат независими.

"Ние сме предприели мерки, те ми се обадиха тези, които спазват това, което сме обещали на хората. Ако утре не успеят да махнат полковник Марков и Виктория Василева, ще разпуснат групата, за да могат да работят като независими депутати, защото можем да свършим работа. Иначе всичко се забива", заяви Михайлов.

"България страда от тази липса на справедливост. Малко хора го осъзнават, защото не обичат да четат история. Но тя показва, че винаги, когато хората се чувстват в безпомощност или има революция, или има разпад", поясни Михайлов.

По думите му управляващите ни са хора с нисък интелект. "Човек, който има държава, не би я разрушил по този начин и да я продаде на безценица".

"В парламента няма независими депутати. Всичко това е цирк. Ако имаше други опозиционни партии, нямаше ли някой да се присъедини към нас? Това, което се случи е, че нашите депутати отидоха в една супер враждебна среда. От "Възраждане" ги обиждаха, казваха им въшльовци, нещастници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase