173

Анонимен

преди 4 дни

"терористи от Турското национално-освободително движение в България (ТХОДБ) заложиха адска машина във вагона за майки с деца" МЕ-ХЕ-ХЕ-ХЕ! ... БСП и Атака управляват заедно с турците.. ХО-ХО-ХО! Сидеров и Станишев са на власт щото Ахмед Доган ги подкрепя. ХЕ-ХЕ-ХЕ! Българските пенсионери гласуваха за социализъм, пък получиха Лщтви Местан и Ахмед Доган! ХИ-ХИ-ХИ! Априлското въстание се е провалило поради ниско участие на българската рая, защото на българите им е било добре под турско робство

172

Анонимен

преди 4 дни

Избори. Отварям си очи. След четвърт век пореден блъф Столетницата нагласи. Получили заказа как да пуснат, ДС доностниците първи са пред изборните урни. Червени Пенсионери тътрят се по тротоари, ОФ другари надзъртат през дувари. Чрез цингурели платени, комунист отново ни краде. А Маркс и Ленин партия ръце си кървави умива, и 80 години Родината затрива. Комунисти и мутрета с пара народна банки правят, източват ги и пак отварят. В кoчинaтa болшевишка старите ги с глад затриват, а младите навън нат

171

Анонимен

преди 4 дни

До агент 009 ей сега ще лъснат всички агенти на Турция в ДПС...не са малко

170

Анонимен

преди 4 дни

На Аталай мръсните замисли, няма да се осъществят!

169

51 НС

преди 4 дни

Те, агентите на ДС лъснаха не само в партията му на този, когото го убиха на една от ковференциите им. Другите куки ккато чабнянскта мутра са фгвенви и неапускат работата си ядосани. ХПубликумайте им досиетата на такива като хполитическите ни ледери. За да не лусне само Медито им Доганов. Те го убиха, защото фъфлеше. Цветятя са за паметника му. Както мутрата охранявяше съпартиеца си от БКП.

168

агент 009

преди 4 дни

ей сега ще лъснат всички агенти на ДС в ДПС...не са малко

167

Анонимен

преди 4 дни

И как така разпореди?!?! Той нали вече не е в партията-уж..:)) Амии..., те затова нещата не вървят в държавата..Защото всичко е - уж.

166

Анонимен

преди 4 дни

хаха шиши до квото се е докопал загива но в случая с дйепйесйе ще го направи още по-долно отколкото беше досега. направо като погледнат нагоре ще виждат как дъното се отдалечава.

165

Анонимен

преди 4 дни

Но след като Майкелсон и Морли правят опит да измерят скоростта на светлината и откриват парадoкса, че тя е постоянна величина, се е стигнало до Лоренц и Айнщаин и представата, че пространството е четириизмерно и тази аксиома не е вeрна. Та така е в кeнeфa. Седнеш на цукaлoто, помръдвaш и мислите ти гадaят как става така, че сepa и лaйнoтo пада надолу. Та едно твърдение е вярно докато открием, че не е вярно, ама е вярно, че лaйнaтa винаги кат ги сepeм падат надолу, а не фъpчaт кат наще мисли!

164

Анонимен

преди 4 дни

Считали са у Форумо, че светът е тримерен и в евклидовото пространство през две точки може да се прекара само една права и това твърдение е аксиома. Тоест не може да се докаже, но винаги се убеждаваме, че е вярно. Примерно... тръгнеш пеша, асе върнеш на мотор или управляваш лека кола купена в чужбина за изкарани парици... и в българия ти я открадва руско-турската мафия и ти пак отиваш в чужбина да работиш... па се върнеш на мотор... Истинско Перпето Мобиле....

163

Анонимен

преди 4 дни

Зависи също и от кой е взет Зародиша? Захарий е разбрал, как да отвори алмовата утроба на Елисавета. Бидейки още непразна, Елисавета е изпробвала чудното семе и на гостуващата й "саботеянка" МаУрия. Расовият контакт между МаУрия и Младенеца е бил внушен.... и в последствие затова имаме толкова много партии в днешно време.... Зависи от благородните метали в човека!

162

Анонимен

преди 4 дни

в Новия завет, който потвръждават оригиналните идеи на апостолите, а те са 12 на брой. Исус е в центъра. От ляво шест и от дясно шест апoстола 6+6+1=С7. Докато не замените прoстотията на С12 с С7 нема пръдвaне. Става дума за зaмяна в телaта Ви на Въглерода С12 = 6протона+6неутрона+6електрона с Въглерод на мъдростта С7=6протона+1неутронa+6електрона. Въглерода С7 създава магнитно поле, както желязото може да създава магнитно поле и да осъществи контакт с Мен (((СЛЪНЦЕТО))) за да получите РАЗУМ!

161

Бай Шиле

преди 4 дни

Аталай винаги е използвал политиката само за да трупа милиони. Охранен с енергийни придобивки.

160

Анонимен

преди 5 дни

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Диана - Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истински Кан (Жрец) и Цат Авитохол (33 - 333) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска Империя (33-518), фалшифицирана след 1000 години като "Римска империя", от Нерон, Тит Флавий Веспасиян до Диоклеций включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло!

159

Georgi

преди 5 дни

Като се скарат босовете на мафията, започва да се тресе *** ѝ

158

1

преди 5 дни

И пак да попитам Къде е Доган, жив ли е въобще.

157

Анонимен

преди 5 дни

Замисляли ли сте се, какъв би бил светът без Българите? ... Замисляли ли сте се, какъв би бил светът без Рим? Колкото до това кой е римлянин и кой е българин, а кой не е? Важно е самозъзнанието на човека, римската ... тоест българската култура.... То поначало чисти римляни и българи няма - всички сме извънземни!

156

Анонимен

преди 5 дни

Първият Рим къде е? В България! Рим обединява, а не разединява. България обединява, а не разединява. Ако не бе съществувала Българската - Римска империя, колко от тези днешни постижения въобще биха били изобретени или развити? Приносът на Българите - Римляните е именно налагането на по - висока култура на племената на Европа. Приносът на българите е налагането на ренесанса в Европа. Приносът на Българите е разпространяването на културата, Светлината, Езика, Писмеността на ХорИстината!

155

Анонимен

преди 5 дни

Когато от Московски Бядистан спуснаха задачата на ДС агентатура в Бугаристаннда ограбва, съпружеските двойки от агент ДС и РускаКурвабот КГБ станаха водещи банкери, политици, нещо като кръвосмесеното семейство Сендови. На практика в България зарува РускатаКурва от 1944г. тя играе определяща роля във васалната политика на болшевишки Бугаристан.

154

Анонимен

преди 5 дни

Руската и рублажийска мaстийка от ДС - класически тандем на шампионите в краденето на социалистическа Народна Република България. Всеко заминавало за Московски Блядистан бугарско номенклатурче се завръщаше с армаган - алкохолизирана руска мамаша. Так руските *** осъществяваха контрол на болшевишката *** България - съвокупляваха отроче на бугарски комунист еили ченге от службите с руска кобила, коят поддържаше непрекъснат контакт с местния блядистански посланик/консул.