34

Анонимен

преди 4 дни

СЕМ предупреждава, че има много фалшиви новини. Това е една от тях

33

Анонимен

преди 4 дни

Френска медия: Олена Зеленска стана първият собственик на изцяло новото Bugatti Turbillon за 4,5 млн. евро.

32

Треньор по бокс

преди 5 дни

От Тръмп : Русия,Китай и КНДР няма да бъдат врагове на Пиедестал, ако начело на Белия дом има много -добър президент..!!! В.В.Путин благодарил за милите думи, но в момента не можел да поеме и ФАЩ.....!!!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА....

31

Рокосовски

преди 5 дни

Да,съдбата на Русия е начертана.Да бъде световен лидер.

30

Анонимен

преди 5 дни

Чисто и прросто Китай може да произведе повече дрронове а пък той също не иска Нато на своите граници. Нато осъзнава ли че не само Русия ами и Китай не иска Нато на границите си.

29

Анонимен

преди 5 дни

до 26 - начертана е съдбата на Русия. със милион кв. км. територия +.

28

Христо Христов

преди 5 дни

До Анонимен/26 "И ще му лепнат емблема "Адидас" :D" - може адибас или бадидас да му лепнат. Тяхно право като производители. Важното е да фърчи и да гърми... и евроатлантическите медии да реват от него.

27

Въпреки

преди 5 дни

Когато Русия и Китай си обърнат валутните резерви в рубли и юани,тогава ще се замисля дали има поне капка истина в думите им. Докато ...хвалите юана и рублата,а личните ви спестявания са в Западна валута....имате отвратително лицемерие.

26

До Крундел

преди 5 дни

В рамките на живота и управлението на Си Дзинпин стандартът на живот в Китай се е повишил в пъти и в момента страната е една от водещите в технологично отношение на ежедневно битово, комуникационно, транспортно и т.н. ниво. Сравнени с тях ние тук сме индианци. Китайците вече знаят как да го постигнат и чрез инвестиции на други континенти ще повишат стандарта и на други народи, повишавайки тяхната покупателна способност.

25

Русия

преди 5 дни

нападна суверенна държава и нищо и никой не може да оправдае този фашизъм.Приказвайте си каквото искате,но съдбата на русия вече е начертана

24

Анонимен

преди 5 дни

И ще му лепнат емблема "Адидас" :D

23

До Крундел

преди 5 дни

Кой клон си реже Китай, при положение, че в страните от БРИКС и желаещите да се присъединят живее 2/3 от световното население и те притежават също толкова от световните суровини. Някъде четох мнение, че Китай си е самодостатъчен като пазар. Въпросът е, до къде ще стигне простотията на англосаксите в желанието им силово да запазят статуквото, вместо да се примирят, че вече не са доминиращ играч и да потърсят равноправно сътрудничество с останалия свят, или да унищожат всички.

22

4INGIZ

преди 5 дни

До АнонименГосподаря Бай Дон..засега той де.. ще брани задния си кален двор населяван с гламави източноевропейски ***.

21

ТАТАРИН

преди 5 дни

България ли ви е важна или Украйна ви е по-важна?

20

Европеец с главно Е!

преди 5 дни

Вижте сега, всичките ресурси, горива и полезни изкопаеми са в държавите от БРИКС....но аз съм твърдо убеден, че САЩ ще спечелят поредната си война, а Урсула се е погрижала за нас....ще ядеме насекоми, и ще вегитираме на зелен въздух и слънце!

19

Христо Христов

преди 5 дни

До Крундел/16 "при конфронтация със основият си пазар не знам какво точно ще спечелят, но със сигурност ще изгубят абсолютно всичко," - Китай вече е по-голям пазар от ЕС или САЩ поотделно. Просто нямат далавера да се лишават от тях ако може да ги имат. Но когато се наложи, каквото трябва ще се направи. ПП От поне 10 години Японски фирми не изнасят топ продуктите си в бедна вече Европа. Факт.

18

Христо Христов

преди 5 дни

До Анонимен/19 "А, те щото другите спят и не правят дронове." - бе те всички които имат достъп до финансиране правят дронове, но колко могат да произвеждат по 10 милиона на месец?

17

Анонимен

преди 5 дни

А, те щото другите спят и не правят дронове.

16

Анонимен

преди 5 дни

Защо в интервюто с Кларксън , Путин говори за това, че исторически територията на Украйна е Руска и нарича завзетите територии ,, новите Руски територии?Нали започна войната, за да се бори с фашизма и нео-либералните ?А и някакви русначета бяха намесени..Защо не казва,, освободените украински територииЗащото тази война е просто завоевателна империалистическа война, избиваща два славянски народа!

15

Анонимен

преди 5 дни

Откъде изровихте тая плява?