26

Анонимен

преди 4 дни

Аз съм доволен- австрийците са най- големите шовинисти в Европа неслучайно мустакатото джудже е от там.

25

Анонимен

преди 4 дни

Австрия немат вратар. И защита и вратар не могат да фанат топката при първи гол а при втория вратара просто излизаше на 1 метър напреде и я лови.

24

Пешо от с. Мечка

преди 5 дни

Ако е световно,разбирам. Какво правят обаче,и кой ги пуска турците на европейско - те не са европейци а ориенталци....не са даже и ориенталци - турци са.

23

ЕВАЛЛА КОМШИ....

преди 5 дни

....ГОЛЕМА РАБОТА СТЕ....А, ВРАТАРЧЕТО ВИ Е ВЪРХА!!!РАДВАМЕ СЕ ЗА ВАС!!

22

Ссс

преди 5 дни

Евала на вратаря на турците и в тази среща и в предишната спаси не възможни ситуации за това европейско мога да кажа най добрия за сега.

21

Анонимен

преди 5 дни

Ако са на финал с Германия ще я бият, защото в Германия халфовете дето играят са мюсюлмани, и от турски произход.Жалко за австрийците.С такава добра игра, а само един гол.

20

Анонимен

преди 5 дни

Турция която не е в Европа играе на Евро 2024 а България която е в Европа не играе колко са некадърни българите вижте се само жалки *** стеСамо знаете да се репчете на ромите абсолютно друго не можете да правите

19

Анонимен

преди 5 дни

Хубаво е, че има отбори като Турция, Хърватия, Гърция които н СП и ЕП стигат далеч, че някой да погледне на картата забравената от всички територия на балканите.

18

Анонимен

преди 5 дни

Два слаби отбора, но направиха зрелищна игра!!!

17

Браво

преди 5 дни

Браво на комшиите играха сърцато липсваше им малко кореспонденция по между им но заслужено спечелиха дай боже бият и с гейландците.

16

Анонимен

преди 5 дни

Завладяха Европа, даже и Виена падна вече.Като знам какви ислямофили са холандите и англетата нищо чудно и да ти се сбъдне прогнозата за мач с Германия на финала.

15

Банкеръ

преди 5 дни

Ще е забавно ако Турнетата играят финал с Германия ще има ли Германци на стадиона?То и сега Ханс работи за Исмет в Германия.

14

Анонимен

преди 5 дни

Честито на комшиите!

13

Ганчо

преди 5 дни

А бълхарите юнаци къде са .... спъват се на топката.

12

Анонимен

преди 5 дни

Тя Европа падна ти за Виена. В Турция има около 50 милиона Турция, другите са кюрди, в Европа са сигурно 30 милиона за сега!

11

Анонимен

преди 5 дни

Поздравления за Турция и огромния успех но.... истината е ,че от ниската зеля се оказаха големи калитари. Да завършиш на трето място в групата си и да се натресеш на Румъния, Турция и евентуално на Швейцария до финала, а всички първи в групите си да са в смъртоносен поток (Германия-Испания, Франция-Португалия) показва, че в живота и спорта трябва да имаш предимно голям късмет.

10

Анонимен

преди 5 дни

Този път Виена падна.

9

Турция

преди 5 дни

Е шампион..... Комшиите са най-добрите от азиатското първенство.

8

Анонимен

преди 5 дни

Голям успех да си в една компания сред Германия, Испания, Франция, Португалия, Англия, Швейцария и Нидерландия. 2002 г. трети на световно, 2008 г. трети на европейското и сега на 1/4 финал. През 2032 ще са домакини и на европейското.

7

Финал

преди 5 дни

Германия - Турция.