28

Анонимен

преди 4 дни

Само като видя или чуя В. Велева, ми прилошава, просто защото зная как ще славослави Борисов и ГЕРБ и ще плюе по ПП. Експерт по лъжите и промиване на мозъците е Велева.

27

Анонимен

преди 4 дни

и на двамата прав им път!

26

До 25

преди 4 дни

Борисов ще си замине преди Пеевски.

25

Анонимен

преди 4 дни

до 18, пеевски си заминава, помисли се за много важен в ДПС, с ромите и помаците, а дори не знае турски

24

Анонимен

преди 4 дни

Естествено че ще мине , важното е изтърсаците дайбългария и пъленпровал да отидат там дето няма светлина .То всъщност там им е мястото

23

Емигрант

преди 4 дни

Утре ще ви докажат, че сте чистокръвни горски гъсеници, отивате гласувате винаги за да сгрешите послушно и свободно и 35 г. нищо не ви влезе в празните тикви за да запълни местото освободено от мозък ! Хак да ви е всичката простотия която ви е явно по наследство !

22

Дам...

преди 4 дни

Дори и да "мине", това ще бъде кабинет скалъпен чрез подкуп и изнудване на депутати от другите групи, за да го гласуват! А предатели и изменници винаги е имало и ще има. Затова такова правителство в никакъв случай не може да бъде стабилно и да изкара повече от Денковата сглобка, пък да не говорим въобще за пълен мандат!

21

Анонимен

преди 4 дни

Избори, избори, избори! Докато им свършат парите за купуване на гласове.

20

Анонимен

преди 4 дни

Естествено че ще мине

19

Емигрант

преди 4 дни

В тази кошара на овце всичко е възможно, а най-възможното е палачите и измамниците да получат управлението ! 30 % активност, 30 % гласували овчари и говедари които са лишени природно от разум решават съдбата на 70 % грамотни и разумни, такъв абсурд може да се случи само в пещерния строй където управлява най-дивият дивак и думата на мнозинството няма никаква тежест ! Пещерняци разделени умишлено от едно малцинство което показва явно продиктуван или купиран "интелект" !

18

И какво

преди 4 дни

Като мине?Не виждате ли,че това е началото на края на ГЕРБ .Така,както Борисов унищожава ,всеки ,който се докосне до него,така е и Шиши.Ще погълне,сдъвче и изплюе Буци.

17

Анонимен

преди 4 дни

Избори докато нищо не остане от саботьорите

16

Анонимен

преди 4 дни

А бе те да лепнат еврофондовете пък вървете да стигнете купения им вот!

15

Tенгри кан

преди 4 дни

Проблема на българите е, че правителство с е прави чрез игра на кворума, "златни пръсти" и патерици. Всичко тва с времето роди понятия като "неправителство, недържава, неуправление". Уникалното за парламентаризма е, това, че се стига до подобна формулировка на управление чрез отрицание на фундамента на самият парламентаризъм.

14

Руси

преди 4 дни

Всеки ден едно и също. Ама какво щяло да бъде. Не виждате ли ,че единствената отговорна партия е Герб и що годе можеща. Всичко друго гледа лични интереси и забиват държавата надолу само. Аз не съм съгласен с много неща с герб. Например помощта за Украйна ,еврото ,зелената сделка. Но май няма по-добро.

13

Кабинет

преди 4 дни

Орешарски 2.Но вместо "златен " пръст на Волен,имаме златен пръст на Величие.

12

Анонимен

преди 4 дни

И да мине,няма да е задълго.Ще се сринат с гръм и трясък.Няма кой да ги търпи.

11

Анонимен

преди 4 дни

Ама моля ви се!Мадам В,както преди време я нарече Доган,какво друго да каже?Толкова си личи,кои журналисти,политолози,социолози и т.н.са били на хранилката и пак се надяват да са там,че ми се драйфа от тях.

10

Анонимен

преди 4 дни

Ще мине, ще мине! Полковникът ще помогне!

9

Анонимен

преди 4 дни

Възможно е, но няма нужда.