51

Ангелина

преди 3 дни

"Възрастните да ги подкрепят" ,в какво ,в употребата с тях на наркотици ли ?!Липсата на здрави семейства е причината за това. Родителите на употребяващите наркотици ,много често са с други порочни зависимости и много често ,по - деградирали и от тези ,с които са се възпроизвели.Тези от правораздавателните и правоохранителните органи ,които покровителстват наркоразпространението,да знаят ,че техните деца също не са "застраховани" и с "кървавите пари" ,няма да получат "светло бъдеще".

50

Атмаджа

преди 4 дни

Факт е,че до Освобождението на България,българското общество е било с висок морал,особено обикновените хора.След това,от всички краища на света и особено от Европа нахлуват всякакви *** и развратни жени,които разбиват сума ти семейства и покваряват обществото.

49

Гризел

преди 4 дни

Медиите,шоумените,инфлуенсърите и т.н.също имате вина,понеже по цял ден показвате хора със скандална репутация.По телевизията се дават долнопробни филми с насилие и поквара,гостуват хора демонстриращи вулгарност,простащина и разкрепостеност;медиите по цял ден ровите,за да намерите разголени снимки на някоя кифла,сякаш сте в пубертетната възраст;и после точно медиите се правите на изненадани и възмутени.

48

Анонимен

преди 4 дни

Един познат ей така от проба на проба и сега вече не харесва жени

47

Един друг Павлов

преди 4 дни

Експериментираше с кучета. Сега сме природозащитници. Експеримаентираме само със собствените си деца.

46

Анонимен

преди 4 дни

Щом родителят е много ларж, щом дава пари за щяло и нещяло, не чакай друго.

45

Анонимен

преди 4 дни

След голямото междучасие - всички ученици на дрегер. Ако избяга от час, обявяваш го за наркоман до доказване на противното.

44

Анонимен

преди 4 дни

Зависи от родителите. Като видиш, че детето ти те краде вкъщи или се държи агресивно, като пребива по-малките ученици за пари, значи е наркоманска душица. Никаква жал. За ушите и в клиника. Това не се лекува само.

43

Анонимен

преди 4 дни

Ушев хич не пази дилърите и стълби не им носи,и чадъри не разпъва,и ескорти не осигурява,кюта си милю на една заплатка и едва смогва да подържа шест имота,да изплаща ипотеката на леля си,лизинга на есовицата на баба си,и вноската по кредита на стринкината си вила по булина линия в Гърция. Жив да го оплачеш. Като за начало е добре тест за дрога на сто процента от личния състав и по една ревизийка като физически лица.

42

Анонимен

преди 4 дни

Когато родителите са неграмотни, пият по цяла нощ и дънят кючеци и бе спират да плюят държавата си, която все пак ги издържа, каква перспектива да има детето им, освен клошарска? Справка: децата на членовете на Възраждане. Лесно може да се провери. Във всяко трето, ако не второ семейство си имат наркоманче. То командва парада. Големите патриоти, които се бият в гърдите, гък не могат да кажат на отрочето си. Оправдават се, че били на гурбет. Пари на детенценценцето се дават срещу свършена работа

41

Българин

преди 4 дни

На младите не ги чака нищо добро. Лесните времена раждат слаби хора. А слабите хора създават трудни времена. След 5-10 години тези младите ще съжаляват.

40

Анонимен

преди 4 дни

Препушването с махорка и препиването с водка води до бърза смърт. Справка: статията в днес. бг за изключително високата смъртност при руските млади юнаци.

39

Факт

преди 4 дни

Рязко ще спадне броят на любопитните младежи при добра система за физически наказания.

38

БОГ

преди 4 дни

Про с ти българи! Продължавате да си мълчите и нека враговете на народа да продължават да изнасят чувалите с пари на вън.

37

Анонимен

преди 4 дни

Когато на младите хора им отнемат бъдещето, им дават дрога достъпно и на корем, за да ги заглавичкат и да си отидат скоропостижно. Дрогираните нямат воля за протести, за търсене на сметка.

36

Шмъркачите

преди 4 дни

В НС

35

Анонимен

преди 4 дни

Аз даже се учудвам че толкова малко се друсат. Може би защото не са достатъчно информирани. Ако младите знаеха истинската ситуация в страната и а по света сигурно всички до един щяха да станат наркомани защото положението е безнадеждно. Какво бъдеще имат? За какво точно да живее и да се бори един млад човек днес? Има ли смисъл? Преди 20 години надеждата ни беше че като влезе в ЕС ще забогатеем, ще се развие икономиката и ще живеем добре. Нищо от това не се случи. Даже обедняхме още повече.

34

Роско Костинбродския

преди 4 дни

Тези които не осъзнават че Политическите партии в България всички които управляват още от 44та до сега са врагове на народа.Те са БеГе Из мет!Нормалните хора се срамуват да се на ракът българи вече!!!!

33

Роско Костинбродския

преди 4 дни

Така е в държава в която Наркотрафикант и е бил 10 години премиер

32

Млад Човек

преди 4 дни

Най обичам да си шмъркнем от стоката на Брендо