15

Хасково

преди 4 дни

Хасково е градът където се неглижира, това не се обработват тревните площи в парковете. Ямача и Кенана където хората търсят поне малко разхлада в летните жеги могат само да се учат от Димитровград където кметът си върши работата!

14

Анонимен

преди 4 дни

Въх, ще ми земат днк -то и рнк- то. Ко ши прайм с тия тестове?

13

Анонимен

преди 4 дни

Навремето средната продължителност на живота беше 40 години. Друг път, здрави били, не се разболявали!

12

Котаракът Еркюл

преди 4 дни

Бържи по две маски на лице.Едната наопъки обърната.

11

Анонимен

преди 4 дни

Нашата лаборатория ВитаЛакс доказа ,че 1000бр. от 1000бр. 0ногундурина са с много тежка форма наследствено слабо умие.

10

Стига глупости

преди 4 дни

Навремето хората по селата по цял ден бяха с животни на къра, навсякъде бълхи, въшки и кърлежи. Никой не се разболявал от никаква болест. Като деца на село играехме навън сред природата по цял ден и се случвало дори по 10-15 кърлежа да вадим на ден. Вадехме си ги сами. Нито сме ходили по доктори нито нищо. Мажеш със *** и всичко пада. Също и често имаше ужилени от оси, пчели и интересно че никой не беше алергичен към нищо.

9

Другари съписвачи

преди 4 дни

Да бяхте се спитали с ветеринарите или xyймaннитe докторя, за да схванете, че "обикновените" кърлежи НЕ пренасят лаймска болест. Тези кърлежи са едри за разлика от 'лаймските'. След ухапване се вижда лилаво-розово петно, човекът губи сили, повръща, зле се ориентира, получава припадъци и ако не започне лечение със силни антибиотици, има затруднение при движение пръстите на ръцете и краката.

8

Фибуначи

преди 4 дни

Нормално на тест се праща пациента след фиизически белег за потенциална зараза на ухапаното място-голямо колкото монета лев червено петно около охапването. Болеста е сериозна засяга нервната система ако не се лекува и пораженята са трайни и дори летален изход може да има.Бума на кърлежи е поради скитащите кучета и кучетата на лувците, които не са обработени с противопаразитни медикаменти. Имайте в предвид , че едно 70% от медикаментите против *** за кучета на пазара са не ефективни.

7

Анонимен

преди 4 дни

То всеки 3ти е с положитерна проба за наркотици и алкохол вече от към шофьора, не ги ли е срам тези майки, как можете да имате самочуствие?

6

Анонимен

преди 4 дни

тестовете са фалшиви. за лаймска болест има визуален белег на мястото на ухапването. пак си давайте парите на вятъра.

5

Анонимен

преди 4 дни

Ама как тест! Ще ми вземат ДНК то! Ще ме чипииират.......

4

Анонимен

преди 4 дни

нашите лаборатории тоя тест не го умеят... оттам и многото фалшиво -положителни проби...

3

загрижен читател

преди 4 дни

Под тревожното заглавие се вижда какво?1. В сравнение с миналата година са се изследвали повече хора, НО много по-малко са позитивни. И в абсолютни стойности - лани 555, сега 343 (около 40% по-малко), но и като процент от тестовете - миналата година 20% положителни, тази - 10% (демек положителните са наполовина по-малко).2. Тази година са изследвани много повече кърлежи от миналата година, НО относителното количество на заразените е същото - около 9%.КАК НЕ ВИ Е СРАМ?

2

Анонимен

преди 4 дни

Хе хе хе овцете трябва да се стижат и ваксинират. Както истинските, така и човешкото стадо. Сега какво? Зимъска Ковид, на пролет Коклюш, летоска Лаймска болест! На есен ще видим. Нещо H5N1 птичия грип се е развилнял дочух! Хайде на опашката за инжекцийка (по технология mRNA) и вадете портфейлите за стригането!

1

Cpt. William Lynch

преди 4 дни

Аре ве! Верно ли миcиpки? Даже и кръвните тестове за наркотици и други подобни ли? А на тестовете за бременност излиза ли лаймска болест, платени паникьори! Ковидче ли подготвяте пак?!