296

Някой

преди 3 дни

Ролята на църквата в България е точно никаква.Така,че не знам кой ли толкова се вълнува от личността на патриарха.От младото поколение никой не ходи на църква.Ходят ей така, заради ритуалите-венчаване,кръщаване и....толкова. Но не вярват. И това ще продължи. А в църковните среди всичко е както в политиката-гледат да се докопат до висок пост и пари. Така,че - не се вълнувайте.Безсмислено е. Всяко чудо за три дни!

295

Правец

преди 3 дни

Погледа говори. А е и белязанъ. Хубаво ли е...?

294

След

преди 3 дни

Премиер който не се отказа от БКП,Б.Б.след президент син на ок.секретар Р.П. и кмет на София израснал в жилищна сграда на 6то,що ми не пука че бащата на патриарха бил милиционер, или викате не достатъчно украински настроен, и вие сте едни лицемери...

293

Анонимен

преди 3 дни

Всеки,който е за мир го обявяват за "проруски".Това е,защото искат война да подпалят.Ако успеят после Господ ще ги пита :"Вие за война ли бяхте и плюхте ли по божиите наместници?".И от там директно в казана в ада...

292

всяка държава

преди 3 дни

си има служби за сигурност.............преди имаше ДС, сега има ДАНС!!!

291

отличен избор

преди 3 дни

за патриарх.................Господ здраве и сили да му дава!!!

290

Ббб

преди 4 дни

Ами хубо, ко..

289

Гост 072

преди 4 дни

В Смолян не са ли помаци.

288

Каил

преди 4 дни

Като гледам писанията на някои форумци, мога да кажа с голяма доза увереност, че българите сме мръсен и долен народ!

287

ДС

преди 4 дни

Баща полковник от ДС безспорно доказва, че е възпитан в "духа на православието" и стриктно "спазване на канона"Как все така се оказва????Абе , то съвсем случайно бе.....

286

Анонимен

преди 4 дни

Дълги години хората гледаха с надежда към политиците и бяха излъгани. Сега когато надеждата дойде от неочаквано място някои не я разпознаха. Имаме си духовен водач за да се справим сами. Патриархът ще се моли за нас българите . Ще се моля духовната му сила и вяра да стават все по силни. Бог да пази България и негово Светейшество.

285

Анонимен

преди 4 дни

ДОСТОЕН !!!

284

Силвия

преди 4 дни

Знам, че тези от църквата НЕ работят и НЕ са в полза на хората , както и политиците в България !! Има неравенство между българите !! Никой не подпомага бедните българи !!

283

287 do 289

преди 4 дни

Отново подхождате опростенчески и на махленско ниво. И говоренето на "ти" ви показва като неадекватен. Всички ВСИЧКИ култури са развили степени на дистанция. Натрапването е липса на култура, ЛИПСА.

282

Истината

преди 4 дни

Само ГОСПОД е най-велик !! КЪДЕ бяха всички служители на БПЦ , когато хората бяха гладни и излъгани от управляващите през 90-години ????? Имаше гладни и отчаяни хора и такива, които ОГРАБИХА държавата !! Това НЕ трябва да се случва при нито един режим !! КЪДЕ бяхте от БПЦ и за КОГО служихте ?????

281

Тово го знаех

преди 4 дни

Преди да знам вообще ни най малко за биогрофията му ,всички са такива и в политика и на всякаде по държавните ясли?

280

Лего

преди 4 дни

Незнам вие които коментирате патриарха , кога последно сте вземали причастие , ходили на богослужения, и молили се за прошка на греховете. Явно от всичко разбирате. Бог да дава сили на Патриарх Даниил да води право нашата православна църква.

279

Анонимен

преди 4 дни

287 Успокой се, ти си най-великият!

278

Анонимен

преди 4 дни

277 "Печели" на баба ти шушоните. Даниил много добре знае кой е. И че ще му бъде много трудно с този товар, който носи. Знае, че е зависим от руските и старите българки служби.

277

Анонимен

преди 4 дни

284, 285, човеко, пишете фрази, много далеч от понятие и съшност. МНООООГо далеч. И нямате капацитет даже да допуснете колко сте повърхностен, НО категоричен в съденето. проблемът НЕ е личен, а застрашаващ същността на обществото, затова Ви пиша.