46

Хората

преди 4 дни

не се подготвят за Еврозоната защото не искат да влизат в нея. Мераклии за еврозоната са само *** и техните подражатели.

45

Ивайло

преди 4 дни

Отново някакво мигрантче ръси мозък...

44

Анонимен

преди 4 дни

Първо Шенген, после еврозона. Ако няма Шенген и Бг не е равна с другите, за какво и е еврото.

43

Ареее нема нужда

преди 4 дни

За еврозоната!!! НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ НА ТОЗ НАРОД,ЧЕ НИТО ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ НИТО ПЪК ЩЕ Е ПО-СВОБОДНО ХАРЧЕЩ ПАРИТЕ СИ ОТ СЕГА С ТОВА ЕВРО!!!! РАЗПАДНЕТЕ ТОЗИ ТУМОР ЕС!!!

42

Аман

преди 4 дни

от тая еврозона . Вчера са ми платили 650 лв за 26 работни дни , а на колежката , която не винаги успява да стигне определените за деня бройки , 300лв Как ще звучи когато ги обърна в евро? Не е ли срамно и позорно

41

Скот Ритър

преди 4 дни

Не допускайте да въвлекът България в Еврозоната.Това означава край на държавата ви и управление изцяло от Брюксел и Вашингтон!

40

Големия памперс

преди 4 дни

Ама ние в еврозоната ли ще влизаме?!? С тази политика на натрапени политици-парашутисти и назначена незнайно от кого върхушка на ЕС, последният я просъществува още дълго, я не.

39

Анонимен

преди 4 дни

Хората бойкотират еврото и с право.Само им слушайте глупостите на евротарикатите..Щяло да има леееко закръгляне на цените нагаре,мъъъничко инфлация ама то не се брои за инфлация.Въвеждането на еврото е престъпление с катастрофални последици и те го знаят.В България паричната еденица е българския лев,точка.

38

Кога

преди 4 дни

излизаме на улицата!?

37

до 35

преди 4 дни

До Анониментя отдавна е приключила бро !

36

бг смешки 2

преди 4 дни

Западната финансова система е мъртва но явно народеца е яко зле у нас и него разбира ! и еврото и долара имат огрмни дългове прикрепени към тях - държавни което за в бъдеще автматично ще ги отслаби значително като валути ....единсвеното което ще направи влизането на БГ е еврознота е да обере българските валутни резерви и да покачи цените- НИЩО ДРУГО !

35

Анонимен

преди 4 дни

Да се подготвяме ние и децата ни за бягство, тази държава приключи

34

Анонимен

преди 4 дни

До Пловдив Кой го еее за твоето мнение, еврозоната е за бизнеса направена не за обикновения човек. Бизнеса решава дали ще влизаме , не ти. За обикновения човек разликите ще са точно три от сегашното положение, смяна на валутата, закръгляне на цените 1 евро за 2 лева, вместо за 1,96, това всички ще го правят независимо дали ще има контрол уж, и трето няма да има обмен на валута при пътуване в страни от еврозоната.

33

МЕЖДУ ДРУГОТО

преди 4 дни

Цените в масовите супермаркети в Европа /след преизчисляване на курса/ са по-ниски от тези в България. Престанете с манипулациите. Единствените, които ще загубят /но малко/ са банките. При евро по-добре ще се види разликата в индекса на живот и докъде са ни докарали, или докъде сме се докарали

32

Анонимен

преди 4 дни

Всички, които познавам и до купиха жилища, го направиха почти изцяло със собствени средства. Ако взимаха кредит, то сумата беше малка и изплащаха кредита до 1-2 години.

31

Анонимен

преди 4 дни

Как не се подготвят хората за еврозоната? В махалата, ако види какви дряновици имат всички, ще падне голямо сурвакане :)

30

Пловдив

преди 4 дни

Каква евро зона какви 5 лева , няма евро зона вече няма и шенген компрометирани са от доста време насам . Вредата за народа ще е по голяма от ползата .

29

Анонимен

преди 4 дни

То няма за какво да се подготвят. Ние там няма да влезем!!!

28

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 25, това е най-великата глупост, която прочетох днес. Вероятно няма да осъзнаеш какво ти написах!

27

бг смешки 2

преди 4 дни

До АнонименТО и долара е зле с този дълг на АМЕРИКА ....изобщо запшадната финансова система е затънала в дългове и приесъдяването ни към нея е чутовна глуп***ост ! но да "народа" у БГ е неграмотен финансово , политически , иконмически и всякак ....