30

Абе

преди 4 дни

Да не е свършил Гела по магазините в Германия?

29

Tенгри кан

преди 4 дни

Единствено бългаският национален отбор можеше да вгорчи живота на Роналдо, побеждавайки Португалия, когато не трябва;))) Тогава щехме да имаме страшна драма - българите отпадат, както винаги, но и Португалия не продължава напред;)))

28

Алекс

преди 4 дни

Истински лидер и голям футболист.Изпусна дузпа,но след това не се поколеба да бие първата дузпа след продълженията.

27

Анонимен

преди 4 дни

А нас ни нема в целата схема.

26

Анонимен

преди 4 дни

Колко далеч сме от Европейския футбол се видя от думите на някои от гостите в коментар от студио-пошли,назадничави,типично за вечните лузъри,дежурни негативни изказвания ,общи приказки и нищо съществено.Абсурдно високо самочувствие,на хора,които явно си мислят,че те именно ще учат участниците на първенството на футбола

25

Анонимен

преди 4 дни

Когато Роналдо е на терена,Португалия ликува,все пак човекът игра и спечелиха. Невинаги да вкараш гол е единственият ти принос за отбора,ясно е,че двамата с Пепе бяха най-доброто решение за треньора,защото така има приемственост и респект към старите футболисти,а и народът ще му иска оставката,ако не го пусне,както стана с миналия треньор.Жал ми е за нашите набедени разбирачи, които не се пенсионират и разсипват всяка наченка на нова визия във футбола

24

Абе ей!!!

преди 4 дни

Роналдо изпусна в ПЪРВОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!! Какво редовно време ви гони!? Смешно е, наистина! Колкото до него - определено не е същият Роналдо отпреди десетина години, не преценява добре ситуациите, тежи някак си на отбора, всички ги е страх да не би да отнесат гнева му ако не играят с него. Реално опасните им положения идват след като не са комбинирали с него. Но това не променя факта, че е голям футболист и ако беше играл във времената на сър Стенли щеше да играе до 65+. Жива легенда е и сега!

23

аз

преди 4 дни

Стига сте плюли. Постигнете това, което е постигнал той и тогава говорете!И още нещо - да излезе първи да бие дузпа след пропусната дузпа в редовното време изисква железни нерви, дисциплина и чувство за отговорност!

22

Анонимен

преди 4 дни

Трябваше да почне да играе за някой супер слаб отбор да го изведе до челните места и да се откаже покрит със слава. Това щеше да е легендарно.А сега ще остане в историята като един силно надценен футболист който често плаче.

21

до гелосаният

преди 4 дни

Ами отвратителен е...

20

Гелосаният

преди 4 дни

Не Моа го Гледам, а за Вас - Не Знам!

19

Топ 10

преди 4 дни

Най-великите са Меси, дон Диего и Пеле. След тях се нареждат Кройф, Бекенбауер, Зидан, Ди Стефано и Герд Мюлер, бразилския Роналдо и Роналдиньо. Кристиано беше лансиран от медиите, за да има кой да "конкурира" Меси, понеже щеше да е скучно един човек да доминира навсякъде. Но в действителност конкуренция нямаше.

18

Анонимен

преди 4 дни

Най-великия!

17

Уалид Реграги

преди 4 дни

Тоя и за реклама на Кауфланд не става. Ще му дадат лютеницата, той ще я изпусне и ще се разциври като момиченце и ще каже, че Меси и ФИФА са му виновни.

16

Анонимен

преди 4 дни

Тука формумните мишоци склададжии, бусаджии и бачкатори следнали да осмиват двамата най-добри в историята. Айде ходете да разтоварвате, че шефовете ви гърчат, а идва и вноската на Е60-тката и на панелката. Не ги мислете Роналдо и Меси, никой дори не ви знае, че съществувате.

15

Анонимен

преди 4 дни

Меси, момченцето на Фифа и тая година ще му подарят златна топка, щото ходи да рита на плажа в Маями с американските бургерджии, бармани и фермери.

14

Анонимен

преди 4 дни

Ше продава лютеница у Кауфланд като Ицу кюрда :)))

13

Чичо

преди 4 дни

Играй бе циврьо, то на Европейско ги няма Мароканците и Меси го няма, пропущай световните само

12

до 9

преди 4 дни

Да, точно Меси, който години наред набива комплекси на португалския гонзо и на фенките му. Учете се на поведение от него. Ако не вие, понеже вие вече сте изпусната работа, поне децата си учете. Меси е пример във всяка едно отношение. Португалският медиен балон може да играе още 200 години и пак няма да го стигне нито като играч, нито като човек.

11

Брау

преди 4 дни

Роналю станал Ривалю, *** за световното нищо не каза, пак ли ша риве като на предното