45

емо

преди 4 дни

с наслада прочетох коментарите относно украинския клоун. от статията разбирам, че Украйна ще бъде приета в НАТО след като спечели войната с Русия, т.е. никога.

44

ПроСоТо

преди 4 дни

споко,другарю с "тужурката" !...Покана нема,но нали милиардите долари маршируват към теб?..Свиркай си и шапка на тояга !..Като дойде Времето,ти ще се изпариш от битието на укрите за часове...А те-..ами да му мислят ..

43

Анонимен

преди 4 дни

Няма и да бъдат готови. Зеленски така и не разбра че това е една от причините Путин да се заеме с него.

42

Помниш ли Зеленски

преди 4 дни

1982г. Украйна получава от СССР - танкове над 6 хиляди, БМП и БМД - 3,7 хиляди, БТР около 3 хиляди, бронетранспортьорите на въздушния персонал и МТЛБ - повече от 2 хиляди, над 1,2 хиляди САУ, до 1,5 хиляди теглени оръдия, до 500 120-мм минохвъргачки, около 600 РСЗО. Въздушните сили - 2800 самолета, от които 1700 бойни, 900 хеликоптера, 8 зенитно-ракетни бригади, 10 зенитно-ракетни полка , 700 отделни авиационни военни части и 150 хил.бойци. Голямата част е разпродадена или нарязана.

41

Анонимен

преди 4 дни

Ни ПолПот, ни АдолнияХихлер лично не са разстреляли със собствените им оръжя лаоски и немски деца. А Зеленски не едно и не две хиляди даца е ликвидирал защото не спря безумните си убийци да стрелят по Украинския Народ. Как е тръгнал да зяе нема начин родителите на загиналите деца да не го набучат на кол, залеят с бензин и една вечер да хиените и кучетата да имат светлина га го заръфат

40

Анонимен

преди 4 дни

Ски го тояКаун."Зеленски:САЩ не са готови да поканят Украйна в НАТО".Абе днепърска тенио кво се държиш като киевска метастаза на Лвовския канцер? Шо зяеш по държавата която ти даде пари, оръжие, боеприпаси и медикаменти, храна, одеяла, енергия, бензин, гас, военни специялисти а ти тръсна на НАТОския данъкоплатец инфлация, разсипа им реномето, върна им загинали за твоята свобода за да крадеш ли бе? Кой си ти бе Мошенски Киевенко Щекатилевски. 100ци украински деца из цялата УКР загигаха заради теб

39

Анонимен

преди 4 дни

Ауууу! Да я поканят, но поканите не са готови. Сега един мормот реже поканите с флекс. Чакат още желязо Патриот, за пликовете. Щели да ги пращат по сателита.

38

Вижте разликата

преди 4 дни

Зеленски, вземи пример от Ким Чен Ун - основният принцип на КНДР, идеята Чучхе е "ОПОРА НА СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ". С просене не става военна победа. Все пак свържи се с Марс и им изпроси летящата чиния Звездата на смъртта. Може да ти я дадат, ако е с изтекъл срок на годност.

37

бай Гоце

преди 4 дни

да де, ама тва на снимката (дето му викат президент) дали е наясно, че каквото и да му дадат, е пътник (заедно с бивша Укриана)...независимо от това кой за какво е готов за какво ли не, и кой не е...

36

Анонимен

преди 4 дни

Украйна няма да влезе нито в НАТО нито в ЕС. По-скоро въпроса е ще продължи ли да съществува като държава.

35

Анонимен

преди 4 дни

За какво ни пишете всеки ден по няколко пъти какво казал, заявил този комик. Това не е дневния ред на българските граждани. Напишете си го в Дневника за работа.

34

Анонимен

преди 4 дни

няма *** вече,смени се климата

33

Някой си

преди 4 дни

Другарю Зеленски! Вече си Обикновен Украински гражданин! Нищо че по " корен" си Евреин! Ами хайде вече стига да те " пазили"! Грабвай Калашника и На Фронта! Рамо до рамо с Украинските Мобилизирани От Теб Самият!!-:) Хайде бре!! Какво се ослушваш??

32

Имаше един роман

преди 4 дни

Скитникът евреин - просяк. Не съм го чел, но мисля, че завършваше лошо. Лошо за скитникът евреин.

31

хаха

преди 4 дни

Че кой и къв си ти в Покрайна, та да те канят бре? Бъди доволен, че ги няма истинските украински мъже иначе днес щеше да се кандилкаш обесен насред Киев!

30

Йенс Урсулов Руте

преди 4 дни

Зеленски, Украйна ще бъде приета в НАТО само в пакет заедно с Русия и Китай.

29

Анонимен

преди 4 дни

Суверенна държава но иска да се присъедини в НАТО)) ако не беше тоя нарко сега ситуацията в окраина щеше да бъде коренно различно.

28

Анонимен

преди 4 дни

Браво бре Еврейче! Вдяна най после! Не престанахте с Наглото си държание!! Войната Не е Приключила!! За какво " НАТО" Бълнуваш???-:))))

27

Джобен диктатор

преди 4 дни

Гнида е хем Хазарией, хем наивник. Ама то какво друго може да се очаква от пендос (дядо прецаки Джо Биден). Дето погребали над 1 миллион от собствено си население и събориха цялата държава под кота нула, егаси делавера, жестока подигравка спретна вашингтонският прецаки.

26

Анонимен

преди 4 дни

Дай ,Дай, Дайте само това се чува от Зеленски! Да се обаде на Макрончо и да го пита кога ще му даде франсетата дето му ги е обещал?