36

Анонимен

преди 3 часа

"Бъдещето на електромобилите изглежда неясно". Много си е ясно. Не ви позволяват да го казвате, но бъдеще на тостерите НЯМА.

35

баща ти

преди 3 дни

ДВГсе разработва и усъвършенства вече повече от 130 години , и има още много поле за работа и усъвършенстване ! Електричките за 10 години ,и искат да убедят хората , че всичко е пей сърце ! Това , абсолютно ми прилича с далаверата с КОВИД ваксините ! Може бъдещето да е в електричките , но за сега предстои работа и усъвършенстване , поне още 50 години докато настигнат ДВГ !

34

баща ти

преди 3 дни

До Анонимен 33 .... Абсолютно !

33

Анонимен

преди 4 дни

Електромобилите нямат бъдеще за семейни автомобили. За градска кола, да речем, че може ако решим проблемите с енергетиката и ел. инфраструктурата та да е реалистично да са в градовете масово такива. Но на море или на село с електричка е пълен абсурд.

32

Анонимен

преди 4 дни

Ето за това харесвам Мерцедес,те задават посоката в която ще се движи автомобилостроенето.

31

Анонимен

преди 4 дни

Така се случва, когато прави нещат, не слушайки клеинтите си, разбирайки нуждите им, ами следвайки направленията на някакви рептили от Брюксел и МВФ. Капитализъмът изисква емпатия и разбиране, а не контрол и подтискане!

30

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 26 - Ами може и да имам една по-малка кола, за фънчето, да имам един кросов и един чопър, ама ПАК РЕВЕТЕ!

29

Анонимен

преди 4 дни

До 28 - И ЗЩАО ДА НЕ МОЖЕ БЕ, КОМУНИСТИЧЕСКО ЖИВОТНО ТАКОВА!

28

Христо Христов

преди 4 дни

До 26 "Новото бмв м5 тежи 2.5т. Може ли човек, който е 80-90кг да седи в 3т джип, за да превози само себе си. " - може. Евроценности.

27

Христо Христов

преди 4 дни

Прос'т'отиите на прос'т'ашкия ес приключват. ПП всъщност свършиха корупционните субсидии на ЕК за приближените на Урсулата. Няма по-голяма корупция от тази в Брюксел и Вашингтон (но там е узаконена).

26

Анонимен

преди 4 дни

Да прав си. Цялата екология къде отиде? Новото бмв м5 тежи 2.5т. Може ли човек, който е 80-90кг да седи в 3т джип, за да превози само себе си. Напълно нелогично е.

25

Анонимен

преди 4 дни

То няма лошо да си купиш електричка, но май след това няма продаване. Кой ще ти купи колата със стара и немощна батерия. И като излезеш на един сериозен минус от такава покупка, ще се върнеш към добрия стар ДВГ.

24

Анонимен

преди 4 дни

Пътувал съм с елетричка през зимата . Не правете тази грешка .

23

Анонимен

преди 4 дни

Истината е в синтетичните горива. И предефиниране на понятието лек автомобил. Не може джип с тегло 2 тона да е лек. Също като Мини дето е по голямо Голф. Ще ви дойде акъла ама мноо ще я патите.

22

Анонимен

преди 4 дни

Хубаво, че успяха да излъжат немците да си изхвърлят дизеловите коли. Имаше да карат безпроблемно още 150-200 000км. Вместо това си взеха по една електричка за 70-80 000евро, на която ще и светнат всичките лампи след 100 000км и ще има 20к евро за нова батерия. Това го направиха още на времето с батериите на лаптопите, направи ли си броя цикли, нова. Лаптопът струва 200лв, батерията 180. Да не забравяме мастиленоструйните принтери, цял принтер 120, патрончетата с мастило 110.

21

питам

преди 4 дни

Добре, електричките не стават. А какво ще кажете за хибридите и плъг-ин хибридите.

20

Анонимен

преди 4 дни

Хибридите със зареждане имат някакво бъдеще.

19

Анонимен

преди 4 дни

Десните в Западна Европа вече са приятели на Русия. Ние кога ще ставаме приятели на Русия? Кога да се обръщаме? Някой знае ли? За да сме в крак с времето. Още не смеем да кажем, че вече сме приятели на Русия. Изчакваме подходящия момент. Нито по-рано, нито по-късно е печелившо. Някой да даде знак, я Пеевски, я Борисов, я Митов, за да влезем в тренда на Западна Европа.

18

Анонимен

преди 4 дни

Акио Тойода ви го каза преди година-две, но никой не слушаше тогава, и всички скачаха на хайп-вълната да си купуват вибратори и да обясняват колко са еко и загрижени за планетата. Айде скачайте сега с намалени до нулеви продажби, като сте толкова отворени.

17

Анонимен

преди 4 дни

Електрическите автомобили имат бъдеще като тролеи по магистралите. Или да се сложи 1000 км кабел към тях на ролка в багажника.