22

IT пенсионер

преди 4 дни

Нанотехнологиите се наричат пароструйки от Керхер, с приставки за абразиви.

21

Анонимен

преди 4 дни

Това не са графити а драсканици съдържащи псувни обиди и изображения на полови органи. Тук там някое ала генгста лого -гледали *** американски филми и решили и те. Трябва по сурови наказания .

20

Анонимен

преди 4 дни

Старческите нефелници пак са подпалили тротинетките в жегите и вместо да си пият ТЕЛК лекартвата графите им пречат.На оня свят няма графити измитайте се.

19

Варненец

преди 4 дни

Десиславо мааааа, шматкоооо, гордееш се че имате такива технологии ли вместо да наслагате камери и да изпохващате всички изрооодчета дето драскат и да ги одрусвате яко с глоби? 1000 лева на изродчето му цапни и да видим няма ли да има пари за камери и да видим дали пак ще искат да драскат изродчетата. Но има и графити които са красиви и стойностни. Примерно във Варна като влизаш в града от Аспарухов мост вляво ще видиш стена с лицата на най-великите българи във времето. Това е друго.

18

Анонимен

преди 4 дни

Западните ценности - на запад. Тук не е, ама някой не е учил география.

17

Сту

преди 4 дни

Един на двадесет графита прилича на нещо. Куцо и сакато пише някви грозни надписи. Да ги махат и да глобяват всеки вандал. Ако някой рисува наистина красиво и прави изкуство си има начин за легален и красив графит. Който иска да живее в грозотия и е против чистенето, да си нарисува стените в тях с драсканици и да си кисне там.

16

Анонимен

преди 4 дни

Как Ще са цапаници? Това са "западни ценности"> ="свобода на изразяването"... Американският журналист, интервюирал Путин в Москва, като се върнал в САЩ, казал, чв Москва няма никакви графити, няма въргаляюи се бездомници и никой не ходи по нужда в станциите на метрото

15

Анонимен

преди 4 дни

Добре, че никой не слуша народа, че то, баси народа, сбирщина от нефелници

14

Анонимен

преди 4 дни

Да ви кажа как в един хубав и подреден град са решили проблема с грозотиите. 1во навсякъде има цветя и градини. 2. На стените на блоковете има огромни крадиви рисунки. 3. Има статуи и всичко е подредено. 5. Има камери и има отговорни граждани и гражданки да се обаждат, когато видят гаменчетата да изпълзяват и да се проявяват 4. Има полиция, която бие. И няма графити

13

Анонимен

преди 4 дни

Америка в България, вовеки

12

Анонимен

преди 4 дни

На всеки махнат графит, изрисувайте нови два. Браво на младите хора. Скапаният социализъм свърши, набори проклети.

11

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 10 - Ти пък не си въобразявай, че си много напредничав. Като искаш да живееш в американско гето, заминавай, имат ги много и навсякъде. Даже имаш възможност на улицата да спиш точно под такива драсканици.

10

Анонимен

преди 4 дни

Гнусни, злобни, изостанали българи

9

Анонимен

преди 4 дни

Да намерят начин и графитаджиите да изчистят, не само противните им драсканици, дето били арт.Минала покрай арта тая грозотия и безвкусица.

8

Анонимен

преди 4 дни

Оставете графитите, те са част от красотата на съвременния свят. Българи, неандерталци

7

Предложение

преди 4 дни

Графитаджийте са бунтари хора на изкуството. Аз бих им открил една зала 200 на 200 метра и да рисуват вътре, дайте им мегдан за работа, ако трябва дайте им и спреьове. После направете това хале музей така хем ще си изразходят силата в нещо полезно, хем общината ще може да прибира пари за посещения . Акъл трябва еиииии....

6

Анонимен

преди 4 дни

Едни тарикатчета изрисуваха скоростен влак в Испания за 5 минути на една гара. Включително прозорците. Хванаха ги и пратиха сметката от 130 000 евро на татенцата и маммкките им да платят щетите. Стъклата са специални и трябваше да бъдат подменени. Ха честито!

5

Анонимен

преди 4 дни

Има и по ефективни методи. След почистване се слагат скрити камери и като дойдат драскачите, след няколко минути идва жандармерия да ги излови и закара на изолирано място без комуникации и ток, без мобилки, където многократно да падат и да се самонараняват и самоудрят в стените. После 3 месеца принудителен труд на синджир - чистене на графити. И последно предупреждение. При второ хващане изолираното място да е под земята за постоянно и да ги водят безследно изчезнали

4

Ама

преди 4 дни

Издържат ли на нафтотехнология?

3

Очакване

преди 4 дни

Сега графитите ще са с *** технология за да прескочат нано защитата и след което трябва да се мисли за фемто технология за почистване на което графитите могат да отговорят с атто технологичен спрей за да прескочат фемто технологията ;)